G_1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2018
- Like
- 380
- Πόντοι
- 21
Thanks.. αυτές είναι στα ΔΕΝ...για πρωινη μαγκα μου δεν ξερω, αλλα εγω τα κοριτσια που προτεινα παραπανω ηρθανε στο ξενοδοχειο που εμενα και οχι bill-prive ktl.
Thanks.. αυτές είναι στα ΔΕΝ...για πρωινη μαγκα μου δεν ξερω, αλλα εγω τα κοριτσια που προτεινα παραπανω ηρθανε στο ξενοδοχειο που εμενα και οχι bill-prive ktl.
για μινιον καταστασεις με κλειστα ματια lady Alexia φρεσκο και απιστευτο κοριτσι...και φυσικα η γνωστη Ιωαννα 34 που νομιζω ο,τι και να γραψω θα ειναι λιγο !!!!!!!!!!...και οι 2 ειναι γενικα σε αλλο επιπεδο!!!!!!!!
Θέλει υπομονή και ευγένεια!!!Την Ιωάννα όμως δεν την πετυχαίνεις με τίποτα
Έχεις feedback για Alexia?για μινιον καταστασεις με κλειστα ματια lady Alexia φρεσκο και απιστευτο κοριτσι...και φυσικα η γνωστη Ιωαννα 34 που νομιζω ο,τι και να γραψω θα ειναι λιγο !!!!!!!!!!...και οι 2 ειναι γενικα σε αλλο επιπεδο!!!!!!!!
ΤοπΈχεις feedback για Alexia?
εισαι σιγουρος η να ρωτησουμε κανεναν που να εχει μερικους κλωνους να μας πει την αποψη του
Πολλοί κλώνοι πολλές απόψεις!!!εισαι σιγουρος η να ρωτησουμε κανεναν που να εχει μερικους κλωνους να μας πει την αποψη του
Τύπε call girl ψάχνουμε, ΚΟΛ ΓΚΙΡΛ...τηλεφωνάς και έρχεται.Θέλει υπομονή και ευγένεια!!!
Αν είσαι κόπανος όπως εδώ τρως πόρτα και μετά κλαις και κράζεις... Αφού τα ξέρεις ρε μαν... Και μετά παρακαλάς από αλλά προφίλ... Ελα τώρα... Αμπελοφιλοσοφιες του κωλου...Τύπε call girl ψάχνουμε, ΚΟΛ ΓΚΙΡΛ...τηλεφωνάς και έρχεται.
Αλλιώς πάμε τενεσί και ρίχνουμε φελούς στα βαρελια μέχρι να ωριμάσουν...
Γνωρίζεις προφιλ μου που δεν ξέρω κλώνε?Αν είσαι κόπανος όπως εδώ τρως πόρτα και μετά κλαις και κράζεις... Αφού τα ξέρεις ρε μαν... Και μετά παρακαλάς από αλλά προφίλ... Ελα τώρα... Αμπελοφιλοσοφιες του κωλου...
Αχού τι έγινε ψαρωσες???... Η είσαι και εσύ σαν τον άλλο??? Ξέρεις... Μην τα λέμε τώρα δεν κάνει.. Χαχαχαχα... Τι υπηρεσία έχω?? Έχεις τα @@ να πεις??Γνωρίζεις προφιλ μου που δεν ξέρω κλώνε?
Διαφώτισέ μας ΚΛΩΝΕ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
Ρε τύπε να πω προμόσιον?Αχού τι έγινε ψαρωσες???... Η είσαι και εσύ σαν τον άλλο??? Ξέρεις... Μην τα λέμε τώρα δεν κάνει.. Χαχαχαχα... Τι υπηρεσία έχω?? Έχεις τα @@ να πεις??
Ρε φίλε έχει τα ΑΡΧΊΔΙΑ να πεις ξεκάθαρα τι εννοείς ότι κάνω ναι η όχι???Ρε τύπε να πω προμόσιον?
Εμένα χρειαζεσαι δλδ? βούκινο γίνεσαι μονος σου
εσυ ποσο υψος εχεις κλωνακο ?? γιατι αλλα δηλωνεις με τα διαφορετικα προφιλ που εχεις πχ. @Manos Gousgounis Aλλο με το @Peptesla μισο να βρω και τα υπολοιπαΥπαρχει ακομη στην πιατσα η Alexandra27 (δηλαδη 57plus είναι αλλα μην το κανουμε θεμα) που είναι πολυ κοντη. Παει κατα καιρους στην μαρτυρικη μεγαλόνησο για αρπαχτες και μετα επιστρεφει και βιζιταρει.
Με προυπηρεσία σε μπουρδελα, έχει φαει χιλιομετρα πακιστανικες και αφγανικες πουτσες.
Προσπαθει να την μανατζαρει, τρομαρα του, ενας μαιντανος του σάιτ