Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
οι αλβανοί-ες γέμισαν κονδυλώματα την Ελλάδα.
Αγχος και στρες τα επαναφερει.Το κακό με τα κονδυλώματα είναι ότι επιστρέφουν περιοδικά και δεν ξεμπερδεύεις εύκολα. Δεν αξίζει να τραβιέσαι για μερικά λεπτά περισσότερης ηδονής. Ποτέ χωρίς σκούφο.
Όποιος πηδάει ξεσκούφωτα ένα άγχος το έχει μετάΑγχος και στρες τα επαναφερει.
Ναι ενω οι δικες μας ειναι μεσα στην καθαριοτητα....οι αλβανοί-ες γέμισαν κονδυλώματα την Ελλάδα.
Το εχω διασταυρωσει απο αρκετους γιατρους. Κολλας και με σκουφο.Όποιος πηδάει ξεσκούφωτα ένα άγχος το έχει μετά
οι δικές μας κόλλησαν από αυτούς που πήγαν με αλβανές.Ναι ενω οι δικες μας ειναι μεσα στην καθαριοτητα....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρε μυστη με ολο τον σεβασμο, το τερματισες...οι δικές μας κόλλησαν από αυτούς που πήγαν με αλβανές.
μπαΌποιος πηδάει ξεσκούφωτα ένα άγχος το έχει μετά
Αν δεν εκανες ακαποτα θα τα ειχες αξιοποιησει με καλυτερο τροπο τα 180€.Δεν αξιζει να τα πετας ετσι για ακα...καμμια δεν ειναι τοσο εμπιστη ωστε να μην κινδυνευει και η υγεια σου αλλα και η τσεπη σου.Αυτο που εκανα ειναι το [ποιο αξιοπιστο ,πας πρωι πρωι χωρις να εχεις κατουρησει και ειναι εκγυρο 100% , πληρωσα και 180 βεβαια...αλλα καλα να παθω ειχα μπλεξει με μια πιτσιρικα και αρχισα τα ακαποτα...ευτυχως ολες οι εξετασεις μαζι με αυτην ηταν κοπλε
Το καλυτερο ειναι να μην χρειαζεται να παθεις για να μαθεις...εστω ετσι ομως...Ευ γε!:- Κοίτα γύρω από τη βάλλανο αν υπάρχουν μικρα λευκά στίγματα (σαν πολύ μικρά σπυράκια). Βέβαια δίαγνωση θα κάνει μόνο ο γιατρός απλά επειδή στο παρελθόν ταλαιπωρήθηκα από κονδυλώματα έτσι έμοιαζαν σε μένα .
Ελπίζω να μην έχεισ τίποτε φίλε μου αλλά να θυμάσαι ότι τα κονδυλώματα θεραπέυονται. πρέπει όμως να χρησιμοποιείς προφυλακτικό πάντα. Ακόμη και στο στοματικό. :-
Το ακα σημαινει οτι με λαστιχο δεν γινεται δουλεια γιατι ο οργανισμος εχει γινει σαπακι λογω ηλικιας , καπνισματος κτλ...δεν ειναι καλο σημαδι η εμμονη στο ακα!τι να την κανετε την ζωη χωρις ακαποτα?
Η ζωη με ακα λιγοστευει και φτωχαινει...Το ακα σημαινει οτι με λαστιχο δεν γινεται δουλεια γιατι ο οργανισμος εχει γινει σαπακι λογω ηλικιας , καπνισματος κτλ...δεν ειναι καλο σημαδι η εμμονη στο ακα!
η αισθηση δεν εχει καμια σχεσηΤο ακα σημαινει οτι με λαστιχο δεν γινεται δουλεια γιατι ο οργανισμος εχει γινει σαπακι λογω ηλικιας , καπνισματος κτλ...δεν ειναι καλο σημαδι η εμμονη στο ακα!
Μακαρι να εχεις παντα αρκετα λεφτα για να ζουνε και οι γιατροι χαρη σε εσενα...ειλικρινα!η αισθηση δεν εχει καμια σχεση
με καποτα γαμας λαστιχο δεν νιωθεις υγρα
μισο γαμησι ειναι η καποτα
η αισθηση να χυνεις κωλαρακι δεν συγκρινεται με τιποτα
20 χρονια γαμαω ακαποτα δεν εχω παθει τιποταΜακαρι να εχεις παντα αρκετα λεφτα για να ζουνε και οι γιατροι χαρη σε εσενα...ειλικρινα!
ποτε δεν ειναι αργα ΠΟΤΕ20 χρονια γαμαω ακαποτα δεν εχω παθει τιποτα