Νέα

Κοντοπουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα santa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 164
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
ok, αν ήτο Φεβρουάριος, μάλλον θα παίζει ακόμη.
Το εμπειρογνώμηση αφορούσε την τελευταία σου επίσκεψη στο μέρος. clear

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
εμενα μου ειπε οτι ειναι 2 εβδομαδες εκει

OP
OP
S

santa

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια η Μιρελα ειναι εκει Φωκαιας 25 καθε πρωι εδω καιι 3 μερες, και εχει πεσει στα 20 ευρω που ειχε 25 παλια....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Δεν διαβασα τις απαντησεις αλλα εχω να παρατηρησω οτι ο σωστος προσδιορισμος ειναι ''κοντοπούτανες'' κι οχι κοντοπουτάνες...Υπαρχει και το κλασικο κοντοπούτανο μην το ξεχναμε...χεχεχεχεχε

OP
OP
S

santa

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ξερει κανεις για την πορνη που ανεφερα στο πρωτο μηνυμα αν δουλευει και που...Μια με μελαχροινο καπως χρωμα και με ενα κοκκινο μαντηλι και ωραιο κωλο που μπορω να τη βρω???

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
Πηγα στην κεραμεικου 13 αλλα εχει αλλαξει ... εμφανιστικε ενα μπαζο. Μια σχετικα κοντουλα δουλευε διπλα στο 15 στον οροφο αλλα ρε γμτ το παγωμενο βλεμμα που μου εριξε με εκανε να τζασω. Ιασωνος 19α ισογειο Ελενα κοντουλα αδυνατουλα χαριτωμενη. Λιπαντικο μπολικο αλλα δε βαριεσαι. 20 ευρω. Γενικα και εγω γουσταρω κοντοπουτανο.... ωραιο thread!

Επισκέπτης
πακμαν πιτσιλισες ελενιτσα στιν ιασονος 19α????ποσ σου φανικε καυλιαρι μου????εγο παντος εγκινο για τουσ λατρισ τον κοντοπουτανον!!!!!!τρεχατε στιν ελενιτσα!!!!τιν ρουμανα καυλιαρα!!!

Επισκέπτης
κι εγω ειμαι full υπερ των κοντοπουτανων...
εκει στην κεραμεικου ηταν η βικη?την ειχε παρει κανεις?απο μυτιλινη 22 χρονων...
απιστευτα σκηνικα...την εχω χασει ομως...¨(

vagos bestman

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
Το κοντοπουτανο Καρινα απο Ιασωνος που ειναι ?
Δευτερα  πρωι παω Ελενα γουσταρω τα κοντα !!!

Επισκέπτης
χαθηκε και ι κατια...να δουμε τορα πιο κοντοπουτανο θα πιτσιλισουμε!!!!μαριαννα απο ιασονος 20γ τιν εχετε δει???μεταμεσονιχτιες βαρδιες με απιστευτο κολο!!!!λιγο ι φατσα χαλαι αλλα αν δειτε ενα κολατακι που εχει θα  χισετε!!!(20γ ειναι το μπουρδελο με το ανσασερ)

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Το πιο δυνατό κοντοπούτανο ήταν - για αυτούς που θυμούνται τα παλιά - η Βίκυ από Ρουμανία στην Ξανθίππης κάθετος στην Λιοσίων πριν κάποια χρόνια.

Epilarxos

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Το πιο δυνατό κοντοπούτανο ήταν - για αυτούς που θυμούνται τα παλιά - η Βίκυ από Ρουμανία στην Ξανθίππης κάθετος στην Λιοσίων πριν κάποια χρόνια.
Μιας και βάζεις τα παλιά συναγω΄νιστή... το καλύτερο ήταν το Βικάκι Φυλής 66Δ την εποχή του τριχίλιαρου....

Επισκέπτης
openmind στο μεταξυ παιζει στιν ιασονοσ 19α απο ρουμανια ενα πολι καλο κοντοπουτανο ι ελενιτσα!!!!εχο ξαναπει για αυτιν!!!

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
ειναι καλα τα κοντοπουτανα αλλα για να τα εκτιμησεισ χρειαζετε και ενα καλο ψηλο

mpoufos

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Like
18
Πόντοι
1
Επιλαρχε που το θυμηθικες το Βικακη. Ειναι μεσα στις 3 καλυτερες πουτανες των τελευταιων 20 ετων.Μηπως θυμασαι και την Τζουλια λιγο πιο πανω στη Φυλης . Επαιρνε 6000 και ηταν αστερι.

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Η Ελένη φίλε πιτσιλιστι πολυ καλή αλλά με τόση κρέμα που βάζει .....γαμάς κανα τέταρτο......και δεν καταλαβαίνεις χριστό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom