τι αρωστησες?η κρυονεις απλα?
Δεν αρρώστησα, απλούστατα κρυώνω αν και το κρύο δε με ενοχλεί ιδιαίτερα!!
τι αρωστησες?η κρυονεις απλα?
κρυο καιρος για δυο. ;) ;) ;)Δεν αρρώστησα, απλούστατα κρυώνω αν και το κρύο δε με ενοχλεί ιδιαίτερα!!
Κανει κρυο εκει στην Τριπολιτσα φιλαρακι?Δεν αρρώστησα, απλούστατα κρυώνω αν και το κρύο δε με ενοχλεί ιδιαίτερα!!
Πολυ σωστα τα λεει το κοριτσι μας ρε συ. ;) ;) ;)κρυο καιρος για δυο. ;) ;) ;)
κρυο καιρος για δυο. ;) ;) ;)
εεεε δεν ειναι σας την ΑθηναΚανει κρυο εκει στην Τριπολιτσα φιλαρακι?
εεεε δεν ειναι σας την Αθηνα
θα ειμαι αλλα δεν ξερω που ακομα.ξερω μεχρι την τεταρτη.Θα είσαι στη δουλειά Σάββατο ή Κυριακή; Αν ναι, που και πότε;
θα ειμαι αλλα δεν ξερω που ακομα.ξερω μεχρι την τεταρτη.
Εχει δικιο το κοριτσι μας. Και εγω μεχρι Τεταρτη βλεπω προγραμμα. ;) ;) ;)θα ειμαι αλλα δεν ξερω που ακομα.ξερω μεχρι την τεταρτη.
Να βαλεις κομπρεσες ρε συ.Αν δεν έχω ξεπαγιάσει μεχρι τότε, θα έρθω να με ζεστάνεις!!
ελα εσυ και μετα θα δεις τι ζεσταμα θα σου κανω.......Αν δεν έχω ξεπαγιάσει μεχρι τότε, θα έρθω να με ζεστάνεις!!
Α ρε τυχερε μαρουλια. ποιος στην χαρη σου λεμεεεεε!!!ελα εσυ και μετα θα δεις τι ζεσταμα θα σου κανω.......
Να βαλεις κομπρεσες ρε συ.
ελα εσυ και μετα θα δεις τι ζεσταμα θα σου κανω.......
Α ρε τυχερε μαρουλια. ποιος στην χαρη σου λεμεεεεε!!!
Να προτημας τις θερμοφορες "Κωνσταντινα" ρε συ. Ειναι οι καλυτερες στον κοσμο λεμεεεεεε!!!Βάζω θερμοφόρα αλλά δεν ζεσταίνομαι αρκετά!!!
θα φουντοσεις μωρο μου.και θα χριαστεις να κανεις μπανιο με παγωμενω νερω μετα. :-* :-* :-*Αν υποσχεθείς οτι θα ανάψω από το ζέσταμα, θα σου 'ρθω!!!!
τα πολλα λογια ειναι φτωχιαΖηλεύεις Κομάντο;;; Αν κρύωνες και εσύ όσο και εγώ, δεν θα χόρευες!!!