apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ξυλο
ξυλο
ξυλο
μπαχαλακιδες ρε τυπεΡε παιδια ελεος εγω μια ερωτηση εκανα και αν εξαιρεσουμε μια δυο απαντησεις που μπηκαν στο θρεντ μπαινει ο καθενας και κραζει τον αλλο.Δηλαδη αν το θρεντ ηταν για τις ψηλες τι θα γινονταν???Τελοσπαντων αν υπαρχει καποιος με τα ιδια γουστα ας μου στειλε και ΡΜ
Aπογοητευση τύπε.ξυλο
ξυλο
φθινει το σαιτ τυπε :SAπογοητευση τύπε.
Εγω περιμενα ραντεβου θανατου.
Αν εχω καταλαβει καλα, ψαχνουμε αν μια κοπελα 1.60 ειναι κοντη ή οχι.μισο λεπτο να ερθω να ανεβάσω τα πεσμένα σας!
ακούω!
τι εχουμε εδω?
για ελλεεινιδα οχι τυπεΑν εχω καταλαβει καλα, ψαχνουμε αν μια κοπελα 1.60 ειναι κοντη ή οχι.
Ευκολη στην διαχειριση κατα την ωρα της μαχης ε?ε κοντη ειναι μη λεμε κι ο,τι θελουμε!
αλλα γαμιεται καλα!
που ειναι και το ζητουμενο!
Δεν υπαρχουν ελλεεινιδες εσκορτς τύπε?για ελλεεινιδα οχι τυπε
τα οποια μαρεσουνκοντες λεει,οχι γιουβαρλακια...
ρε που δεν εχω κρατησει τις συνομιλιες στο μσν
Αντιγονη, ολους του εχεις παρεις τελικα;... εκτος απο μενα >ρε που δεν εχω κρατησει τις συνομιλιες στο μσν
Αντιγονη, ολους του εχεις παρεις τελικα;... εκτος απο μενα >
κοντες λεει,οχι γιουβαρλακια...
Πρεπει να το εχεις ενεργοποιησει απο πριν.
σφε πες μου πως να βρω το ιστορικο να του δειξω εγω του αλητη!
ειχε πανσεληνο χτες?απολυτε χθες ειχα μια εκλαμψη
σκεφτηκα μηπως εισαι μικρουλης
πόσων χρονων εισαι ρε αλητη?
Τυπε, υπαρχει πελατης που σου εμπιστευεται υποθεση, εκτος απο κλησεις;9 μηνες κρατας αυτην την συγκλονιστικη συνομιλια?
Πω πω.
η μαυρη?τα λαθη πληρώνονται!
και μου βγάζει γλωσσα ο νωντας τωρα!
που νομιζε οτι τον ερωτευτηκε η πουτανα και στενοχωρηθηκε που του ζητησε λεφτα!
Ανοιξε το παραθυρο του Ντονερ-μποι στο μσν,
σφε πες μου πως να βρω το ιστορικο να του δειξω εγω του αλητη!
Ωραια, διορθωνω.Αμερικάνικος τρόπος γραφής της ημερομηνίας, 3 Δεκέβρη. Γιατί τον Μάρτη δεν είχε γραφτεί η Αντι.
Μολις το εγραψα κοπελα μου.Αμερικάνικος τρόπος γραφής της ημερομηνίας, 3 Δεκέβρη. Γιατί τον Μάρτη δεν είχε γραφτεί η Αντι.