εμμεσως μου ειπε χωρις αποδειξη γυρω στα 200. ΑκριβΗ αλλα ειναι πολυ καλη γιατρος με 2 ιατρεια χειρουργος ουρολογος ανδρολογος .300 ευρώ μέσω ιδιωτικής ασφάλειας.
Χωρίς ιδιωτική ασφάλεια. Πόσο ζητάνε;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κονδυλώματα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 370K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
salonikios21
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα έχετε να μου προτείνετε καποιον "ειδικο" στη 7?Θεσσαλονίκη??Ευχαριστώ προκαταβολικά
SCORPIOS_X
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Στο κορδελιο εχει εναν.Καλησπέρα έχετε να μου προτείνετε καποιον "ειδικο" στη 7?Θεσσαλονίκη??Ευχαριστώ προκαταβολικά
Χρησιμοποιει λειζερ και η τιμη ειναι 100-120 ευρω αναλογα με τις βλαβες.
Υπαρχει και για προληψη προιοντα που ειναι πολυ καλα. Λενε και για θεραπεια εχουν αριστα αποτελεσματα αλλα δεν τα δοκιμασα γιατι δεν χρειαστηκε.
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 39.056
- Πόντοι
- 10.411
Μήπως είναι απλό εξάνθημα που έχει δημιουργηθεί από το ξύρισμα που ρίχνεις εκεί κάτω(ίσως κάποια τρίχα να έχει γυρίσει μέσα)?Δεν γνωρίζω ακριβώς,αν είναι σίγουρος κάποιος άλλος user ας του απαντήσει αλλιώς πήγαινε σε γιατρό
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.932
- Πόντοι
- 606
τυπε εκανε διαγνωση ο ρευπευ.Μήπως είναι απλό εξάνθημα που έχει δημιουργηθεί από το ξύρισμα που ρίχνεις εκεί κάτω(ίσως κάποια τρίχα να έχει γυρίσει μέσα)?Δεν γνωρίζω ακριβώς,αν είναι σίγουρος κάποιος άλλος user ας του απαντήσει αλλιώς πήγαινε σε γιατρό
αμφισβητεις???
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 39.056
- Πόντοι
- 10.411
lol,άν έιναι γνώστης ο raopau,πάω πάσο και γλυτώνω και τοτυπε εκανε διαγνωση ο ρευπευ.
αμφισβητεις???
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.305
- Πόντοι
- 5.006
lol,άν έιναι γνώστης ο raopau,πάω πάσο και γλυτώνω και το
Όλη μέρα με την πουτσα μου ασχολιεμαι ρε μεγάλε, λες να μην ξεχωρίζω τα κονδυλώματα??!!
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 39.056
- Πόντοι
- 10.411
Όλη μέρα με την πουτσα μου ασχολιεμαι ρε μεγάλε, λες να μην ξεχωρίζω τα κονδυλώματα??!!
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.159
- Πόντοι
- 3.346
Τυπε μην ξυνεις τα αρχιδια σου ολη μερα, σπυρακι εκανες. περα απο την πλακα μπορει να ειναι και απο αυτο..να το μολυνες δλδ.Αδερφια βοήθεια......σας φαίνεται για κονδύλωμα αυτό το πράγμα στα αρχίδια μου ?
Για σιγουρια παντως πας σε αφροδισιολογα ;)
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.814
- Πόντοι
- 3.506
Μολυσματική τέρμινθος 90%. Είχα βγάλει και εγώ πριν καμμιά 15αρια χρόνια στη βάση του καυλιού. Μην αγχώνεσαι πάντως. Με έναν απλό καυτηριασμό καθάρισες, όπως σου ειπαν και πιο πάνω.
Θέμα χαμηλού ανοσιοποιητικού. Πίνεις πολύ αλκοόλ και κουράζεσαι; Πρόσεχε τη διατροφή σου, αθλήσου χαλαρά και να κοιμάσαι πολύ.
Ο ιός μεταδίδεται μέσω σεξουαλικής επαφής και όχι μόνο. Επιβιώνει σε επιφάνειες που έχει αγγίξει το άτομο που έχει μολυνθεί. Γι αυτό προσοχή σε πετσέτες, σεντόνια, sex toys κλπ... Επίσης η χρήση προφυλακτικού δεν προσφέρει απόλυτη και ολοκληρωμένη προστασία.
Θέμα χαμηλού ανοσιοποιητικού. Πίνεις πολύ αλκοόλ και κουράζεσαι; Πρόσεχε τη διατροφή σου, αθλήσου χαλαρά και να κοιμάσαι πολύ.
Ο ιός μεταδίδεται μέσω σεξουαλικής επαφής και όχι μόνο. Επιβιώνει σε επιφάνειες που έχει αγγίξει το άτομο που έχει μολυνθεί. Γι αυτό προσοχή σε πετσέτες, σεντόνια, sex toys κλπ... Επίσης η χρήση προφυλακτικού δεν προσφέρει απόλυτη και ολοκληρωμένη προστασία.
φιλε γιατρος δεν ειμαι αλλα παιζει να ειναι και ενα απλο λυπωμα,,αυτο που με προβληματιζει ειναι η βαση οτι ειναι κοκκινη,,,εκτος αν το εξυσες,,και ενας απλος ουρολογος σου κανει για αρχηΑδερφια βοήθεια......σας φαίνεται για κονδύλωμα αυτό το πράγμα στα αρχίδια μου ?
masistas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.325
- Πόντοι
- 486
Φίλος παντρεμένος μου είπε ότι ίσως εμφάνισε κονδυλώματα(στουντιακιας κυρίως).
Ξέρει κάποιος καλό οικονομικό γιατρό στην ΑΘΉΝΑ;
Επίσης διάβασα πάνω ότι αφήνει σημάδια ο καυτηριασμος, υπάρχει μέθοδος θεραπείας χωρίς σημάδια? Γιατί θα τον καταλάβει η γυναίκα!
Ξέρει κάποιος καλό οικονομικό γιατρό στην ΑΘΉΝΑ;
Επίσης διάβασα πάνω ότι αφήνει σημάδια ο καυτηριασμος, υπάρχει μέθοδος θεραπείας χωρίς σημάδια? Γιατί θα τον καταλάβει η γυναίκα!
masistas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.325
- Πόντοι
- 486
να πάει στο συγγρό.
να κλείσει απογευματινό ραντεβού με διευθυντή, αναπληρωτή δντή ή επιμελητή, ώστε να βρει γρήγορα ραντεβού, να μην περιμένει σε ουρές και να γίνει σωστή δουλειά από έμπειρο γιατρό κι όχι κάποιον μαθητευόμενο.
ανάλογα με τον "τιτλο" του γιατρού, από 40-60 ευρω
Φίλε θέλει κάτι άμεσο, γι'αυτό και απέκλεισε το νοσοκομείο διότι έχει κακή εμπειρία κ είναι χρονοβόρο! Το είπα κ γω καθώς είναι κορυφή το Συγγρός...
Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.194
- Πόντοι
- 2.356
Το Συγγρός είναι πράγματι κορυφή.
Αν θέλει κάτι άμεσο, πες του να κάνει registration στο doctoranytime.gr και βασιζόμενος στις κριτικές, να επιλέξει.
Θεωρητικά θα μπορούσε να κλείσει και Δευτέρα 9 το πρωΐ, αν βρει καλό γιατρό με διαθέσιμο ραντεβού.
Αν θέλει κάτι άμεσο, πες του να κάνει registration στο doctoranytime.gr και βασιζόμενος στις κριτικές, να επιλέξει.
Θεωρητικά θα μπορούσε να κλείσει και Δευτέρα 9 το πρωΐ, αν βρει καλό γιατρό με διαθέσιμο ραντεβού.
αν και δεν παίζει να είναι κονδύλωμα το συγκεκριμένο που έχω, ξερετε τί παίζει με σπυρι που εχει βγει στον ορχη απο τριχα που μαλλον γυρισε προς τα μέσα? πήρα απιο φαρμακειο fucicort αλλα δεν ξερω αν θα κάνει δουλειά. έχει κανεις τπτ τετοιο ποτέ? ψάχνω κάποια λύση πριν πάρω αποφαση να παω σε δερματολογο...
stealthgas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 496
- Πόντοι
- 36
Πριν 15 μέρες κοκκίνισε σε ενα σημείο στην κορυφή του πέους το δέρμα τηΣ πουτσαΣ μου κ δε μπορούσα να κάτσω σταυροπόδι κ ενιώθα βελονιές να με τρυπάνε ιδίως το βραδυ που χαλαρώνα απο την δουλειά
Μου κρατήσε 12 μέρες χωρις να παω γιατρό
Τι φαση ειναι παλι αυτο ;
Ειχε φουσκώσει το πουτσοκεφαλο κ πονούσα
Μου κρατήσε 12 μέρες χωρις να παω γιατρό
Τι φαση ειναι παλι αυτο ;
Ειχε φουσκώσει το πουτσοκεφαλο κ πονούσα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις