Επισκέπτης
Ε δεν αγοράζονται και όλα !
Τί νόμιζες !
Οτι αγοράζονται...of course...(που λένε κ οι Οξπόρδιοι)!
Ε δεν αγοράζονται και όλα !
Τί νόμιζες !
Εγώ ήθελα να τους κάνω το κρεβάτι, δεν δέχτηκαν, ε...και σκέφτηκα μήπως δεχτούν να μας κάνουν το τραπέζι, αλλά και πάλι χυλόπιτα.Καλά και εσείς θέλατε τσόντα τραπεζάτη ρε καριόλες δεν παίζεστε !
Εγώ ήθελα να τους κάνω το κρεβάτι, δεν δέχτηκαν, ε...και σκέφτηκα μήπως δεχτούν να μας κάνουν το τραπέζι, αλλά και πάλι χυλόπιτα.
Θα φταίνε οι αλογότριχες μάλλον.Φταίω εγώ τώρα που θα σου πω ότι εσεις οι Ευγενείς οι Εστερχάζι δεν έχετε μέτρο ?
Ουλή έχω, πουλί δεν έχω όπως γνωρίζετε.Έχεις και ουλή ?
Ρε φίλε αργά το θυμήθηκες το κρεββάτι
Είχε ξημερώσει και τα πουτάκια στεφτόντανε μόνο πατσαδάκι και νανακια !
Λες ε? Καλό ακούγεται, γιατί δεν μπορώ το πρώτο φως της ημέρας. Μην γαμάμε με γυαλί ηλίου, δεν λέει.Noulis stripRule no2
never at dawn.
always after temachiou good day's sleep (arround 20:00 before work)
Λες ε? Καλό ακούγεται, γιατί δεν μπορώ το πρώτο φως της ημέρας. Μην γαμάμε με γυαλί ηλίου, δεν λέει.
(Ας γαμήσουμε πρώτα...και βλέπουμε για τα υπόλοιπα.)
Το ξημέρωμα έκανα κι εγώ κονέ με στριπτηζού....
Το πως είναι απλό...
Βγείτε βολτα με τον πάνσοφο www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/action,profile/u,33703]pouranger...κ[/URL] το αλάνι τον www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,168/action,profile/u,2176]Υorgos[/url]...
Οι γκόμενες θα σκάνε σαν τις μέλισσες...και θα σας παρακαλάνε για λίγα λεπτά δόξας στο καναπεδοτράπεζό σας....
Ναι, καλά.
Τώρα....., σωθήκαμε......
thn evrika alla arnithike peismatikaΠήγαινε στο μαγαζί...πιάσε το γκομενάκι...εξήγησέ του τι θέλεις κ κανόνησέ το...(δλδ οτι την αγαπας πολύ κ θελεις να την κανεις δική σου)!
Απλά κ όμορφα...;)
Πάντως για γκόμενό της τον κόβω τον τύπο....--> Έρχεται pm...
Χθες το βραδυ λοιπον μια απο τις πιο hot νυχτες μου,
μπορει να εσκασα 200Ε αλλα εμεινα απολυτα ευχαριστημενος καθως ειναι απο τα καλυτερα
μουνια που εχω γαμησει με φοβερη συμμετοχη παθος και ενταση, και 3 ωρες δεν ειναι και λιγο!!
Μπραβο φιλε ..... να ξερεις οτι αρκετοι θα ηθελαν να ειναι στη θεση σου και σε ζηλευουν .... δηλαδη η κοπελα ειχε ενεργη συμμετοχη = γλωσσιδια,ακαποτα μπουκια,κωλο,χυσιματα στη μαπα και στο σωμα ?????
ρε μαλάκα έχεις γαμήσει ποτέ επί πληρωμή χωρίς να φαντασιώνεσαι ότι τα έχεις φτιάξει με το εμπόοευμα;
μαζί σου....Ασε μας ρε φιλε να μαθουμε .... θελω να γαμησω στριπερ !!!!!