Νέα

Κονδυλώματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 369K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Παντως αν καπνιζεις να ξερεις οτι αυτο ριχνει την διαθεση.Το ιδιο και η σαβουροφαγια αλλα και η κουραση.
ρε φιλε τι συνδεσεις κανεις??
και οι γκομενες γουσταρουν ακα, λες επειδη δεν τους σηκωνεται? :confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.540
Πόντοι
9.297
εχω την εντυπωση οτι το προφυλακτικο δεν παρεχει 100% προστασια για τα κονδυλωματα!
Γυρω στο 95% ειναι...100% ειναι η αποχη η "πιο καλη η μοναξιααααα".Αν σε χαλαει το 95% σκεψου οτι ειναι πολυ υψηλη η πιθανοτητα να την πατησεις με ακα.Δεν ειναι τυχαιο οτι οσοι παθανε ΣΜΝ απο βρωμοερασιτεχνες την πατησανε η απο επαγγελματιες που δεν κανανε σωστα την δουλεια τους( σπανιοτερο αυτο).Με μια λεξη...ΠΡΟΣΟΧΗ!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.263
Πόντοι
12.756
προσεχτε με τα ακα παιδια εχει κατι φαρμακομουνες,κονδυλομουνες και βρωμιαρομουνες που μπαινει το καυλι ολοκληρο και βγαινει μισο και με αποικιες

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.540
Πόντοι
9.297
ποτε δεν ειναι αργα ΠΟΤΕ
Αν παθεις κανενα AIDS( ναι...υπαρχει ακομα αυτο...δεν υπαρχει ακομα εμβολιο) θα σαλταρεις απο καμμια ταρατσα...μην ζοριζεις την τυχη σου οπως λενε οι Αμερικανοι( και οχι μονο).

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.263
Πόντοι
12.756
Αν παθεις κανενα AIDS( ναι...υπαρχει ακομα αυτο...δεν υπαρχει ακομα εμβολιο) θα σαλταρεις απο καμμια ταρατσα...μην ζοριζεις την τυχη σου οπως λενε οι Αμερικανοι( και οχι μονο).
εχεις ενα δικιο το ειντζ εχει λησμονηθει αρκετα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.540
Πόντοι
9.297
ρε φιλε τι συνδεσεις κανεις??
και οι γκομενες γουσταρουν ακα, λες επειδη δεν τους σηκωνεται? :confused:
Οι γκομενες ειναι μαλακισμενες...αν μπερδεψουν τις μερες και πιασουν παιδι θα τρεχεις και εσυ και αυτη.Εκτος αν την κανεις με ελαφρα ...οπως και να εχει αλλο ενα δραμα θα ειναι σε εξελιξη.Θα υπαρχουν λεφτα για να τακτοποιηθει το δραμα αυτο;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.263
Πόντοι
12.756
Οι γκομενες ειναι μαλακισμενες...αν μπερδεψουν τις μερες και πιασουν παιδι θα τρεχεις και εσυ και αυτη.Εκτος αν την κανεις με ελαφρα ...οπως και να εχει αλλο ενα δραμα θα ειναι σε εξελιξη.Θα υπαρχουν λεφτα για να τακτοποιηθει το δραμα αυτο;
ενταξει δεν ειναι τοσο απλο ρε μαν..οι πιθανοτητες αν δεν εισαι ταγαρι και δε χυνεις μεσα και γενικα προσεχεις τις γονιμες μερες της γυναικας ειναι πολυ μικρες

• Like
Αντιδράσεις: ave.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
προσεχτε με τα ακα παιδια εχει κατι φαρμακομουνες,κονδυλομουνες και βρωμιαρομουνες που μπαινει το καυλι ολοκληρο και βγαινει μισο και με αποικιες
εχω γαμησει ακα οτι γκομενα μπορεις να φανταστεις
ολες ωραιες βεβαια
οι εξετασεις μου παντα βγαινουν καθαρες
προσφατα πηγα και σε αφροδισιολογο εξαιτιας ενος σπυριου οποτε εξετασα και τον πουτσον, πεντακαθαρος, απλο σπυρακι ηταν

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
μπορω να στηριξω ξωγαμο ανετα

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.263
Πόντοι
12.756
ολες ωραιες βεβαια
προσφατα πηγα και σε αφροδισιολογο εξαιτιας ενος σπυριου οποτε εξετασα και τον πουτσον, πεντακαθαρος, απλο σπυρακι ηταν
πες μου πεντε αριθμους και το τζοκερ,εξι αριθμους κινο και διαλεξε μου 5 ξυστα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.540
Πόντοι
9.297
ενταξει δεν ειναι τοσο απλο ρε μαν..οι πιθανοτητες αν δεν εισαι ταγαρι και δε χυνεις μεσα και γενικα προσεχεις τις γονιμες μερες της γυναικας ειναι πολυ μικρες
Θεωρητικα εχεις δικιο....στην πραξη ομως η αυτοσυγκρατηση που πρεπει να εχεις ,αγγιζει τα ορια χειρουργου οταν φτανει η ωρα να τα ριξεις.Τα υγρα της μονο ειναι αρκετα να κανουν ζημια στο οργανο ειτε μιλαμε για σαλιο ειτε για κολπικα η πρωκτικα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.959
Πόντοι
12.756
ολες ωραιες βεβαια
θυμισε μου οταν ξαναπαω καζινο να σε παρω μαζι μου να μου λες νουμερα για ρουλεττα

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.263
Πόντοι
12.756
Θεωρητικα εχεις δικιο....στην πραξη ομως η αυτοσυγκρατηση που πρεπει να εχεις ,αγγιζει τα ορια χειρουργου οταν φτανει η ωρα να τα ριξεις.Τα υγρα της μονο ειναι αρκετα να κανουν ζημια στο οργανο ειτε μιλαμε για σαλιο ειτε για κολπικα η πρωκτικα.
να σου πω την αληθεια μονο 2 μαλακες εχω γνωρισει στην ζωη μου που τα εριξαν μεσα και δε συγκρατηθηκαν καποιες φορες και εγιναν και οι 2 πατεραδες

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.540
Πόντοι
9.297
μπορω να στηριξω ξωγαμο ανετα
Αν εχεις λεφτα κανεις ο, τι θελεις.Σε τιμα το οτι δεν θα την παρατησεις...οπως θα εχεις καταλαβει ΔΕΝ θα το εκαναν ολοι αυτο.

• Like
Αντιδράσεις: ave.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
δεν γαμω κωλο που χεζει
μουνι που κατουρει
την επαιζω με το χερι
και την εχω καθαρη

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.540
Πόντοι
9.297
να σου πω την αληθεια μονο 2 μαλακες εχω γνωρισει στην ζωη μου που τα εριξαν μεσα και δε συγκρατηθηκαν καποιες φορες και εγιναν και οι 2 πατεραδες
Αν εχουν λεφτα να στηριξουν γυναικα και παιδια Ο.Κ.Αν οχι , γνωρισες δυο ναυαγια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom