ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Εχω παρει λατρεια μου και εχω πληρωσει και προκαταβολικα για την θεση. Εχω και το συμβολαιο στα χερια μου.Εσύ είπαμε...Άδεια από την σημαία πρώτα....
Εχω παρει λατρεια μου και εχω πληρωσει και προκαταβολικα για την θεση. Εχω και το συμβολαιο στα χερια μου.Εσύ είπαμε...Άδεια από την σημαία πρώτα....
Καλησπέρα iblis... :-* :-* :-* :-*καλησπερα κουκλοι και κουκλες!
are you σίγουρος? θα το μάθω...Εχω παρει λατρεια μου και εχω πληρωσει και προκαταβολικα για την θεση. Εχω και το συμβολαιο στα χερια μου.
Καλησπερα φιλαρακι. ;) ;) ;)κομαντο τι εγινε, πως παει το profiling?
με τιποτααααδεν κρατιέσαι?
Παντα αγαπη μου. Και το συμβολαιο το εχω σε θυριδα στην τραπεζα.are you σίγουρος? θα το μάθω...
ωραια!Καλησπερα φιλαρακι. ;) ;) ;)
Μια χαρα πανε ολα.
καλησπερα αστερι του site μας !!! :-* :-* :-*Καλησπέρα iblis... :-* :-* :-* :-*
ευχαριστώ τον φίλο μου τον pligomeno 11 . ;) ;) ;)κωνσταντινα ο φιλοσ μου ο αντωνησ μου πε να σου πω πωσ εχεισ πολλα φιλακια απο αυτον και θα τα ξαναπιτε συντομα λυπει στην κυπρο για αυτο δεν ειναι εδω.
καλώς τον.που είνα οι ενημερώσεις σου???ευχαριστώ τον φίλο μου τον pligomeno 11 . ;) ;) ;)
και προσέχετε τι λέτε εδώ μέσα μην γυρίσω και τα κανω όλα μπάχαλο έρχομαι με χίλια .
είμαι κύπρο για κάτι δουλειές θα γράψω και για κανένα μπουρδελάκι και από κύπρο μεριά . ;) ;) ;)καλώς τον.που είνα οι ενημερώσεις σου???
μια χαρά σε βρίσκω!!! γράψε να δούμε...είμαι κύπρο για κάτι δουλειές θα γράψω και για κανένα μπουρδελάκι και από κύπρο μεριά . ;) ;) ;)
κάτσε να βρω κανένα εδώ είμαι στην Λευκωσία κάπου θα υπάρχει . παιδιά τα λέμε θα πάω έξω για φαγητό ίσως τα πούμε αύριο .μια χαρά σε βρίσκω!!! γράψε να δούμε...
οκ. τα λέμε...κάτσε να βρω κανένα εδώ είμαι στην Λευκωσία κάπου θα υπάρχει . παιδιά τα λέμε θα πάω έξω για φαγητό ίσως τα πούμε αύριο .