konstantinas
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Δρακουλινι μου γιατι σημερα με εχεις παρει απο τα μουτρα
Στον διαολο φιλαρακι και πιναμε καφεδακι παρεα.που νομίζεις εσύ ότι ήμασταν ? εσύ που ήσουν ρε ΚΟΜΑΝΤΟ ?
εγώ καθόλου αλλά μου έλειψες λίγο και στεναχωρήθηκα που δεν έμπαινες . αλλά είμαι καλά .Δρακουλινι μου γιατι σημερα με εχεις παρει απο τα μουτρα
σωστός με τα γκομενάκια .Στον διαολο φιλαρακι και πιναμε καφεδακι παρεα.
σε καταλαβενω.καταραμενως να ειναι αυτος που εχει βγαλει τα λεφτα.και δουλεβουμε για αυτα.συνφωνειςδουλειά αγάπη μου . τι να κάνουμε .
Και του πουλησα και την ψυχη μου ξερεις.σωστός με τα γκομενάκια .
;) απολύτως .σε καταλαβενω.καταραμενως να ειναι αυτος που εχει βγαλει τα λεφτα.και δουλεβουμε για αυτα.συνφωνεις
τι ψυχη πουλησες? και που τη πουλησες να παω να την αγορασω εγω? ;)Και του πουλησα και την ψυχη μου ξερεις.
το ξέρω το ξέρω τσίμπησε το δόλωμα όμωςΚαι του πουλησα και την ψυχη μου ξερεις.
να μαθω και'γωτο ξέρω το ξέρω
αυτά αγάπη μου είναι αντρικά θέματα εκτός άμα θέλει να τα πει ο ΚΟΜΑΝΤΟ .να μαθω και'γω
ποιο ειναι το δολωμα?το ξέρω το ξέρω τσίμπησε το δόλωμα όμως
ρώτα τον ΚΟΜΑΝΤΟ αγάπη μου εγώ δεν ξέρω .ποιο ειναι το δολωμα?
Δεν αξιζει ουτε ενα ευρω πια. Αστην να παει στον διαολο για να ησυχασει μωρακι μου. Μην ασχολησε μαζι της.τι ψυχη πουλησες? και που τη πουλησες να παω να την αγορασω εγω? ;)
100% συμφωνώ απόλυτα .Δεν αξιζει ουτε ενα ευρω πια. Αστην να παει στον διαολο για να ησυχασει μωρακι μου. Μην ασχολησε μαζι της.
Φιλαρακι μηπως παιζεις λαθος το παιχνιδι? Γιατι αν εισαι εσυ που εκανες καποια μαλακια πριν λιγες μερες μου μυριζεται οτι θα φας κοκκινη καρτα στο τελος. Προσεχε.κωσταντινα σου εχω στειλει πμ
γιατι η δικια σου ψυχη ειναι και δεν καταλαβα ποια νου ητανε ε τοτε αστην δεν αξηζει να την αγορασω. ;)Δεν αξιζει ουτε ενα ευρω πια. Αστην να παει στον διαολο για να ησυχασει μωρακι μου. Μην ασχολησε μαζι της.
Τωρα μιλας σωστα ερωτα μου. Τι να παρεις απο αυτο το σκουπιδι? μονο απορρηματα.γιατι η δικια σου ψυχη ειναι και δεν καταλαβα ποια νου ητανε ε τοτε αστην δεν αξηζει να την αγορασω. ;)