Νέα

Κονδυλώματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 370K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Formet σ'ευχαριστώ ρε φίλε, λογικά τον ιό τον έχει ακόμη... βέβαια σκέφτομαι πως ν'αντιδράσω έτσι και με σπρώξει προς τα κάτω για στοματικό... μου έχει τύχει,[glow=red,2,300] ήταν μια που βρωμοκοπούσε εκέι κάτω [/glow]  και δεν ήξερα πως να της το πω για να μην την προσβάλω...
ossvehvidx4e2fcfdd97587.jpg
  :grin: :rockon:

memphesis

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2014
Like
1
Πόντοι
1
Α γειά σου ρε Σουκέρα, αλλά φαντάσου την κονσέρβα με το ψαρικό να έχει ληξει από το β παγκόσμιο πόλεμο... τραυματική εμπειρία βλέπω μουνί κι αναγουλιάζω. Εσύ που είσαι και μερακλής τί λες να κάνω? Να την γλειφοκωλιάσω την κονδυλωφόρα? Να βουτήξω το πέος μου μέσα στο στόμα της άκα... ή να κάμω τον μαλάκα :jerking:?

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Στα κονδυλώματα ακολουθούμε μέθοδο Maris  :rockon:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Φίλε σε καμία περίπτωση μη την αφήσεις να σου βάλει κωλοδάχτυλο! Ο ιός μπορεί να μεταφερθεί από το μουνί στο δάχτυλο της και από εκεί στο έντερο σου! :S

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Εγω ακολουθω τη μεθοδο Erotiaris26  :rockon:
Κουμπωνω 4-5 καφεδες τη μερα και δεν κολλαω ουτε γριπη  :tooth:  :rockon: :rockon:

τύπε η μέθοδος Maris είναι η εξής:

Βλέπω κονδυλώματα => δεν υπολογίζω τίποτα => συνεχίζω τα ακάποτα γαμήσα  :rockon: :rockon:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Εγω ακολουθω τη μεθοδο Erotiaris26  :rockon:
Κουμπωνω 4-5 καφεδες τη μερα και δεν κολλαω ουτε γριπη  :tooth:  :rockon: :rockon:

Το θυμάμαι αυτό το ποστ ... ο καφές έκανε το θαύμα του και το ξυραφάκι που του έκανε κονδυλώματα ... γι αυτό η νεολαια δεν ξυρίζεται πλεον στο πρόσωπο λόγω κονδυλωμάτων

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
images

ο μονος ασφαλής τρόπος ;)  :fuck2: :fuck2:

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Formet σ'ευχαριστώ ρε φίλε, λογικά τον ιό τον έχει ακόμη... βέβαια σκέφτομαι πως ν'αντιδράσω έτσι και με σπρώξει προς τα κάτω για στοματικό... μου έχει τύχει, ήταν μια που βρωμοκοπούσε εκέι κάτω και δεν ήξερα πως να της το πω για να μην την προσβάλω...

Οχι, τον ιο μπορει να μην τον εχει. Τι εννοεις λογικα? Γενικα, αν δεν εχει συμπτωματα, εσυ δεν εχεις πιθανοτητες να κολλησεις.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
απορώ και μόνο που ρωτάς...αν θες να κολλήσεις από ιό ο οποίος δεν φεύγεί ποτέ από το σωμα σου είσαι άξιος..ιδίως αν το γνωρίζεις εκ των προτέρων. αν τη γουστάρεις την γκόμενα δυστυχώς θα πρέπει να συμβιβαστείς με προφυλακτικό και κυρίως χωρίς γλυφομούνια...στη θέση σου θα την έκανα ελαφρώς...

Φιλτατε, διαβασε λιγο πριν μιλησεις. Υπαρχουν παρα πολλες περιπτωσεις που ο ιος ειναι μη-ανιχνευσιμος μετα απο θεραπεια.

duthmanakos

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2011
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
0
Σημερα γυρισα απο ντοκτορ δερματολογο μου διεγνωσε κονδυλωματα και μου εκανα κρυοπηξια , τσουζει βασικα αλλα περναει μετα απο λιγο, μου εδωσε μπεταντιν να βαζω , ενα αλλο που ειναι μιξ απο διαφορα και το φτιαχνουν σε μερικα φαρμακεια και μια σκονη απο μαγγανιο την διαλυεις σε νερο για την βαζεις με γαζα πανω αν σε ποναει η περιοχη. Αυτα

denexwonoma

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
1
Πόντοι
1
Σημερα γυρισα απο ντοκτορ δερματολογο μου διεγνωσε κονδυλωματα και μου εκανα κρυοπηξια , τσουζει βασικα αλλα περναει μετα απο λιγο, μου εδωσε μπεταντιν να βαζω , ενα αλλο που ειναι μιξ απο διαφορα και το φτιαχνουν σε μερικα φαρμακεια και μια σκονη απο μαγγανιο την διαλυεις σε νερο για την βαζεις με γαζα πανω αν σε ποναει η περιοχη. Αυτα
Από ιερόδουλη κόλλησες φίλε?

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16

Περαστικά τύπε.

Πρέπει να είναι ζόρι η φάση....

duthmanakos

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2011
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
0
Δεν εχω ιδεα απο που κολλησα ολα πιθανα ειναι εξαλλου με την επαφη κολλας ακομα και προφυλακτικο να φορας , ευχαριστω για τα περαστικα

Χαρης(1)

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
εγω εκανα lazer, δεν ποναει η διαδικασια, μετα εχει ευαισθησια, ακομα δεν εχω ησυχασει τελειως, εχει περασει περιπου μηνας. Μετα κρεμα μια φορα την εβδομαδα για τρεις μηνες..

Επισκέπτης
Δεν εχω ιδεα απο που κολλησα ολα πιθανα ειναι εξαλλου με την επαφη κολλας ακομα και προφυλακτικο να φορας , ευχαριστω για τα περαστικα
Αν κολλησες απο πουτανα πεστο γιατι εχει αρκετους αμυαλους εδω μεσα, μπας και γλιτωσεις κανεναν.

duthmanakos

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2011
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
0
Οι πουτανες κανουν εξετασεις οι βρωμιαρες εξω που γαμιουνται απ τα 15 δεν κανουν .... οποτε δεν νομιζω απο πουτανα

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
ΟΛΕΣ οι πουτανες εχουν κονδυλωματα.

Μην παραμυθιαζεστε. Απλα πολλες πανε και τα καινε και ειναι ενταξει.

Υπαρχει περιπτωση ατομο που γαμιεται με τον καθε τυχαιο, και πολλες φορες και ακαποτα, να μην εχει ερπη και κονδυλωματα?

Ο,τι μαλακια θελει κανεις εδω μεσα την ακουει.

Τα κονδυλωματα ειναι της πλακας αν παιζει σωστη διατροφη και γενικα συνηθειες. Και το βασικοτερο οπως σε ολες αυτες τις μαλακιες : ψυχολογια. Αν βγαλεις, πας το καις με ενα 20-30 αντε 50αρι MAX ( οποιος γιατρος σας πει 50 ευρω για καθε κονδυλωμα κλπ ειναι για anal gangbang με τους γονεις του μπροστα ) και τελειωνει η υποθεση.

Οσο νωριτερα αντιμετωπιστουν τοσο το καλυτερο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom