konstantinas
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
γιατι ΚΟΜΑΝΤΟ μου σημερα τοση καταθλιψη τι σε απασχοληΤωρα μιλας σωστα ερωτα μου. Τι να παρεις απο αυτο το σκουπιδι? μονο απορρηματα.
γιατι ΚΟΜΑΝΤΟ μου σημερα τοση καταθλιψη τι σε απασχοληΤωρα μιλας σωστα ερωτα μου. Τι να παρεις απο αυτο το σκουπιδι? μονο απορρηματα.
πολλά πάρα πολλά . ;)γιατι ΚΟΜΑΝΤΟ μου σημερα τοση καταθλιψη τι σε απασχολη
Μια συγχωρεση που δεν εχω παρει ακομα. Τι αλλο?γιατι ΚΟΜΑΝΤΟ μου σημερα τοση καταθλιψη τι σε απασχολη
απο ποιον φιλαράκι ?Μια συγχωρεση που δεν εχω παρει ακομα. Τι αλλο?
Λαθος λεξη φιλαρακι. Το διορθωσα.απο ποιον φιλαράκι ?
απο ποιον θελεις συγνωμη δεν σε καταλαβενω? εισαι πολυ παραξενος σημερα τι εχεις παθει!!! που πηγε ο ΚΟΜΑΝΤΟ που γνωρισα??? με τις πακες σου.ελα τωρα χαμογελασε λιγο γιατι η ζωη ειναι ωραια και δεν αξηζει να στενεχωριεσε για τιποτα. εδω μεσα ολλη σ'αγαπαμε :-* :-* :-*Μια συγνωμη που δεν εχω παρει ακομα. Τι αλλο?
η δευτερα η την τριτη θα δουμε ποτε θα τελειοσω με την αδιαθεσια.Κωνσταντίνα μου πότε ξαναεπιστρέφεις καρδιά μου ?
Συγχωρεση ερωτα μου ζηταω. Το διορθωσα. Οχι συγνωμη. Συγνωμη ζηταω εγω.απο ποιον θελεις συγνωμη δεν σε καταλαβενω? εισαι πολυ παραξενος σημερα τι εχεις παθει!!! που πηγε ο ΚΟΜΑΝΤΟ που γνωρισα??? με τις πακες σου.ελα τωρα χαμογελασε λιγο γιατι η ζωη ειναι ωραια και δεν αξηζει να στενεχωριεσε για τιποτα. εδω μεσα ολλη σ'αγαπαμε :-* :-* :-*
:-* :-* :-*ναι ρε φίλε σε αγαπάμε όλοι δεν το καταλαβαίνεις και εγώ το φιλαράκι σου ακόμα ποιο πολύ .
Απο ποιον?Συγχωρεση ερωτα μου ζηταω. Το διορθωσα. Οχι συγνωμη. Συγνωμη ζηταω εγω.
Απο εσενα. Ποιον αλλον?Απο ποιον?
δεν καταλαβενω τιποτα σημερα ειστε και η δυο υποπτη θα μου εξηγησετε τι γεινετε η να τα παρωτο διόρθωσε και εγώ .
γιατί ρε φίλε τι έκανες πάλι ξανά ?Απο εσενα. Ποιον αλλον?
τίποτα με εμένα πάντως δεν έχει σχέση .δεν καταλαβενω τιποτα σημερα ειστε και η δυο υποπτη θα μου εξηγησετε τι γεινετε η να τα παρω
και γιατι ζητας συγνωμη?Απο εσενα. Ποιον αλλον?
ΩΧ φιλε Αντωνη ξυλο μου μυριζεται και δεν το αντεχω εγω. Φυλαξου.δεν καταλαβενω τιποτα σημερα ειστε και η δυο υποπτη θα μου εξηγησετε τι γεινετε η να τα παρω
φυλάχτηκα είδη .ΩΧ φιλε Αντωνη ξυλο μου μυριζεται και δεν το αντεχω εγω. Φυλαξου.
Φιλαρακι ερχεται.φυλάχτηκα είδη .