amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
δρακουλίνα μου εσύ .δρακουλινι μου εσυ. :-* :-* :-*
δρακουλίνα μου εσύ .δρακουλινι μου εσυ. :-* :-* :-*
:-* :-* :-*δρακουλίνα μου εσύ .
κοιμάται τώρα μπορεί να έρθει αύριο που του μίλησα ;) .βρε Αντωνακι μου ο ΚΟΜΑΝΤΟ που ειναι?εχει παει για ποτακι η κοιματε?
καληνυχτα καρδια μου. :-* :-* :-* και ονοιρα γλυκα.Πάω για νάνι για να είμαι δυνατός αύριο . καληνύχτα καρδιά μου .
καληνύχτα ζουζούνι μου .καληνυχτα παιδια.παω για υπνο
βρε Αντωνακι μου ο ΚΟΜΑΝΤΟ που ειναι?εχει παει για ποτακι η κοιματε?
Καλησπερα μωρακι μου. Εσυ μπαινεις τις μεγαλες ωρες βλεπεις. ;) ;) ;) Σας περιμεμα ολους μεχρι τις 1.00 και δεν φανηκε κανενας σας οποτε την επεσα για υπνο.κοιμάται τώρα μπορεί να έρθει αύριο που του μίλησα ;) .
για σου κομάντο .Καλησπερα μωρακι μου. Εσυ μπαινεις τις μεγαλες ωρες βλεπεις. ;) ;) ;) Σας περιμεμα ολους μεχρι τις 1.00 και δεν φανηκε κανενας σας οποτε την επεσα για υπνο.
Γεια σου αντωνακι. Να κανω κρυο ντουζ η να ξαναπαω αλλη μια?για σου κομάντο .
κάνε κανένα κρύο ντουζ γιατί δεν μας βλέπω καλά .Γεια σου αντωνακι. Να κανω κρυο ντουζ η να ξαναπαω αλλη μια?
Εγω λεω καλυτερα να βγαλω διαρκειας. Εσυ τι λες?κάνε κανένα κρύο ντουζ γιατί δεν μας βλέπω καλά .
μαζί σου .Εγω λεω καλυτερα να βγαλω διαρκειας. Εσυ τι λες?
Ρε συ τι εχει παθει το YouTube? Προσπαθω να βαλω ενα τραγουδι και δεν παιζει.μαζί σου .
ποιο θέλεις να βάλεις ?Ρε συ τι εχει παθει το YouTube? Προσπαθω να βαλω ενα τραγουδι και δεν παιζει.
Ενταξει. Το εβαλα μολις.ποιο θέλεις να βάλεις ?
κομάντο πάω να γράψω κριτική για το μωρό μου εσύ θα γράψεις ?Ενταξει. Το εβαλα μολις.
Οχι αλλη ρε συ. Εγω εχω γραψει ηδη δυο. Θα γινω γραφικος στο τελος.κομάντο πάω να γράψω κριτική για το μωρό μου εσύ θα γράψεις ?