Palucky Luke
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
δεν ειναι και μαλακας ο χοντρος να της παρει και σπιτι ...απλως εβαζε τον αλφα να την πληρωνει καλα , και την σκουπιδασε οταν βρηκε αλλη
ναι ρε τύπε,αλλά άλλη ήταν η ερώτησή μου
δεν ειναι και μαλακας ο χοντρος να της παρει και σπιτι ...απλως εβαζε τον αλφα να την πληρωνει καλα , και την σκουπιδασε οταν βρηκε αλλη
ναι ρε τύπε,αλλά άλλη ήταν η ερώτησή μου
ον λόγο για τον οποίο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και να λάβει μέρος στο Survivor, αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της, η Κατερίνα Καινούργιου.
Εγώ γνωρίζω ότι όταν δούλευε στον Alpha έπαιρνε έναν πολύ μεγάλο μισθό. Πολύ μεγαλύτερο από άλλες παρουσιάστριες», δήλωσε η ξανθιά παρουσιάστρια.
Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι, «Έτσι λοιπόν και με βοήθεια κάποιου κυρίου, αγόρασε σπίτι στα νότια προάστια. Είχε δάνειο για αυτό το σπίτι. Με τα λεφτά που έπαιρνε η κοπέλα είχε υπολογίσει να πληρώνει το δάνειό της».
Η Κατερίνα Καινούργιου υποστήριξε ότι, «Όταν λοιπόν έφυγε από τον Alpha δεν μπορούσε να πληρώσει το δάνειο και είχε όντως μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Γι’ αυτό μπήκε στο Survivor για να μπορέσει να κρατήσει το σπίτι».
ον λόγο για τον οποίο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και να λάβει μέρος στο Survivor, αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της, η Κατερίνα Καινούργιου.
Εγώ γνωρίζω ότι όταν δούλευε στον Alpha έπαιρνε έναν πολύ μεγάλο μισθό. Πολύ μεγαλύτερο από άλλες παρουσιάστριες», δήλωσε η ξανθιά παρουσιάστρια.
Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι, «Έτσι λοιπόν και με βοήθεια κάποιου κυρίου, αγόρασε σπίτι στα νότια προάστια. Είχε δάνειο για αυτό το σπίτι. Με τα λεφτά που έπαιρνε η κοπέλα είχε υπολογίσει να πληρώνει το δάνειό της».
Η Κατερίνα Καινούργιου υποστήριξε ότι, «Όταν λοιπόν έφυγε από τον Alpha δεν μπορούσε να πληρώσει το δάνειο και είχε όντως μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Γι’ αυτό μπήκε στο Survivor για να μπορέσει να κρατήσει το σπίτι».
Τυπε μου εχει γινει μοδα η Βουλα και η ΒαρηΕντομεταξυ δεν πήγε να αγοράσει σπίτι σε μια πιο οικονομική περιοχή οπως Γλυφάδα, Αλιμος ακομα και Παλαιό Φάληρο που δεν τις λες σε καμία περίπτωση χάλια περιοχές, ήθελε να στεγάσει την κωλαρα της στην Βούλα η Ντινα απο την Ρόδο, τώρα τραβιέται στο Survivor για να το ξεπληρώσει και σιγά μην φτάσουν τα λεφτά που θα πάρει να αποπληρώσει το δάνειο.
Τυπε μου εχει γινει μοδα η Βουλα και η Βαρη
Πολλοι επωνυμοι αγορασαν σπιτια στα γυρω κατατοπια.
Σιγα σιγα τους βλεπω ολους στο ριαλιτι για να μη τα χασουν...
Μα η μοδα επιβαλει αγορατο να νοικιασει δηλδη της κακοπεφτε ? με αυτα που της εδινε ο χοντρος νοικιαζε βιλα στην βουλιαγμενη και της περισσευαν για δυσκολες μερες . Αλλα οχι το 20χρονο με 0 χρονια δουλειας ηθελε σπιτι. Ας ξεκωλιαστει τωρα να το κρατησει....
Εντωμεταξυ ολες οι πρωην του χοντρου εχουν φυγει πλουσιες. Ποιος ξερει τι στοκος ειναι και ξεφυγε ο παππους τσαμπα ....
Μα η μοδα επιβαλει αγορα
Τι ειναι το κοριτσι ; Καμμια τιποτενια να μενει στο νοικι???
Μαλλον δεν καταφερει να του αναστησει το νεκρο κρεας του μπαρμπα και την εριξε στα αζητητα την χλαμουτσα
εχω μία τεράστια ανάγκη να ουρήσω εδώ μέσα
Χοντρο τυπε καθολου :S :S :S
τύπε έριξα ένα πολύ δυνατό το πρωί στο γραφείο και δεν έμεινε καθόλου μεζές για την ΣπυροΧοντρο τυπε καθολου :S :S :S
τύπε έριξα ένα πολύ δυνατό το πρωί στο γραφείο και δεν έμεινε καθόλου μεζές για την Σπυρο
αφου βεβαια χασει 20 κιλα στον Α. δομινικο ....
Σιγά μην χάσει...Εγώ πάνω στο ζάπινγκ είδα ότι η μπλούζα που φόραγε απ την αρχή, αντί να πλέει λογικά πλέον πάνω της, έχει ξεχειλώσει.. Το ταίζουν το κορίτσι η παραγωγή γιατί νομίζουν πως φέρνει τηλεθέαση....τρομαρα τους...Δεν θα κατσει τοσο ωστε να προλαβει αλλα και ΑΝ τελικα τα καταφερει μολις βγει εξω θα τα ξαναπαρει.
Νταξει, την κραζω αλλα ενα μαθημα το δινα να πω την αληθεια και ας μην μ αρεσουν οι χοντρες, αλλα οχι και να πληρωσω, ειπαμε...
Τι να ξεκινάει άραγε με τα χείλη της;Aπο μοντελο - μπουγελο και αυτη. :S