Νέα

Κονδυλώματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 370K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
έχει σχέση η σκουριά με τα κονδηλώματα;
Μπορεί να είχε μαζέψει και μικρόβια πάνω...Πάντως από ξυραφάκι ήταν σίγουρα γιατί το έβγαλα ακριβώς στο σημείο που κόπηκα.

savras poniridis

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Έχω ακούσει ότι άπαξ και κολλήσεις, θα έχεις τον ιο για ΠΑΝΤΑ και (όπως λέει η αφίσα στο Συγγρός) μόνο η αποχή από την σεξουαλική επαφή σου εγγυάτε ότι δε θα κολλήσεις... Ακόμα ουσιαστική θεραπεία δεν έχει βρεθεί... Έχετε ακούσει κάτι άλλο;

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Λύση από πολύ καλό γιατρό που μου είπε ότι κρυπηξία κάνουν όσοι γιατροί έχουν να ανοίξουν βιβλίο εδώ και κάτι χρόνια και την εφαρμόζουν για να παίρνουν τα λεφτά του κοσμάκη.

Verruca Hermal τιμή 5,56€

Βάζεις για 4 ώρες και κάνεις μπάνιο

Περνάει μία μέρα χωρίς να κάνεις τίποτα

για 3 εβδομάδες (εφαρμογή περίπου 10 φορές) και όλα καλά.

Βάζεις και στο κεφάλι χωρίς κανένα πρόβλημα (όχι στην ουρήθρα)

Σε περίπτωση ερεθισμού Kenacomb 4,54€

Προσοχή στις οδηγίες χρήσης

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Προτείνω στους Admins να ανοιχτεί νέο θέμα με τίτλο "Τρόποι αντιμετώπισης κονδυλωμάτων".

Μπας και γλυτώσουμε κανα φράγκο τώρα με τη κρίση.

Λύση με 10 € ενώ διάβασα εδώ μέσα για 80άρια μέχρι και 400αρού στο ΙΑΣΩ

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Λύση από πολύ καλό γιατρό που μου είπε ότι κρυπηξία κάνουν όσοι γιατροί έχουν να ανοίξουν βιβλίο εδώ και κάτι χρόνια και την εφαρμόζουν για να παίρνουν τα λεφτά του κοσμάκη.

Verruca Hermal τιμή 5,56€

Περνάει μία μέρα χωρίς να κάνεις τίποτα

για 3 εβδομάδες (εφαρμογή περίπου 10 φορές) και όλα καλά.

Βάζεις και στο κεφάλι χωρίς κανένα πρόβλημα (όχι στην ουρήθρα)

Σε περίπτωση ερεθισμού Kenacomb 4,54€

Προσοχή στις οδηγίες χρήσης
αυτα που λες φιλε ειναι για μυρμηγκιες οχι κονδυλωματα !

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Έχω ακούσει ότι άπαξ και κολλήσεις, θα έχεις τον ιο για ΠΑΝΤΑ και (όπως λέει η αφίσα στο Συγγρός) μόνο η αποχή από την σεξουαλική επαφή σου εγγυάτε ότι δε θα κολλήσεις... Ακόμα ουσιαστική θεραπεία δεν έχει βρεθεί... Έχετε ακούσει κάτι άλλο;

αυτό ισχύει. Άπαξ και κολλήσεις ο ιός δεν φεύγει ποτέ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σε ταλαιπωρεί. Είναι σαν τον έρπη, ακίνδυνος (στους άντρες) απλά αντιαισθητικός. Το πιο πιθανό είναι να κάνει μια-δύο εμφανίσεις και μετά να παραμείνει ανενεργός και να εμφανίζεται σε ιδιαίτερες περιπτώσεις (πχ άμα είσαι πολύ άρρωστος και έχει εξασθενήσει το ανοσοποιητικό σύστημα).

αυτα που λες φιλε ειναι για μυρμηγκιες οχι κονδυλωματα !

ο ιός HPV περιλαμβάνει τόσο τις μυρμιγκιές όσο και τα κονδυλώματα. Είναι παραλλαγή του ίδιου του ιού.

Επισκέπτης
Λοιπόν θα σας πω την δική μου ιστορία με κονδυλώματα που κόλλησα όχι από σεξουαλική επαφή αλλά από κόψιμο με ξυραφάκι όταν ξύριζα την περιοχή και κόπηκα σε ένα σημείο δεξιά του πέους με αποτέλεσμα να μολυνθώ και να βγάλω κονδυλώματα. Πήγα καταρχήν σε ένα νοσοκομείο να επισκεφθώ δερματολόγο-αφροδισιολόγο για να μου κάνει την διάγνωση αν όντως ήταν κονδυλώματα και όχι κάτι άλλο. Έπειτα πήρα την αλοιφή wartec από το φαρμακείο και σε τρεις μέρες έφυγαν αυτά που ήταν δεξιά του πέους γιατί ήταν μικρά και η αλοιφή τα έκαψε. Όμως επειδή τα κονδυλώματα έχουν την ιδιότητα να μολύνουν και άλλες περιοχές, έβγαλα 2 πάνω στην άκρη στο πετσάκη που καλύπτει το κεφαλάκι του πέους. Αυτά δεν φεύγανε με την αλοιφή όμως με τίποτα όσες μέρες και να προσπαθούσα. Άρχισαν να μεγαλώνουν κιόλας και ο φόβος μου ήταν μην πολλαπλασιαστούν. Νοσοκομείο δεν ήθελα να πάω να κάνω λέιζερ γιατί βαριόμουνα και όσο να ναι δεν είναι το καλύτερο να πηγαίνεις για τέτοια θέματα. Αυτό που εξαφάνισε τα πάντα και δεν ξαναβγήκαν χωρίς αλοιφές και χωρίς τίποτα επώδυνο ήταν ο καφές!!! Ναι καλά διαβάσατε ο καφές!!! Εγώ ποτέ δεν έπινα καφέ στην ζωή μου γιατί μου δημιουργούσε ταχυκαρδίες και δεν αισθανόμουν καλά ώσπου μια φίλη μου έκανε παρουσίαση για έναν υγιεινό καφέ που έκρυβε έναν θησαυρό μέσα του!!! Άρχισα να πίνω αυτόν τον καφέ 2 φορές την ημέρα και σε λιγότερο από ένα μήνα χρήσης παρατήρησα ότι τα κονδυλώματα έφυγαν μια για πάντα και εδώ και 4 μήνες δεν έχουν ξαναεμφανιστεί!
φίλε στα μπουρδέλα όμως συνεχίζεις και πηγαίνεις αφου γράφεις και κριτικές,δεν θέτεις σε κίνδυνο έτσι τις εργαζόμενες αλλά και όλους τους συναγωνιστές :think:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τελικά ο καφές είναι ευεργετικός

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Το έχω ακούσει και εγώ για τον Organo Gold ότι ενισχύει το ανοσοποιητικό.

Αλλά πως έγινε ρε φίλε?

Μόνο με καφέ ή έβαζες παράλληλα και αλοιφή?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Το έχω ακούσει και εγώ για τον Organo Gold ότι ενισχύει το ανοσοποιητικό.

Αλλά πως έγινε ρε φίλε?

Μόνο με καφέ ή έβαζες παράλληλα και αλοιφή?
και σενα με καφεδακι σου περασαν τυπε?

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
:2funny: :2funny: :2funny:

Τετοιο γελιο ειχα να ριξω πολλα χρονια.
Ε ρε  τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Α  ευτυχωs πινω με την σεσουλα
αναλογως τι καφε πινεις τυπε  :S

URL]]

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
αναλογως τι καφε πινεις τυπε  :S

http://[URL unfurl="true"]www.precisionnutrition.com/wordpress/wp-content/uploads/2010/01/w-Giant-Coffee-Cup75917.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Α γεια σου....Τετοιον καφε πινω.......
Ουτε σπυρια τηs ακμηs δεν βγαινουν

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Απο που τον αγορασες τον καφε ρε τυπε??
Απ το μαγαζι του Μαρη μηπως?  :rockon: :rockon:
Θεραπευει και το AIDS αυτος ο καφες η μονο τα κονδυλωματα?  :think:

το έπος ήταν που είχα διαβάσει κάπου ότι μπορείς να θεραπευτείς τοποθετώντας πάνω σκελίδες σκόρδου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom