Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 257
- Πόντοι
- 36
Κάτσε να βρω μια στο νετΌταν βάλεις φωτο Αννας σε στέλνω να πάρεις τσάμπα πράμα ;) :S :S :S
Κάτσε να βρω μια στο νετΌταν βάλεις φωτο Αννας σε στέλνω να πάρεις τσάμπα πράμα ;) :S :S :S
Κάτσε να βρω μια στο νετ
ρε τυπε δεν μιλας τοσην ωρα; :S :S :SΤην έχεις βγάλει στο ¨κλαρί¨ τύπε; :S :S :S
ρε τυπε δεν μιλας τοσην ωρα; :S :S :S
Δηλαδή μάγκες είμαι 43 ετών και γαμάω από 20 ετών αποκλειστικά και μόνο σε οίκους ανοχής,αλλά ποτέ ευτυχώς μέχρι τώρα δεν έπαθα κάτι,ούτε είδα κάτι στα γεννητικά μου όργανα,δεν είχα ποτέ σχέση με κοπέλα,αλλά με αυτά που γράφονται εδώ σίγουρα έχω κάτι και δεν το ξέρω?Σημειωτέον ότι ποτέ δεν είχα καμία επαφή χωρίς προφυλακτικό,με εξαίρεση μια ακάποτη πίπα δευτερολέπτων με ηλικιωμένη ρωσίδα ονόματι Ζάζα σε υπόγειο μπουρδέλο στην Κολωνού το 2005,λόγω κακής συνεννόησης με την κυρία της υποδοχής.Παρακαλώ ας δοθεί σοβαρή απάντηση.
Που το ξέρεις ότι είμαι αγόρι ?Τι να σου πω τύπε, μέχρι και ψυχανάλυση προσφέρθηκα να κάνω στο ¨αγόρι¨ τις προάλλες αλλά αυτό μας απαξιώνει :S :S :S
Που το ξέρεις ότι είμαι αγόρι ?
ποια ΑΝΝΑ τι εννοεις??Όταν βάλεις φωτο Αννας σε στέλνω να πάρεις τσάμπα πράμα ;) :S :S :S
ποια ΑΝΝΑ τι εννοεις??
ποια ρε την ξερουμε ?? εχει θεμα με κονδυλωματα/?? Για στειλε γιατι υποψιαζομαι μια απο ΜΑΜΒΑ αυτη είναι??Μία που λέει ότι όταν ήταν μικρή δεν την παίζαν αλλά τώρα την παίζουν για πάρτη της :S :S :S
ποια ρε την ξερουμε ?? εχει θεμα με κονδυλωματα/?? Για στειλε γιατι υποψιαζομαι μια απο ΜΑΜΒΑ αυτη είναι??
Χαχαχαχαχα τον τρελαναμε τον άνθρωποΌχι ρε συ, στην φαντασία του τύπου είναι η γκόμενα μην τρελαίνεσαι :S :S :S
Μάλιστα..Ενδιαφέρον :ρΥπάρχουν άτομα 43 ετών που δεν χουν γαμήσει ποτέ τους τύπε και δεν κάνω πλάκα. Εσύ πάλι καλά που γαμάς και στα μπουρδέλα.
Οπότε δεν έχεις πρόβλημα. Μια χαρά!
Δηλαδή μάγκες είμαι 43 ετών και γαμάω από 20 ετών αποκλειστικά και μόνο σε οίκους ανοχής,αλλά ποτέ ευτυχώς μέχρι τώρα δεν έπαθα κάτι,ούτε είδα κάτι στα γεννητικά μου όργανα,δεν είχα ποτέ σχέση με κοπέλα,αλλά με αυτά που γράφονται εδώ σίγουρα έχω κάτι και δεν το ξέρω?Σημειωτέον ότι ποτέ δεν είχα καμία επαφή χωρίς προφυλακτικό,με εξαίρεση μια ακάποτη πίπα δευτερολέπτων με ηλικιωμένη ρωσίδα ονόματι Ζάζα σε υπόγειο μπουρδέλο στην Κολωνού το 2005,λόγω κακής συνεννόησης με την κυρία της υποδοχής.Παρακαλώ ας δοθεί σοβαρή απάντηση.
Δεν είμαστε διαγνωστικό κέντρο, αν δεν εχεις δει τιποτα περιεργο στο πέος κ τους όρχεις σου λογικά εισαι οκ απο κονδυλώματα, αλλά υπάρχουν ηπατήτιδες έρπης HSV1 HSV2(απίστευτα ποσοστά ανθρώπων εχουν HSV1) και άλλα ωραία που είναι ασυμπτωματικά (σύφιλη ποσοστά ασυμπτωματικότητας 50%, χλαμύδια ασυμπτωματικότητα στους αντρες 90%). Αν χρησιμοποιείς σωστά το προφυλακτικό και προσεχεις να μην ακουμπας τον πουτσο σου με τα ιδια χερια που εβαζες δαχτυλα δεν εχεις να φοβασαι. Αλλά είναι καλό να κάνεις μία εξέταση για όλα τα ΣΜΝ απλά για να μην το έχεις στο κεφάλι σου.Δηλαδή μάγκες είμαι 43 ετών και γαμάω από 20 ετών αποκλειστικά και μόνο σε οίκους ανοχής,αλλά ποτέ ευτυχώς μέχρι τώρα δεν έπαθα κάτι,ούτε είδα κάτι στα γεννητικά μου όργανα,δεν είχα ποτέ σχέση με κοπέλα,αλλά με αυτά που γράφονται εδώ σίγουρα έχω κάτι και δεν το ξέρω?Σημειωτέον ότι ποτέ δεν είχα καμία επαφή χωρίς προφυλακτικό,με εξαίρεση μια ακάποτη πίπα δευτερολέπτων με ηλικιωμένη ρωσίδα ονόματι Ζάζα σε υπόγειο μπουρδέλο στην Κολωνού το 2005,λόγω κακής συνεννόησης με την κυρία της υποδοχής.Παρακαλώ ας δοθεί σοβαρή απάντηση.