Διαγραμμένο μέλος 24335
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 144
- Πόντοι
- 0
Άμα είχα λεφτά για πέταμα θα έπαιρνα διπλό παρτούζα την πιο ψηλή που παίζει 1,90 ύψος με την πιο κοντή 1,55 και θα τις είχα στα 4 και τσιμπουκια εναλλάξ!!
Έχουμε τηλέφωνο για την Alexandra27???Υπαρχει ακομη στην πιατσα η Alexandra27 (δηλαδη 57plus είναι αλλα μην το κανουμε θεμα) που είναι πολυ κοντη. Παει κατα καιρους στην μαρτυρικη μεγαλόνησο για αρπαχτες και μετα επιστρεφει και βιζιταρει.
Με προυπηρεσία σε μπουρδελα, έχει φαει χιλιομετρα πακιστανικες και αφγανικες πουτσες.
Προσπαθει να την μανατζαρει, τρομαρα του, ενας μαιντανος του σάιτ
Για αυτό σου λέω άμα έχει λεφτά για πέταμα παίρνεις και τα δύο παρτουζα και αποφασιζειςΟι κοντές είναι λατρεία αλλά και τα άλογα έχουν την ομορφιά τους
Πληροφορίες θα σου δώσει ο γνωστός αποτυχημένος προμότορας, ο χοντρός της Γουβας Tassos Karipidis aka Πολυζώης (έχει και άλλους κλώνους) .Έχουμε τηλέφωνο για την Alexandra27???
Πληροφορίες θα σου δώσει ο γνωστός αποτυχημένος προμότορας, ο χοντρός της Γουβας Tassos Karipidis aka Πολυζώης (έχει και άλλους κλώνους) .
Βέβαια δεν θα αργησει να τσακωθει και μ αυτην όπως ειχε τσακωθεί παλιοτερα με αλλες "ευνοούμενές" του πχ. Μαρτα, Βαλερια, Νταρια (ο μεγαλος πόνος του), Σβετλανα κλπ.
εσυ ποσο υψος εχεις κλωνακο ?? γιατι αλλα δηλωνεις με τα διαφορετικα προφιλ που εχεις πχ. @Manos Gousgounis Aλλο με το @Peptesla μισο να βρω και τα υπολοιπα
Έχουμε τηλέφωνο για την Alexandra27???
Αυτη ειναι η αγγελια της άλλης ευνοουμενης του χοντρου, της Λιας ή Λανας. Θεότρελη γιαγιουλα, κερναει και κοτομπίφτεκα όποιον ήρωα δώσει 50 ευρο για να την γαμησει στο σπιτι της.
Αυτη ειναι η αγγελια της άλλης ευνοουμενης του χοντρου, της Λιας ή Λανας. Θεότρελη γιαγιουλα, κερναει και κοτομπίφτεκα όποιον ήρωα δώσει 50 ευρο για να την γαμησει στο σπιτι της.
Τεφαρίκια πλασαρει στην πιάτσα ο Τασαρος![]()
περιμενω να υλοποιησεις τις απειλες που στελνεις πμΑυτη ειναι η αγγελια της άλλης ευνοουμενης του χοντρου, της Λιας ή Λανας. Θεότρελη γιαγιουλα, κερναει και κοτομπίφτεκα όποιον ήρωα δώσει 50 ευρο για να την γαμησει στο σπιτι της.
Τεφαρίκια πλασαρει στην πιάτσα ο Τασαρος![]()
Βαζω και ένα κουιζακι για τους συναγωνιστές.alex24
σε περιμενω σε ξενοδοχειο να περασουμε ομορφα με σεξ και φαντασια το δωρακι μου ειναι 60 ευρω τηλεφωνο 6933165055 πολλα …sexorama.eu
σε περιμενω μαζι με τους αλλουςΤασουλη, σου ειχα πει να μην ασχολείσαι μαζί μου για να μην ασχολουμαι κι εγω με εσενα.
Άλλοι ασχολούνται με εσενα και ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ γιατι. Εμένα δεν με αφορα αυτο.
Επιμενεις να προκαλεις και να προβοκάρεις.
Τις απειλές που τις είδες ρε κακομοιρη;
Συνέχισε μόνος σου, στη λάσπη που κυλιεσαι χρονια τώρα.
Δεν ασχολούμαι με νταβατζιλικια, οποτε δεν εχω σχεση με κανεναν.σε περιμενω μαζι με τους αλλους![]()
Στο στειλαMπορεις να μου στείλεις και σε μένα το τηλέφωνο της Κλειώ σε παρακαλώ;
Φιλε , από υπηρεσίες και ποιότητα τι παίζει με την Alexandra ?Υπαρχει ακομη στην πιατσα η Alexandra27 (δηλαδη 57plus είναι αλλα μην το κανουμε θεμα) που είναι πολυ κοντη. Παει κατα καιρους στην μαρτυρικη μεγαλόνησο για αρπαχτες και μετα επιστρεφει και βιζιταρει.
Με προυπηρεσία σε μπουρδελα, έχει φαει χιλιομετρα πακιστανικες και αφγανικες πουτσες.
Προσπαθει να την μανατζαρει, τρομαρα του, ενας μαιντανος του σάιτ
Ειναι μια πουτανα που εχει φαει χιλιάδες ψωλές. Έχει ξεκινήσει απο τα μπουρδελα με ορδές ασιατών "επενδυτών" να την ξεσκιζουνε, οπότε καταλαβαινεις οτι ειναι τυπικη επαγγελματιας. Δεν θα κλαψεις τα λεφτα σου αλλα δεν θα μεινεις και ενθουσιασμενος.Φιλε , από υπηρεσίες και ποιότητα τι παίζει με την Alexandra ?
Παρακαλώ με ζητήσατε; 1.60 - 50kg και έλα να ξυπνήσουμε μαζί ότι ώρα θεςΚοντουλα ΚΑΙ πρωινή ΚΑΙ όχι στα studio bill prive ? Υπάρχει;
(Ξέρω το δυσκόλεψα)
εσεις ειστε κοντη αλλά η τιμη σας ειναι πανυψηλη .Παρακαλώ με ζητήσατε; 1.60 - 50kg και έλα να ξυπνήσουμε μαζί ότι ώρα θες