Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
θα το παλέψω...είμαι κι από ξεκούραση και θα ξεσπάσω στον πρόεδρο...καλή αρχή καρδιά μου αύριο και με την νίκη .
θα το παλέψω...είμαι κι από ξεκούραση και θα ξεσπάσω στον πρόεδρο...καλή αρχή καρδιά μου αύριο και με την νίκη .
κατάλαβα .θα το παλέψω...είμαι κι από ξεκούραση και θα ξεσπάσω στον πρόεδρο...
ναι μωρο μου,εσυ εισαι στο πρωινο γαμηση και εγω στο απογευματινο γαμηση ;) ;)ετοιμάζομαι για αύριο...κάνουμε και την αλλαγή μαζί απ' ότι είδα...
εγώ νόμιζα υπάρχει...είναι και στα διαφημιστικά...Η Β55 γιατι δεν υπαρχει εισ στον καταλογον και γαμηθηκα μεσα στα κολοστενα χτες τα ξημερωματα να το ψαχνω
πάντως και οι δυο με την τσίμπλα στο μάτι... εγώ που ξυπνάω πρωί κι εσύ που ξυπνάς απόγευμα...ναι μωρο μου,εσυ εισαι στο πρωινο γαμηση και εγω στο απογευματινο γαμηση ;) ;)
Καλα μην δερνεις κακια. :'( :'( :'(καλησπερα ανυπομωνε
υπάρχει ψάξε λίγο στα studio .Η Β55 γιατι δεν υπαρχει εισ στον καταλογον και γαμηθηκα μεσα στα κολοστενα χτες τα ξημερωματα να το ψαχνω
ναι μωρο μου,εσυ εισαι στο πρωινο γαμηση και εγω στο απογευματινο γαμηση ;) ;)
στα διαφημιστικά δλδ στα μπάνερ δεν είναι .εγώ νόμιζα υπάρχει...είναι και στα διαφημιστικά...
γαμήστε τα μώρα μου .πάντως και οι δυο με την τσίμπλα στο μάτι... εγώ που ξυπνάω πρωί κι εσύ που ξυπνάς απόγευμα...
πολλών Ρίχτερκαι παλι σεισμος γαμω την πανα....μου
πρεπει να κατεβω κατι σκαλια δεν θυμαμαι πως παει?υπάρχει ψάξε λίγο στα studio .
θα τα γα... όλα....γαμήστε τα μώρα μου .
όχι αυτό ήταν το 12... το 55 είναι επάνω στη λεωφόρο και δίπλα στο 57....πρεπει να κατεβω κατι σκαλια δεν θυμαμαι πως παει?
όχι εκεί είναι το 12 .πρεπει να κατεβω κατι σκαλια δεν θυμαμαι πως παει?
γαμήστε τα μώρα μου .
υπαρχει αυτο?όχι εκεί είναι το 12 .