amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
ενας απο αυτους δεν εισαι και εσυ ;) ;) ;)σας αγαπαω ολλους :-* :-* :-*
δεν ξέρω ακόμα , θα το σκεφτώ πολύ καλά πριν έρθω ;)
ενας απο αυτους δεν εισαι και εσυ ;) ;) ;)σας αγαπαω ολλους :-* :-* :-*
δεν ξέρω ακόμα , θα το σκεφτώ πολύ καλά πριν έρθω ;)
Αντωνακη.....ναι ναι κούνα τα σου
Αντωνακη.....
Καφε για την κυρια εφτασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε καλησπερα στην παρεαΟρίστε με φωνάξατε ?
Καφε για την κυρια εφτασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε καλησπερα στην παρεα
merciiiiiiii.καλημερα...Καφε για την κυρια εφτασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε καλησπερα στην παρεα
merciiiiiiii.καλημερα...
Ποσες φορες τυχαινη που ειμαστε κολημενοι εδω και ξεχναμε τον καφε??να τον φτιάξει μόνη της .
Αναρωσες εισαι ενταξη η οχι ακομηmerciiiiiiii.καλημερα...
πες το ψεματα.εδω οταν μπενεις ξεχνιεσε να βγειςΠοσες φορες τυχαινη που ειμαστε κολημενοι εδω και ξεχναμε τον καφε??Αναρωσες εισαι ενταξη η οχι ακομη
δεν πινω καφεΚαλημέρα Κυρία μου τον καφέ τον φτιάξατε μόνη σας ? η να φέρω εγώ ?
αφου αυριο δουλευω.εχω αναρωσει 100%Ποσες φορες τυχαινη που ειμαστε κολημενοι εδω και ξεχναμε τον καφε??Αναρωσες εισαι ενταξη η οχι ακομη
πες το ψεματα.εδω οταν μπενεις ξεχνιεσε να βγεις
δεν πινω καφε
ε ειναι και η παρεα σου που το κανει πιο ενδιαφερων κουκλα μου... ;)
ολοι μαζι δημιουργουμαι μια ωραια ατμοσφεραε ειναι και η παρεα σου που το κανει πιο ενδιαφερων κουκλα μου... ;)
Αν πετυχης καλοι παρεα γινεται και καλος χαβαλες,να φευγουν οι σκοτουρες που τριγυριζουν συνεχως στο κεφαλι μαςπες το ψεματα.εδω οταν μπενεις ξεχνιεσε να βγεις