amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
γεια σου ρε ΚΟΜΑΝΤΟ άρχοντα . γ'αυτό σε πάω εγώ ρε συ .Εσυ δεν θα ζητας συγνωμη απο εμενα ποτε ανασα μου.
γεια σου ρε ΚΟΜΑΝΤΟ άρχοντα . γ'αυτό σε πάω εγώ ρε συ .Εσυ δεν θα ζητας συγνωμη απο εμενα ποτε ανασα μου.
Ρουμανικα ειναι ρε συ?
αμα κανω λαθος θα ζητισω και συγνωμη :-* :-* :-*Εσυ δεν θα ζητας συγνωμη απο εμενα ποτε ανασα μου.
Και στους ζωντανους και στους νεκρους.Πες στον κόσμο σου Κωνσταντίνα . Που ήσουν ?
σωστόςΚαι στους ζωντανους και στους νεκρους.
κάτι μου μυρίζει εδώ αλλά τελοσπάντων .την τριτη στη δουλεια.την τεταρτη ξεκουραζομουνα γιατι πονουσε η κοιλιτσα μου,την πεμπτη για ενα ποτακι,και σημερα ολη μερα σπιτι χαζεβα στην τηλεοραση.σας καλιψα.
Δεν χριαζεται να δωσεις αναφορα σε κανεναν αστερι μου. Παλι μαλακια ερωτηση εκανα. Καλυτερα να μασαω παρα να μιλαω.την τριτη στη δουλεια.την τεταρτη ξεκουραζομουνα γιατι πονουσε η κοιλιτσα μου,την πεμπτη για ενα ποτακι,και σημερα ολη μερα σπιτι χαζεβα στην τηλεοραση.σας καλιψα.
τι σου μυριζει Αντωνακη εκανες παλικάτι μου μυρίζει εδώ αλλά τελοσπάντων .
πολλές προσβολές λες κορίτσι μου βραδιάτικα . και θα φύγω τώρα :'( :'( :'( .τι σου μυριζει Αντωνακη εκανες παλι
ετσι ειναι μωρο μου.ειναι η μερες τις ξεκουρασεις.τι να κανω δεν δηκεουμε και εγω ξεκουρασει.τστσ...βλέπω Κωνσταντίνα τεμπελιάσαμε λίγο ε???
οχι πλακες κανω. μην φυγεις.πολλές προσβολές λες κορίτσι μου βραδιάτικα . και θα φύγω τώρα :'( :'( :'( .
ετσι ειναι μωρο μου.ειναι η μερες τις ξεκουρασεις.τι να κανω δεν δηκεουμε και εγω ξεκουρασει.
Μπραβο ρε συ φιλαρακι. Τωρα σε χαιρεται ο ΚΟΜΑΝΤΟ πραγματικα!!!Εννοείται μωρό μου,απλά είδα στα προγράμματα πως δεν είχε το όνομά σου και ανησύχησα για την υγεία σου. . Γιατί να ξέρεις πως εμείς εδώ όλοι σε αγαπάμε γιατί μοιραζόμαστε μαζί σου ωραίες στιγμές
και εγω περναω καλα εδω.μου φιαχνετε την διαθεση. :-* :-* :-*Εννοείται μωρό μου,απλά είδα στα προγράμματα πως δεν είχε το όνομά σου και ανησύχησα για την υγεία σου. . Γιατί να ξέρεις πως εμείς εδώ όλοι σε αγαπάμε γιατί μοιραζόμαστε μαζί σου ωραίες στιγμές
Μπραβο ρε συ φιλαρακι. Τωρα σε χαιρεται ο ΚΟΜΑΝΤΟ πραγματικα!!!