Σαλονικιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Like
- 2.176
- Πόντοι
- 456
γυναίκα δίχως βύζους εκκλησία δίχως Jesus όμως ρε τύπε...Ιόλη εγγυση 1.58 περίπου τουμπανο γυμασμενη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αριάδνη 1.63 με ένα 1.65
Όλα καλά είναιγυναίκα δίχως βύζους εκκλησία δίχως Jesus όμως ρε τύπε...
και στα 4 ή από πάνω καβαλάρισα είναι αγχολυτικό, ζανάξ, να τα βλέπεις να κλυδωνίζονται
Άμα γίνεται θέλω και εγώ το τηλέφωνογια μινιον καταστασεις με κλειστα ματια lady Alexia φρεσκο και απιστευτο κοριτσι...και φυσικα η γνωστη Ιωαννα 34 που νομιζω ο,τι και να γραψω θα ειναι λιγο !!!!!!!!!!...και οι 2 ειναι γενικα σε αλλο επιπεδο!!!!!!!!
Δλδ ποσο μινιον ειναι η lady;για μινιον καταστασεις με κλειστα ματια lady Alexia φρεσκο και απιστευτο κοριτσι...και φυσικα η γνωστη Ιωαννα 34 που νομιζω ο,τι και να γραψω θα ειναι λιγο !!!!!!!!!!...και οι 2 ειναι γενικα σε αλλο επιπεδο!!!!!!!!
ποιο μινιον.........Δλδ ποσο μινιον ειναι η lady;
Οσο ηταν η Dyana;
Ως προς το υψος,ως προς τα κιλα ή και τα δυο;ποιο μινιον.........
Όχι το ύψος αλλά όλο το πακέτο είναι μινιόν... Αλλά τούμπανο!!!Ως προς το υψος,ως προς τα κιλα ή και τα δυο;
στην πατησιων κοντα στην ομονοιαποιο μινιον.........
Πάει αυτό...στην πατησιων κοντα στην ομονοια
anoigei re ηδη 2 οροφους εχει η ΔΕΗΠάει αυτό...
Εχει αποχωρήσει, υποτιθεται...Μιας και πέτυχα το νήμα ενεργό τώρα τα χαράματα μου ήρθε στη μνήμη μία Βουλγάρα εν ονόματι Αφροδίτη εκεί γύρω στα 30+- Εμφανίστηκε αν θυμάμαι καλά πριν καμιά 8ετια και με το ζόρι ήταν 1.55 Πολύ τίμια στο κρεβάτι και vfm. Τι να απέγινε άραγε? Αν ξέρει κάποιος ας γράψει.
Μιλάς με γρίφους φίλε μπουμπουκη. Για πες αν γνωρίζεις κάτι έστω και σε pm.Εχει αποχωρήσει, υποτιθεται...
Η πουτάνα δεν κόβει το, επι χρημασι, γαμήσι.Μιλάς με γρίφους φίλε μπουμπουκη. Για πες αν γνωρίζεις κάτι έστω και σε pm.
Καλά προφανώς. Απλά είπα μήπως είχες περαιτέρω πληροφορίες για τη συγκεκριμένη. Τέλος πάντων προχωράμε.Η πουτάνα δεν κόβει το, επι χρημασι, γαμήσι.
μονο απο πουτσες γνωριζει .......Μιλάς με γρίφους φίλε μπουμπουκη. Για πες αν γνωρίζεις κάτι έστω και σε pm.
παπατζης ψωλοζητιανοςΚαλά προφανώς. Απλά είπα μήπως είχες περαιτέρω πληροφορίες για τη συγκεκριμένη. Τέλος πάντων προχωράμε.
Έχουμε κανένα τηλέφωνο;Ιόλη εγγυση 1.58 περίπου τουμπανο γυμασμενη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αριάδνη 1.63 με ένα 1.65