Παιδια εχω μια τρελα με τα κοντοπουτανα,γενικα προτιμω τις γκομενες κοντες και καβλιαρες παρα τις ψηλες......Απο μπουρδελα και απο εμπειρια σας ποιες ειναι οι καλυτερες?Εγω εχω κολησει βασικα με 3....Την Σοφια(ΤΩρα Αλβανιδα Σαλονικια δεν ξερω)...Την Μιλενα το μελαχροινο κοντοπουτανο.....και επισης μια αλλη δεν θυμαμαι ονομα που φοραγε παντα ενα κοκκινο μαντηλι στα μαλλια της και ειχε καβλα προσωπακι και ωραιο κωλο...δουλευε και Φωκαιας αλλα και στην Φυλης σε ενα υπογειο.....Ξερετε καμια αλλη καλη???
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κοντοπουτάνες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα santa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 164
- Εμφανίσεις 23K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
χριστινα!φιλισ 65 διπλα απο το βενζιναδικο!!!!!τελεια περιποιηση!με χαιδεματακια ,χαιδεμα στις μπαλεσ...απο τσιμπουκι δεν το σιζιτο!!!απιθανο!τρελαθηκα με το σιγκεκριμενο πουτανιδιο!!!ειναι απογευματινες βαρδιες!!!
Επισκέπτης
σαβαλα τιμι μου μεγαλε καυλιαρη!!!!respect sto savala!!!
Επισκέπτης
επισισ καλο κοντοπουτανο ειναι και ι ελενι απο ιασονοσ 19α μεταξουργιο!!!!!ειναι ρουμανα και παιζει μεταμεσονικτιες βαρδιες!καλο γαμισι μαγκες και ομιλιτικι κοπελα με το χαμογελο στα σιν τις!!!!!δοκιμαστε τιν!!!!φοβερο κολαρακι αλλα καθολου στιθος!!!αξιζει παντος!!!
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Έχω αναφέρει και παλαιότερα οτι μ' αρέσουν οι κοντές, γιατί είναι πιο τσαχπίνες...
Πάντως θυμάται κανείς το κοντοπούτανο που είχε στις αρχές ο Μιτσικώστας;;;
Επισκέπτης
φιλε δεν εμοιαζε με την μιρελλα απο φωκαιας???? ειδικα οταν η μιρελλα τα εκανε ξανθα....Έχω αναφέρει και παλαιότερα οτι μ' αρέσουν οι κοντές, γιατί είναι πιο τσαχπίνες...
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
φιλε δεν εμοιαζε με την μιρελλα απο φωκαιας???? ειδικα οταν η μιρελλα τα εκανε ξανθα....
Δεν τη ξέρω τη Μιρέλλα...... ίσως
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
λοιπον σημερα εντοπισα την πιο κοντη, μιλαμε επιπεδου ταυλανδης, μεταμεσονυκτια κεραμεικου 13 ισογειο.
θα αναφερω λεπτομερειες στα του "μεταξουργειου"
ειναι η πιο κοντη τανα που πηρα στην ελλαδα στην μακροχρονη πορεια μου
θα αναφερω λεπτομερειες στα του "μεταξουργειου"
ειναι η πιο κοντη τανα που πηρα στην ελλαδα στην μακροχρονη πορεια μου
Είμαι τρελλός fan του κοντοπούτανου για τον εξής λόγο...
Μπορείς να το πετάξεις ψηλά, να κάνει τρεις τούμπες, διπλή πιρουέτα και να καρφωθεί με φόρα στην καγγελωμένη περηφάνεια σου βγάζοντας αυτή την καυλιάρικη κραυγή που χαρακτηρίζει το είδος τους.
Επίσης δε χρειάζεται να ξεμείνεις από σάλιο, το γλείφεις όλο και σύντομα, ενώ με μία ψηλή (αν και λατρεύω τα πόδια) ξεκινάς από λαιμούς κλπ και μέχρι να καταλήξεις αφυδατώνεσαι.
Μπορείς να το πετάξεις ψηλά, να κάνει τρεις τούμπες, διπλή πιρουέτα και να καρφωθεί με φόρα στην καγγελωμένη περηφάνεια σου βγάζοντας αυτή την καυλιάρικη κραυγή που χαρακτηρίζει το είδος τους.
Επίσης δε χρειάζεται να ξεμείνεις από σάλιο, το γλείφεις όλο και σύντομα, ενώ με μία ψηλή (αν και λατρεύω τα πόδια) ξεκινάς από λαιμούς κλπ και μέχρι να καταλήξεις αφυδατώνεσαι.
giovanisilva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
+1000Είμαι τρελλός fan του κοντοπούτανου για τον εξής λόγο...
Βουρ σήμερα για Αγάπη...
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
ρε mods την ειχατε εντοπισει και δε μιλαγατε? η μαλλον την ειχατε αναφερει αλλα εγω ημουν ακομα νοητα στην ταυλανδη... και δεν ειχα μυαλο για λευκες..
savalas στην κεραμεικου ηταν τιγκα πακισταν, που να σε δω ,και το βυζακι της λολας ηταν βυζαρα για το μεγεθος της..
πρεπει να παραδεχτειτε οτι ειναι TOP κοντη.
ο minaras απο πατρα εχει ενημερωθει αραγε? ειναι και αυτος κοντολαγνος
savalas στην κεραμεικου ηταν τιγκα πακισταν, που να σε δω ,και το βυζακι της λολας ηταν βυζαρα για το μεγεθος της..
πρεπει να παραδεχτειτε οτι ειναι TOP κοντη.
ο minaras απο πατρα εχει ενημερωθει αραγε? ειναι και αυτος κοντολαγνος
Επισκέπτης
γεια σου ρε πανο αρχοντα τις καυλας!!!!εχεισ δοκιμασεικαι εσι το κοντοπουτανο που λεει ο κοστακισ στιν κεραμικου 13???λολα νομιζο αν θυμαμαι καλα ειπε ο κοστας!!!
Είχα γράψει γι'αυτήν στην κεραμεικού 13 στο 'ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα'
Υπάρχει περίπτωση να είναι από το Σεπτέμβρη εκεί; Έχεις εμπειρογνωμήσει πάλι;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις