ποιος να την κυκλοφορεί άραγε σε πανάκριβα εστιατόρια σαν το "Ιθάκη" που ήταν εχθές; κάποιος φαίνεται οτι την φυστικώνει αυτή την περίοδο την κουίν Ντίνα
![Erection :erection: :erection:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/erection.gif)
ποιος να την κυκλοφορεί άραγε σε πανάκριβα εστιατόρια σαν το "Ιθάκη" που ήταν εχθές; κάποιος φαίνεται οτι την φυστικώνει αυτή την περίοδο την κουίν Ντίνα
Ο μυστης puchas gracias την τρωει τωρα ,συμφορουμιτης!ποιος να την κυκλοφορεί άραγε σε πανάκριβα εστιατόρια σαν το "Ιθάκη" που ήταν εχθές; κάποιος φαίνεται οτι την φυστικώνει αυτή την περίοδο την κουίν Ντίνα
Ότι το λένε δύο άτομα δεν λέει πολλά πάντως... Κάντε ότι θέλετε απλά έχω βαρεθεί να βγάζει από την κοιλιά του μια ιστορία ο καθένας και προσπαθεί να πείσει για αυτή. Αυτό είπα
Σε εναν ακομη αγαπουλη πεσαμε ...λες και δεν ξερει ολη η Ελλαδα το παρελθον με τους γερους της Queen Dinas ...
Γιατί ως γνωστόν ποτέ δεν γράφουν παπαριές...
Στα αρχιδια μου η Σπύροπουλου, αλλά έχω βαρεθεί να λέει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του για πραγματα που δεν μπορεί να κάνεις να επαλήθευσει ....
Με το καλημέρα δύο άτομα γύρω στα 300 ευρώ, μάλλον χλιδή είναιΕντάξει...το ξεχυλώνουμε λιγάκι εάν ντε και καλά για όποια πάει στο Ιθάκη (σιγά την χλιδή στην τελική) να ψάχνουμε ποιος την φυστικώνει.
Το κορίτσι γύρισε "λαβωμένο" από Μύκονο. Μια ώρα της έβαφαν το μπούτι για να μην φαίνονται οι μελανιές.
Έτσι είναι. Οι photos στο instagram "κρύβουν" κινδύνους.Επεσε απο την πισινα του cavo tagoo στον δρομο μετα την photo ?![]()
![]()
Έτσι είναι. Οι photos στο instagram "κρύβουν" κινδύνους.![]()