amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Καλησπέρακαλησπερα παιδια. :-* :-* :-*
Καλησπέρακαλησπερα παιδια. :-* :-* :-*
Αντωνακη μου καλησπερα.γιατι γελας???Καλησπέρα
τίποτα βρε συ αλλά λέω χρόνια και ζαμάνια έχουμε να σε δούμε και έλεγα που είναι αυτό το κορίτσι χάθηκε αφού να καταλάβεις μέχρι και το θρεντ σου αράχνιασε . ;) ;) ;)Αντωνακη μου καλησπερα.γιατι γελας???
καλησπερα κουκλιτσα ;) ;) αντωνακι φρονιμα
κανα γλυκακι δεν θα φαμε για τι γιορτι σου??τσιφουτιιιιιιιιιιιι
ολόκληρη τούρτα έφερα ρε συ . ;) ;) ;) αλλά φένετε την χαπάκοσαν άλλοι ( ξέρουν αυτοί ποιους λέω ) ;) ;) ;)κανα γλυκακι δεν θα φαμε για τι γιορτι σου??τσιφουτιιιιιιιιιιιι
εδω ειμαι απλα δεν περιμενω να μου φερουν το λαπτοπ μου.αυτη τι στηγμη δεν εχω.αλλα να ξερεις δεν σας ξεχασα. :-* :-* :-*τίποτα βρε συ αλλά λέω χρόνια και ζαμάνια έχουμε να σε δούμε και έλεγα που είναι αυτό το κορίτσι χάθηκε αφού να καταλάβεις μέχρι και το θρεντ σου αράχνιασε . ;) ;) ;)
καλησπερα αγορινα μου.κανα γλυκακι δεν θα φαμε για τι γιορτι σου??τσιφουτιιιιιιιιιιιι
εγω πμ θα φαω η κανα γλυκακι??ολόκληρη τούρτα έφερα ρε συ . ;) ;) ;) αλλά φένετε την χαπάκοσαν άλλοι ( ξέρουν αυτοί ποιους λέω ) ;) ;) ;)
αλλά τι να κάνουμε φίλε chainsaw μας έχουν φάει τα πμ .
πες τους να στο φέρουν γρήγορα πριν έρθω εκεί και τα κάνω λαμπόγιαλα .εδω ειμαι απλα δεν περιμενω να μου φερουν το λαπτοπ μου.αυτη τι στηγμη δεν εχω.αλλα να ξερεις δεν σας ξεχασα. :-* :-* :-*
ξέρεις τώρα ξεμπλόκαρε το σύστημα .εγω πμ θα φαω η κανα γλυκακι??
οκ. ;) ;) ;)πες τους να στο φέρουν γρήγορα πριν έρθω εκεί και τα κάνω λαμπόγιαλα .
οκ. ;) ;) ;)
ρε κανα γλυκο θα φαμε??? και ασε το συστημα παλιο χακερξέρεις τώρα ξεμπλόκαρε το σύστημα .
ρώτα την Κωνσταντίνα που είναι το γλυκό μου αυτή ξέρει καλύτερα νομίζω .ρε κανα γλυκο θα φαμε??? και ασε το συστημα παλιο χακερ
το γλυκο εγω το εφαγα και ηταν πολυ ωραια.αλλα τι κρυμα δεν σου εδωσα να δοκιμασεις λιγο.ρώτα την Κωνσταντίνα που είναι το γλυκό μου αυτή ξέρει καλύτερα νομίζω .
καλα ολο μονη σου??το γλυκο εγω το εφαγα και ηταν πολυ ωραια.αλλα τι κρυμα δεν σου εδωσα να δοκιμασεις λιγο.
άμα λες εμένα συγνώμη αλλά το έχω ξαναδοκιμάσει ;) ;) ;) . για τα άλλα δεν πειράζει θα σου κάνουμε πλύση στομάχου .το γλυκο εγω το εφαγα και ηταν πολυ ωραια.αλλα τι κρυμα δεν σου εδωσα να δοκιμασεις λιγο.
μην την παραξηγείς έχει φτιάξει και γαμώ της κοιλίτσες .καλα ολο μονη σου??