ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Αναλογα απο ποια πλευρα το βλεπει ο καθε ενας κοριτσι. Ετσι σε συμφερει εσενα? Δες το ετσι τοτε. ;) ;) ;)ειδη εισαι χαμενος
Αναλογα απο ποια πλευρα το βλεπει ο καθε ενας κοριτσι. Ετσι σε συμφερει εσενα? Δες το ετσι τοτε. ;) ;) ;)ειδη εισαι χαμενος
και εγω :-* :-* :-*με θυμήθηκες?χάρηκα που σε γνώρισα.
Μπορει να φταινε και οι πολλες διπλοβαρδιες που τα βλεπεις ετσι. Ξεκουραση πρεπει να θες μαλλον.ειδη εισαι χαμενος
αφου δεν σε βλεπουμε ποια χαμενος εισαι ;) ;) ;)Αναλογα απο ποια πλευρα το βλεπει ο καθε ενας κοριτσι. Ετσι σε συμφερει εσενα? Δες το ετσι τοτε. ;) ;) ;)
λες???μπα δεν νομιζω μου αρεσει!!!!μια χαρα ειμαιΜπορει να φταινε και οι πολλες διπλοβαρδιες που τα βλεπεις ετσι. Ξεκουραση πρεπει να θες μαλλον.
κωνσταντίνα μου μπήκα για λίγο να σε <δω>. καλή συνέχεια στις βάρδιες. θα τα πούμε κάποια στιγμή ;) ;) ;) ;)καλα μωρο μου εσυ? ;)
Αυτοι που θελουν να με δουν με βλεπουν. Και πολυ και καλα μαλιστα. ;) ;) ;)αφου δεν σε βλεπουμε ποια χαμενος εισαι ;) ;) ;)
αντε και με τη νικηκωνσταντίνα μου μπήκα για λίγο να σε <δω>. καλή συνέχεια στις βάρδιες. θα τα πούμε κάποια στιγμή ;) ;) ;) ;)
πάω για μπαλίτσα.
Παντα καλα να εισαι. Ειναι καλο να κανει καποιος αυτο που του αρεσει. Το κακο ειναι να κανει αυτο που του λενε αλλοι.λες???μπα δεν νομιζω μου αρεσει!!!!μια χαρα ειμαι
μπραβο μπραβο δοσε χερετισματαΑυτοι που θελουν να με δουν με βλεπουν. Και πολυ και καλα μαλιστα. ;) ;) ;)
δικα σου γνωμη !ευχαριστωΠαντα καλα να εισαι. Ειναι καλο να κανει καποιος αυτο που του αρεσει. Το κακο ειναι να κανει αυτο που του λενε αλλοι.
Σε ποιον η ποιαν απο ολους και ολες κοριτσι μου?μπραβο μπραβο δοσε χερετισματα
Δικια μου γνωμη βεβαια αλλα για να την πω κατι ξερω. Δεν την πεταξα ετσι.δικα σου γνωμη !ευχαριστω
Βρε βρε καλως την miss bou. :-* :-* :-*ρεεεεεεεεεε χαλαρώστε...τι λέτε εδώ....
Κωνσταντίνα καλησπέρα...
ΚΟΜΑΝΤΟ μου... :-* :-* :-* :-* :-*Βρε βρε καλως την miss bou. :-* :-* :-*
Φως ΜΟΥ. :-* :-* :-* :-* :-*ΚΟΜΑΝΤΟ μου... :-* :-* :-* :-* :-*
spoon καλά είμαι...είπα να κάνω τον διαιτητή...Καλησπερα και απο μενα!!!!!!!!!
Παολα τι κανεις?
Πεφτανε βροχη πριν τα ποστ και δεν προλαβα να σε χαιρετησω!
spoon καλά είμαι...είπα να κάνω τον διαιτητή...