amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
όχι τώρα ανακαινίζεται .υπαρχει αυτο?
όχι τώρα ανακαινίζεται .υπαρχει αυτο?
Όχι πια.υπαρχει αυτο?
τι έγινε μπετά ?Όχι πια.
θα τα γα... όλα....
εεε πάει μας άρεσε καλύτερα το καινούριο...δεν προλαβαίναμε τον κόσμο... τα παιδιά που ερχόντουσαν εκεί θα θυμούνται...2 δωμάτια και άντε ν προλάβεις....τι έγινε μπετά ?
γλυκα μου εσυΚΑΛΗσπερααααααα Κωνσταντινααααααα. :-* :-* :-*
Κωνσταντίνα κοιμήθηκες?γλυκα μου εσυ
εμένα μου άρεσε πάντως .εεε πάει μας άρεσε καλύτερα το καινούριο...δεν προλαβαίναμε τον κόσμο... τα παιδιά που ερχόντουσαν εκεί θα θυμούνται...2 δωμάτια και άντε ν προλάβεις....
όχι απλός το μωρό μου παλάβωσε μετά συνεχόμενα μηνύματα .Κωνσταντίνα κοιμήθηκες?
κι εμένα μου άρεσε σαν χώρος... αλλά ήταν κάπως γι' αυτούς που περίμεναν...εμένα μου άρεσε πάντως .
Δεν μασάει η Κωνσταντίνα...όχι απλός το μωρό μου παλάβωσε μετά συνεχόμενα μηνύματα .
το ξέρω .Δεν μασάει η Κωνσταντίνα...
Έτσι μπράβο...το ξέρω .
τι θέλεις να πεις αγαπητή :- ?Έτσι μπράβο...
εγώ δεν περίμενα πάντως ποτέ .κι εμένα μου άρεσε σαν χώρος... αλλά ήταν κάπως γι' αυτούς που περίμεναν...
θέλω να πω η φίλη μου δεν μασάει και ίσως την απασχολεί η νύφη μου....τι θέλεις να πεις αγαπητή :- ?
μόνο Φραντζή...εγώ δεν περίμενα πάντως ποτέ .
ποια νύφη σου καλέ ποιος παντρεύεται ?θέλω να πω η φίλη μου δεν μασάει και ίσως την απασχολεί η νύφη μου....
ναι εκεί μόνο .μόνο Φραντζή...
ααα ζουζούνι μου δεν τα ξέρεις όλα... έχουμε οικογενειακή σχέση με την κοπελιά...ποια νύφη σου καλέ ποιος παντρεύεται ?ναι εκεί μόνο .