konstantinas
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καλησπερα μωρο μου.ασε γιατι μια εβδομαδα εχω να κανω σεξ και εχω γινει παρθενακαλησπερα κωνσταντινα. αλλα και στην παρεα σου!
πως και εισαι μεσα? κρατας δυναμεις για αυριο?
καλησπερα μωρο μου.ασε γιατι μια εβδομαδα εχω να κανω σεξ και εχω γινει παρθενακαλησπερα κωνσταντινα. αλλα και στην παρεα σου!
πως και εισαι μεσα? κρατας δυναμεις για αυριο?
Και παγακια μπονους δωρο απο εμενα για την μουχριτσα.θα φουντοσεις μωρο μου.και θα χριαστεις να κανεις μπανιο με παγωμενω νερω μετα. :-* :-* :-*
τα πολλα λογια ειναι φτωχια
καλησπερα μωρο μου.ασε γιατι μια εβδομαδα εχω να κανω σεξ και εχω γινει παρθενα
πωπω βλεπω δεν κρατιεσε. σε βλεπω αυριο να πηγαινεις νωριτερα για δουλεια.καλησπερα μωρο μου.ασε γιατι μια εβδομαδα εχω να κανω σεξ και εχω γινει παρθενα
Κακο που θα παθει. Αν δεν του αρεσει ντηνεται και φευγει ρε συ.πωπω βλεπω δεν κρατιεσε. σε βλεπω αυριο να πηγαινεις νωριτερα για δουλεια.
το φανταζομαι ηδη θεμα στην τατιανα την τριτη: "θυμα βιασμου επεσε πελατης στουντιο..."
καληνυχτα καρδια μου :-* :-* :-* :-* :-* :-*Καληνύχτα Κωνσταντίνα και όνειρα γλυκά!!
πωπω βλεπω δεν κρατιεσε. σε βλεπω αυριο να πηγαινεις νωριτερα για δουλεια.
το φανταζομαι ηδη θεμα στην τατιανα την τριτη: "θυμα βιασμου επεσε πελατης στουντιο..."
Κακο που θα παθει. Αν δεν του αρεσει ντηνεται και φευγει ρε συ.
καλος την.που εισαι εσυ?εχουμε πολυ καιρο να τα πουμε.γεια σου Κωνσταντινα τι κανεις?)))
ε αυτο λεω και εγω)) πρεπει να βγουμε για κανα ποτακι, τι λες? ποτε πας στη δουλεια?καλος την.που εισαι εσυ?εχουμε πολυ καιρο να τα πουμε.
θα το κανονισουμε μωρο μου.αυριο δουλευω το απογευμα βουλιαγμενης 83ε αυτο λεω και εγω)) πρεπει να βγουμε για κανα ποτακι, τι λες? ποτε πας στη δουλεια?
α αυριο ξεκινας παλι ε? γιατι εχω ακουσει οτι ησουν κρυομενη και αυτο! παλι καλα που εισαι οκ))) καλη δουλιτσα και θα κανονισουμε να βγουμε!!!!)))θα το κανονισουμε μωρο μου.αυριο δουλευω το απογευμα βουλιαγμενης 83
καλη ξεκουρασει κοριτσαρα μουα αυριο ξεκινας παλι ε? γιατι εχω ακουσει οτι ησουν κρυομενη και αυτο! παλι καλα που εισαι οκ))) καλη δουλιτσα και θα κανονισουμε να βγουμε!!!!)))
Καληνυχτα μωρο μουκοριτσια σας ευχομαι καληνυχτα και ονειρα γλυκα
επεισης ;)καλη ξεκουρασει κοριτσαρα μου