το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
η αληθεια ειναι οτι η λαουρα ναργιες θα μοιαζει πατουλιδου μπροστα τηςΈχει προνοήσει η παραγωγή, ώστε να μην πεθάνει στα αγωνίσματα η φακλάνα τύποι ;;
:S :S :S :S
η αληθεια ειναι οτι η λαουρα ναργιες θα μοιαζει πατουλιδου μπροστα τηςΈχει προνοήσει η παραγωγή, ώστε να μην πεθάνει στα αγωνίσματα η φακλάνα τύποι ;;
:S :S :S :S
Τώρα θα ήταν ταιριαστό ζευγάρι με Κοντομηνά...
Σπυροπούλου με ΠΑΣΟΚ & Σπυροπούλου με ΣΥΡΙΖΑ #survivorGR
Όλο για παγωτό είμαι στη Βουλιαγμένη το ζωον
ε νταξει μην βριζεις τον εαυτο σου...σε πολλους αρεσουν τα παγωτα, δεν κανεις και κανα εγκλημα...
Ε όχι κι έτσιΕτσι οπως εγινε ...ουτε ο Κοντομηνας δεν την θελει
ε νταξει μην βριζεις τον εαυτο σου...σε πολλους αρεσουν τα παγωτα, δεν κανεις και κανα εγκλημα...
Την τάισε καλά πάντως ο παππούς.Ε όχι κι έτσι
Εγώ ξέρω οτι το 82% των δίπλα θα έμπαινε άνετα στο Κωνσταντινάκι. Που να χάσει και τα ΛΙΓΑ περιττά κιλά που της έμειναν από την ερωτική απογοήτευση που είχε με τον Condom-in-ass.
Την τάισε καλά πάντως ο παππούς.
Ειναι χαρακτηριστικο γνωρισμα του Ελληνα να διαστρεβλωνει τα παντα για να φαινονται υπερ του....κανενα 82% δεν εμπαινε στην βουβαλα.Εκτος και αν τιμαει μια γυναικα η επιλογη "τη γαμαω μονο αμα τη φιμωσουν και με πληρωσουν". :S :S :S
Εγώ ξέρω οτι το 82% των δίπλα θα έμπαινε άνετα στο Κωνσταντινάκι. Που να χάσει και τα ΛΙΓΑ περιττά κιλά που της έμειναν από την ερωτική απογοήτευση που είχε με τον Condom-in-ass.