ποιος να την κυκλοφορεί άραγε σε πανάκριβα εστιατόρια σαν το "Ιθάκη" που ήταν εχθές; κάποιος φαίνεται οτι την φυστικώνει αυτή την περίοδο την κουίν Ντίνα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 902K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.347
- Πόντοι
- 2.356
Ο μυστης puchas gracias την τρωει τωρα ,συμφορουμιτης!ποιος να την κυκλοφορεί άραγε σε πανάκριβα εστιατόρια σαν το "Ιθάκη" που ήταν εχθές; κάποιος φαίνεται οτι την φυστικώνει αυτή την περίοδο την κουίν Ντίνα
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.000
- Πόντοι
- 3.936
ποιος να την κυκλοφορεί άραγε σε πανάκριβα εστιατόρια σαν το "Ιθάκη" που ήταν εχθές; κάποιος φαίνεται οτι την φυστικώνει αυτή την περίοδο την κουίν Ντίνα
Εκεί πάει κ μόνη της.
Δίπλα μένει.
....αλλά για να έχει πετάξει τις οβίδες έξω, κάποια πούτσα θα σέρνει.
Jack Skellington
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 240
- Like
- 22.374
- Πόντοι
- 31.628
Εντάξει...το ξεχυλώνουμε λιγάκι εάν ντε και καλά για όποια πάει στο Ιθάκη (σιγά την χλιδή στην τελική) να ψάχνουμε ποιος την φυστικώνει.
ririkonav
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 6.509
- Πόντοι
- 11.445
Ότι το λένε δύο άτομα δεν λέει πολλά πάντως... Κάντε ότι θέλετε απλά έχω βαρεθεί να βγάζει από την κοιλιά του μια ιστορία ο καθένας και προσπαθεί να πείσει για αυτή. Αυτό είπα
Σε εναν ακομη αγαπουλη πεσαμε ... λες και δεν ξερει ολη η Ελλαδα το παρελθον με τους γερους της Queen Dinas ...
Hard4Bimbos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2020
- Like
- 46
- Πόντοι
- 1
Σε εναν ακομη αγαπουλη πεσαμε ... λες και δεν ξερει ολη η Ελλαδα το παρελθον με τους γερους της Queen Dinas ...
Αδερφέ είδες τι έγραφα πιο πάνω στην προηγούμενη σελίδα? Διάβασες ένα μήνυμα και έβγαλες συμπέρασμα ότι είμαι αγαπουλης?
Μάθε να διαβάζεις!!!
Γιατί ως γνωστόν ποτέ δεν γράφουν παπαριές...
Στα αρχιδια μου η Σπύροπουλου, αλλά έχω βαρεθεί να λέει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του για πραγματα που δεν μπορεί να κάνεις να επαλήθευσει ....
Αιντεεεεεεε
Με το καλημέρα δύο άτομα γύρω στα 300 ευρώ, μάλλον χλιδή είναιΕντάξει...το ξεχυλώνουμε λιγάκι εάν ντε και καλά για όποια πάει στο Ιθάκη (σιγά την χλιδή στην τελική) να ψάχνουμε ποιος την φυστικώνει.
ANDREIOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.694
- Πόντοι
- 6.255
Θα κανω μια προβλεψη αυτη ισως να ειναι η επομενη που θα φαει χοντρο ξυλο ή βιτριολι απο ατομο που θα βαλει καμια παντρεμενη καποιας ηλικιας που θα ανακαλυψει οτι αυτη εμπλεξε με τον αντρα της που θα ειναι γέρος με λεφτα και του τα μασαει
Μακαρι να βγω ψευτης
Μακαρι να βγω ψευτης
Hard4Bimbos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2020
- Like
- 46
- Πόντοι
- 1
Τί πατομουναρος! Ποδαρες, βυζαρες, καυλοφατσα και νάζι... Όλα τα έχει
orgasmikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2019
- Like
- 1.708
- Πόντοι
- 216
Την θέλω όπως στην αριστερή:
Le_Roi 1982
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
Μια χαρά μουνάρα είναι, δε χρειάζεται ρετους,ετσι είναι οι αληθινές καβλιάρες
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
ririkonav
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 6.509
- Πόντοι
- 11.445
Το κορίτσι γύρισε "λαβωμένο" από Μύκονο. Μια ώρα της έβαφαν το μπούτι για να μην φαίνονται οι μελανιές.
Επεσε απο την πισινα του cavo tagoo στον δρομο μετα την photo ?
Έτσι είναι. Οι photos στο instagram "κρύβουν" κινδύνους.Επεσε απο την πισινα του cavo tagoo στον δρομο μετα την photo ?
ririkonav
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 6.509
- Πόντοι
- 11.445
Έτσι είναι. Οι photos στο instagram "κρύβουν" κινδύνους.
ναι , νομιζε οτι μπορει να πεταξει με το αερινο φορεμα , αλλα η βαρυτητα εκανε τη δουλεια της
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.415
- Πόντοι
- 9.931
Σαβουριαστηκε η μαλακο!
kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
το μυαλο μου λεει γυφτοφατσα, το πουλι μου δε νοιαζεται ομως
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.254
- Πόντοι
- 12.756
χαζοβιολα αλλα ωραιο μουνι...μονο προβλημα οτι μαγαριστηκε ανεπανορθωτα που εγλυφε ζαρωμενα και μπλαβι αρωστιαρικα αρχιδια του Κοντομηνα :S :S
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 282
- Εμφανίσεις
- 31K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά