lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
μπορω να παρω ματι;Ανοιξε το παραθυρο του Ντονερ-μποι στο μσν,
και στη μπαρα κατω με τις καμερες, δονηση και λοιπα, καπου θα υπαρχει το Ιστορικο.
Θελω να σε παρω στα ορθια...
μπορω να παρω ματι;Ανοιξε το παραθυρο του Ντονερ-μποι στο μσν,
και στη μπαρα κατω με τις καμερες, δονηση και λοιπα, καπου θα υπαρχει το Ιστορικο.
Θελω να σε παρω στα ορθια...
μονο χερογλυκανη και απο αποσταση πιστευω ε;γιατι ειδα να εχει απλωμενο το φιδι ο παιχτηςΑσε μου κανει την δυσκολη απο τοτε που με επιασε να τον παιζω με τον Σοφια...
Τυπε, τσαμπα τα τσιπουρα που κερναγε ο μπαμπας του οταν ειδε τα κακκαλα του...μονο χερογλυκανη και απο αποσταση πιστευω ε;γιατι ειδα να εχει απλωμενο το φιδι ο παιχτης
μαλακιες...μαζεμενοι οι γνωστοι μπαχαλακηδες που γαμανε ολα τα threadτυπε τι λεει εδω. εχει τιποτα καλο να χλευασω?
Εχουν καταντησει μαστιγα πλεον.μαλακιες...μαζεμενοι οι γνωστοι μπαχαλακηδες που γαμανε ολα τα thread
τυπε θυμωσε η αντριαννα απο χτες και δεν μιλαει :Sτυπε τι λεει εδω. εχει τιποτα καλο να χλευασω?
μονο αυτη ή και η μυτη της τυπε?οχι αλλα δεν μας μιλαει....
Είναι ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ το πως μερικοί ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΊ άνθρωποι προσπαθούν με γελοία παιδαριώδη "επιχειρήματα"
να αντιστρέψουν τα ΕΛΑΤΤΏΜΑΤΑ τους σε Προτερήματα
Μου θύμισες μια ΧΟΝΤΡΉ 150 κιλών που είχε πει κάποτε :
"η γυναικα που δεν έχει τεράστιο κώλο δεν είναι πραγματική γυναικα"
Λάκη έχεις κανένα σχόλιο για τα γυναικεία ιντερνετικά ξεκατινιάσματα;;;Μιας και μιλάμε για πανύψηλες ΘΕΕΣ ...
Γεια σου ρε εραστη Λαλακη...Μιας και μιλάμε για πανύψηλες ΘΕΕΣ ...
σιγουρο;και αν το ειχαν κρυφο και δεν στο ελεγαν;Μα είναι γνωστό ...
ωραίες γυναίκες=κοντές+χοντρές+αριστερές που κυκλοφορούν μόνο Εξάρχεια.
οι άλλες είναι μπάζα ...
Σύμφωνα με αυτό τον ορισμό
ευτυχώς μία ζωή γαμούσα μόνο μπάζα.
Με κατσίκες, προβατίνες, χοντρες, κοντές, αραπίνες,αριστερές
και αναρχοκουμμούνες δεν πήγα ποτέ !!!!!!!!!!
Λάκη έχεις κανένα σχόλιο για τα γυναικεία ιντερνετικά ξεκατινιάσματα;;;
Κωλοπαιδα ρε τυπε, τι περιμενες...;καθε φορα που ο σφε ,ο λαγος και ο απολυτος μιλανε σοβαρα ερχεστε και το μπαχαλιαζετε το θρεντ μλκες
και μετα λενε εμας μπαχαλακηδες τυπε :Sκαθε φορα που ο σφε ,ο λαγος και ο απολυτος μιλανε σοβαρα ερχεστε και το μπαχαλιαζετε το θρεντ μλκες
πεστα! εγω σας συμπαθω και τους τρεις παντως.και μετα λενε εμας μπαχαλακηδες τυπε :S
Είναι ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ το πως μερικοί ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΊ άνθρωποι προσπαθούν με γελοία παιδαριώδη "επιχειρήματα"
να αντιστρέψουν τα ΕΛΑΤΤΏΜΑΤΑ τους σε Προτερήματα
Μου θύμισες μια ΧΟΝΤΡΉ 150 κιλών που είχε πει κάποτε :
"η γυναικα που δεν έχει τεράστιο κώλο δεν είναι πραγματική γυναικα"