athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.263
- Πόντοι
- 12.756
μια χαρα τις παντρευτηκαν και δυστυχουνεΑν εχουν λεφτα να στηριξουν γυναικα και παιδια Ο.Κ.Αν οχι , γνωρισες δυο ναυαγια!
μια χαρα τις παντρευτηκαν και δυστυχουνεΑν εχουν λεφτα να στηριξουν γυναικα και παιδια Ο.Κ.Αν οχι , γνωρισες δυο ναυαγια!
Περιμενω πορισμα για τα ναυαγια αυτα με την επιστημονικη σου εμβριθεια ως μελος της σχετικης ομαδος του bou.μια χαρα τις παντρευτηκαν και δυστυχουνε
οι υπολοιποι που παντρευτηκαν ευτυχουνε?μια χαρα τις παντρευτηκαν και δυστυχουνε
αγαμητα οντα,ειδαν μουνι επεσαν με τα μουτρα,αυτες καπατσες πουτανες του κερατα,δεν τις χαλασε καθολου που γκαστρωθηκαν και τωρα απομυζουν τους μαλακες σαν βαμπιρια σε ταινια ΤαραντινοΠεριμενω πορισμα για τα ναυαγια αυτα με την επιστημονικη σου εμβριθεια ως μελος της σχετικης ομαδος του bou.
σου απαντω με βαση οσους ξερω εγω και κολλητοι μου..ΝΑΙ ξερω αρκετα παντρεμενα ζευγαρια που τα χαιρομαι και ειναι πολυ ευτυχισμενα και πολλα χρονια μαζιοι υπολοιποι που παντρευτηκαν ευτυχουνε?
κανεις δεν θα μαθει , γιατι απλα δεν μιλανε πια αυτοι χωρις παρουσια δικηγόρουοι υπολοιποι που παντρευτηκαν ευτυχουνε?
ναι οσοι ηταν καψουρια απο παλιασου απαντω με βαση οσους ξερω εγω και κολλητοι μου..ΝΑΙ ξερω αρκετα παντρεμενα ζευγαρια που τα χαιρομαι και ειναι πολυ ευτυχισμενα και πολλα χρονια μαζι
και εγώ δύο φορές που έριξα μέσα έμεινε έγκυος.να σου πω την αληθεια μονο 2 μαλακες εχω γνωρισει στην ζωη μου που τα εριξαν μεσα και δε συγκρατηθηκαν καποιες φορες και εγιναν και οι 2 πατεραδες
να σου κανω μια ερωτηση ηρωα μου του ακα ?ναι οσοι ηταν καψουρια απο παλια
σπανιζει βεβαια
βεβαιωςνα σου κανω μια ερωτηση ηρωα μου του ακα ?
κανεις και το λαγοπαιχνιδο ακαπωτος ?βεβαιως
μυκητες ρεκανεις και το λαγοπαιχνιδο ακαπωτος ?
δηλαδη στα 4 η τυπισσα και μια πουτσιά στην μια τρυπα και μια στην άλλη ?
δεν μασαει λεμεμυκητες ρε
η τελευταια τον τρωει εναλλαξ χωρις να τον πλυνωκανεις και το λαγοπαιχνιδο ακαπωτος ?
δηλαδη στα 4 η τυπισσα και μια πουτσιά στην μια τρυπα και μια στην άλλη ?
βαπτισες κανένα απο αυτα ?να σου πω την αληθεια μονο 2 μαλακες εχω γνωρισει στην ζωη μου που τα εριξαν μεσα και δε συγκρατηθηκαν καποιες φορες και εγιναν και οι 2 πατεραδες
εισαι ηρωας τυπε !!η τελευταια τον τρωει εναλλαξ χωρις να τον πλυνω
ενδεχομενως να μην γνωριζει τους κινδυνους καθοτι ημουν ο πρωτος της απο πισω
μεχρι στιγμης δεν εχει αναφερει προβλημα
οχι δεν ετυχεβαπτισες κανένα απο αυτα ?
κακως , ειναι παιδια που γεννηθηκαν απο ερωτα ασυγκρατητο , θα ΕΠΡΕΠΕ σαν αισθηματίας να το κανειςοχι δεν ετυχε
για αυτο ειπα δεν ετυχεκακως , ειναι παιδια που γεννηθηκαν απο ερωτα ασυγκρατητο , θα ΕΠΡΕΠΕ σαν αισθηματίας να το κανεις
εχω γαμησει ακα γκομενες που το ειχα δεδομενο οτι θα αρπαξω πανωλη και απλα το αποδεχτηκαεισαι ηρωας τυπε !!
περα απο την πλακα , ζεις τερμα επικινδυνα , δικό σου το θεμα βεβαια.
τυπε .... ? μηπως εχεις καποια μορφή ανοσίας ? μηπως επρεπε να γυριζεις τα καναλια τωρα με τον Κορωνα και να εχεις χεστει στο ταληρο και να λες δεν κολλαω με καμιά Παναγία ?εχω γαμησει ακα γκομενες που το ειχα δεδομενο οτι θα αρπαξω πανωλη και απλα το αποδεχτηκα
ξεκινησα απο μικρη ηλικια φιλωντας ολλανδεζα με ερπη αλλα δεν μπορουσα να αντισταθω
μου προκαλει εκπληξη που δεν εχω κολλησει κατι ακομα