lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
καλα του ειπες,βαλτον στην θεση του τον τσογλανοαγορακι ξερω περισσοτερα απο σενα..............
και αυτο ειναι το μονο σιγουρο............. ;) ;) ;)
καλα του ειπες,βαλτον στην θεση του τον τσογλανοαγορακι ξερω περισσοτερα απο σενα..............
και αυτο ειναι το μονο σιγουρο............. ;) ;) ;)
μπα αυτο δεν το ηξερες δεν εχεις κανει ντουο φαινεται
νομιζεις αγαπη οταν εγω τον καρφωνα εσυ θυλαζεςειμαι σιγουρη οτι δεν εχεις την δικη μου εμπειρια αγορακι....................
νομιζεις αγαπη οταν εγω τον καρφωνα εσυ θυλαζες
ναι ναι τα ιδια ακουω και γωαγορακι ρουφα το αυγο σου...............
και μην μου το παιζεις αντρας εμενα............
εχω φαει πολλους στην μαπα σαν εσενα ................
που ειναι ολο λογια και απο πραξεις ΤΙΠΟΤΑ...............
μαν ασε να κανουμε χαβαλε εγω δεν παω σε στουντιο (εκτος και αν γουσταρουν να τις δερνουν)οσο συνεχίζετε κάνετε πολύ ωραία διαφήμιση ;)αυτό θέλει και μάλιστα το πετυχαίνει μια χαρά ;)ξαναλεω ο άλλος υποτιθετε έγραψε για εσκορτ και ξαφνικά όλως τυχαίως προκύπτει η κοπέλα από το φ104.ξέρετε πόσες κοντές υπάρχουν στα στούντιο των αθηνων;
τύπε χαβαλέ κάνεις αλλα αυτή κάνει καλά αυτό που ξεκίνησαν οι προμοτορες.που παλι ολως τυχαίως διαφημίζουν το συγκεκριμένο στούντιο και συγκεκριμένη κοπέλα που δουλεύει εκεί.σε άσχετο ερώτημα γίνετε ντόρος ;)μαν ασε να κανουμε χαβαλε εγω δεν παω σε στουντιο (εκτος και αν γουσταρουν να τις δερνουν)
καλησπερα σε ολους...........
τα πιο ωραια αρωματα ειναι κρυμενα σε μικρα μπουκαλακια............. :-* :-* :-*
οι ψιλες ειναι για πασαρελα αγορακι μου................
και οι κοντες για το κρεβατι.............
ελα ρε βελβυ ο ανθρωπος εκανε κλωνο ειδικα για το θεμα,μην τον πληγωνειςTo παραλήρημα από πού πηγάζει?
ελα ρε βελβυ ο ανθρωπος εκανε κλωνο ειδικα για το θεμα,μην τον πληγωνεις
Kαλά άλλη μαλακία κι αυτή.
Με το μεγάλο μπουκάλι παίρνεις περισσότερο άρωμα.
αγορι μου μπορει να παιρνεις περισσοτερο αρωμα..........αλλα ξερεις γιατι???????????
επειδη δεν φτανει το λιγο..............πρεπει να βαλεις πολυ για να το ευχαριστηθεις......
ενω στο μικρο μια σταγονα αρκει............
To παραλήρημα από πού πηγάζει?
Eντάξυ είσαι στην ίδια league
και πονάει η αλήθεια τι να κάνουμε...
Γι αυτό και δεν έχεις κάτι να πεις επί του θέματος
;)
P.S. ο κλώνος προέκυψε λόγο του Ban που έκαναν οι mods ...
Anyway μονο γί'αυτό έκανα το νέο account το οποιο θα διαγραφει
γιατί απλά δεν θα ξαναμπώ εδώ οποτε η οποιαδήποτε απάντηση σου δυστυχώς δεν θα διαβαστεί ;)
Goodbye κοντούλα κι εσύ
Goodbye σε όλους
To παραλήρημα από πού πηγάζει?