Νέα

Κοντοπουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα santa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 164
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Epilarxos

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Επιλαρχε που το θυμηθικες το Βικακη. Ειναι μεσα στις 3 καλυτερες πουτανες των τελευταιων 20 ετων.Μηπως θυμασαι και την Τζουλια λιγο πιο πανω στη Φυλης . Επαιρνε 6000 και ηταν αστερι.
Συναγωνιστή φυσικά και το θυμάμαι το Βικάκι που το έχω πιτσιλίσει (αυτή την Νανά και την Ρίτα) αγρίως. Όσο για την Τζούλια, αδελφέ μου αυτή ήταν ο ορισμός της αγριοανωμαλιάρας! Επίσης ένα μελαχρινό προς μαύρο κοντοπούτανο που έκανε τρελλό παιχνίδι (και γούστα μετά την 15η φορά που την έπαιρνες και σε είχε μάθει καλά) έπαιζε στην γωνία δεξιά απέναντι από ΔΕΗ. Επίσης στο Φυλής 25 έπαιζε μια ρεπατζού τελείως κοντορουφήχτρα, σαν την σκούπα Philips ένα πράμα!

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ΛΟΛΑ,  μεταμεσονυκτια στο παλιο της κεραμεικου, ισογειο, πολυ κοντη και ξανθουλα, αν εντοπιστει, ας ενημερωσει οποιος τη δει,

Mariosthmk

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Grasadore πως σου φάνηκε το  Λενάκι?

Mariosthmk

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
0
επισισ καλο κοντοπουτανο ειναι και ι ελενι απο ιασονοσ 19α μεταξουργιο!!!!!ειναι ρουμανα και παιζει μεταμεσονικτιες βαρδιες!καλο γαμισι μαγκες και ομιλιτικι κοπελα με το χαμογελο στα σιν τις!!!!!δοκιμαστε τιν!!!!φοβερο κολαρακι αλλα καθολου στιθος!!!αξιζει παντος!!!

Επισκέπτης
το εχεις εροτεθτει εσι αυτο το κοντοπουτανο ετσι καυλιαρι?χαααχχαχα μπουχαχχαχαχαχα!!παμε να το πιτσιλισουμε!!

Επισκέπτης
κοστα ειναι καλο το ελενακι!!!το πιτσιλισαμε προσφατα με σιναδελφο μαριοthmk!!! δεν ειναι και σουπερ στο γαμισι...αλλα ειναι ιπομονετικι και χαμογελαστι!σε προδιαθετει να χισεις!!!για 20 ευρα ειναι μια καλο κοντοπουτανο!value for money!!!

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
συμφωνω .... η μινιον στην ιασωνος 19α ισ λεει , Πιστευω οτι για την ωρα. το μερος, και το συνωστισμο που εχει ειναι πληρως αξιογαμητη.
Σε μεσημεριανη βαρδια εχουμε κατι?

Επισκέπτης
πακμαν το εχεις πιτσιλισει το λενιο???μεσιμεριανι βαρδια εχουμε στο 19α στο επανο τιν καρινα!!!κοντοπουτανο σπεσιαλ!δεν τιν εχο δει αλλα απο εμπιρους σιναγονιστες εχο ακουσει τα καλιτερα!!

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
πακμαν το εχεις πιτσιλισει το λενιο???μεσιμεριανι βαρδια εχουμε στο 19α στο επανο τιν καρινα!!!κοντοπουτανο σπεσιαλ!δεν τιν εχο δει αλλα απο εμπιρους σιναγονιστες εχο ακουσει τα καλιτερα!!
το εχω παρει 2 3 φορες αλλα δεν με βολευει η βαρδια της
περασα και απο κεραμεικου που ειχε γραψει καποιος φιλος αλλα τιποτα σε διαστασεις "μινι"
Και την καρινα εχω παρει... αξιογαμητη επισης αλλα οχι και "μινι"

Επισκέπτης
πακμαν κεραμικου 13 γιρισε ι λολα στο ισογειο...κοντοπουτανο!!!!εχο ακουσει τα καλιτερα...αλλα ακομα δε το εχο πιτσιλισει!!!!!

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
πακμαν κεραμικου 13 γιρισε ι λολα στο ισογειο...κοντοπουτανο!!!!εχο ακουσει τα καλιτερα...αλλα ακομα δε το εχο πιτσιλισει!!!!!
Μηπως τυχαινει να ξερεις σε ποια βαρδια?
Σαββατο μεσημερι που περασα τελευταια φορα επαιζε αλλη

Επισκέπτης
ι λολα ειναι μεταμεσονιχτια βαρδια!!!!αξιοπιτσιλισιμο πουτανιδιο!!!!!

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
ευχαριστω!!! θα πρεπει να βρω ευκαιρια να το ζωγραφισω κι εγω το μωρο!!!

Επισκέπτης
τιποτα καυλιαρι μου!!!γι αυτο ειμαστε εμεις εδο!!!πιτσιλατο μεγα καυλιαρι !@!!χιστο το ατιθασο κοντοπουτανο!!!!τιμορισε το !!!!

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
η λολα ειναι αυτες τις μερες κεραμεικου απο δεκα και μιση εως πρωι, μακραν η πιο μινιον τανα.
τους αγωνιστικους μου χεραιτισμους στους λατρεις των κοντοπουτανων

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
η λολα ειναι αυτες τις μερες κεραμεικου απο δεκα και μιση εως πρωι, μακραν η πιο μινιον τανα.
τους αγωνιστικους μου χεραιτισμους στους λατρεις των κοντοπουτανων

ειχα παει προσφατα να τη πετυχω 2 το βραδυ παρασκευη ηταν τη προιγουμενη αν θυμαμαι καλα αλλα ηταν μια ξανθια μπαρουφα και καθολου κοντοπουτανο  >:(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom