Νέα

Κονδυλώματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 370K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΧΑΝΙΩΤΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
παιδια οταν καποιος γεμισει γυρω απο το πουτσοκεφαλο κατι ασπρα που ειναι σαν την μηζηθρα τι ειναι αυτο :huh:

ΧΑΝΙΩΤΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
επειδη αγχωθηκα τωρα και λεω να παω το πρωι στο νοσοκομειο θελω αν ξερει καποιος την περιπτωση να μου πει αν εχω κονδυλωματα..στο πουτσοκεφαλο καθε πρωι που παω στην τουαλετα οταν κατεβαζω το πουτσοκεφαλο ειναι κατι ασπρα οπως το τριμενο τυρι και οταν πλυθω μετα βλεπω οτι ενω φευγουν με το νερο το κεφαλι ειναι οπως το δερμα που ξεφλουδιζει απο τον ηλιο παιδια σας παρακαλω δηλαδη εχω ειτζ???????

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
επειδη αγχωθηκα τωρα και λεω να παω το πρωι στο νοσοκομειο θελω αν ξερει καποιος την περιπτωση να μου πει αν εχω κονδυλωματα..στο πουτσοκεφαλο καθε πρωι που παω στην τουαλετα οταν κατεβαζω το πουτσοκεφαλο ειναι κατι ασπρα οπως το τριμενο τυρι και οταν πλυθω μετα βλεπω οτι ενω φευγουν με το νερο το κεφαλι ειναι οπως το δερμα που ξεφλουδιζει απο τον ηλιο παιδια σας παρακαλω δηλαδη εχω ειτζ???????
ρωτα ενα γιατρο για να εισαι σιγουρος.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Πολυ χειροτερο απο ειτζ!! Θα σου πεσει ο πουτσος οπου νανε και μετα τερμα το γαμησι. Τρεχα αμεσως μπας και μπορεσουν να κανουν κατι για την περιπτωση σου!  :grin:

yannisrock

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Πήγαινε σε γιατρό να σου δώσει μια αλοιφή και ένα ειδικό σαπούνι και θα είσαι οκ (αν κατάλαβα σωστά δλδ)! Τπτ το σοβαρό.

yannisrock

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
o δερματολογος εχει δικιο τα κονδυλωματα θα βγαινουν για 2 χρονια τουλαχιστον και στουσ 2σας

Προφανώς και έχει άδικο...Τα κονδυλώματα βγαίνουν όταν βρίσκουν το ανοσοποιητικό μας σε κακή κατάσταση.Μπορεί με ένα καυτηριασμό να μη ξαναδεί άλλα ΠΟΤΕ ή μπορεί να ταλαιπωρείται για πολύ καιρό...Το ότι τα έχετε και οι δύο δεν σημαίνει τπτ...Ελεύθερο σεξ μονο όταν δεν υπάρχουν εκδηλωμένα σημάδια σε κανέναν σας και αυτό γιατί μπορεί να μολυνθούν περισσότερες περιοχές και άρα να εμφανίσεις περισσότερα σημάδια αργότερα...

kammenos13

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2007
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
ρε μαγκες αν μια γκομενα εχει κολλησει κονδυλωματα στο μουνι εσωτερικα... τα χει καυτιριασει.. δεν εχουν εμφανιστει ξανα εδς κ 3+ χρονια... μιας κ το μουνι μολυνθηκε τοτε.. εγω τωρα μπορω να χαρω λιγο Κωλο??? :P ακαποτα??? η ειναι στο αιμα? οποτε οπου κ να μπω κινδυνευω αμεσα?

yannisrock

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ρε μαγκες αν μια γκομενα εχει κολλησει κονδυλωματα στο μουνι εσωτερικα... τα χει καυτιριασει.. δεν εχουν εμφανιστει ξανα εδς κ 3+ χρονια... μιας κ το μουνι μολυνθηκε τοτε.. εγω τωρα μπορω να χαρω λιγο Κωλο??? :P ακαποτα??? η ειναι στο αιμα? οποτε οπου κ να μπω κινδυνευω αμεσα?

Αν δεν εμφανίστηκαν κονδυλώματα ξανά μέσα σε 4 μήνες μετά τον καυτηριασμό θεωρείται θεραπευμένη η περιοχή...Αυτό δεν σημαίνει τίποτα απολύτως καθώς ο ιός θα είναι πάντα μαζί της και όταν το ανοσοποιητικό της θα πέφτει, αυτά μπορεί και να κάνυν την εμφάνισή τους...Για το άλλο που λες δεν έχω άποψη καθώς έτσι κ αλλιώς το πρωκτικό σεξ αποτελεί την πιο επικίνδυνη πρακτική για να κολλήσεις το οτιδήποτε και με αρκετές πιθανότητες μάλιστα.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ρωτα ενα γιατρο ανθρωπε μου.
ελεος εδω μεσα τι ειμαστε ιατρικο φορουμ?

labrada

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
το 80 τα εκατο των γυναικων εχουν τον ιο των κονδυλωματων και δεν τα λεο εγω απλα ο κορυφαιος αφροδισιολογος γιανοπουλος πετρος ωποτε προφυλακτικο και αγιος ο θεος ετσι κι αλλιως μην τρελενεστε τα κονδυλωματα δεν σκοτωνουν αρκει να τα κοιταξεις αν την πατησεις το προβλημα ειναι για την γυναικα που μπορει να παθει καρκινο στον τραχηλο μην τρελενεστε

yannisrock

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
το 80 τα εκατο των γυναικων εχουν τον ιο των κονδυλωματων και δεν τα λεο εγω απλα ο κορυφαιος αφροδισιολογος γιανοπουλος πετρος ωποτε προφυλακτικο και αγιος ο θεος ετσι κι αλλιως μην τρελενεστε τα κονδυλωματα δεν σκοτωνουν αρκει να τα κοιταξεις αν την πατησεις το προβλημα ειναι για την γυναικα που μπορει να παθει καρκινο στον τραχηλο μην τρελενεστε

Δεν προκαλούν όλοι οι τύποι HPV καρκίνο του τράχηλου στις γυναίκες.Αν μια γυναίκα έχει τον ιό απλά πρέπει κάθε 6μήνες να κάνει τεστ παπ και όταν/αν εμφανιστούν κονδυλώματα να τα καυτηριάζει το γρηγορότερο δυνατό

labrada

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Δεν προκαλούν όλοι οι τύποι HPV καρκίνο του τράχηλου στις γυναίκες.Αν μια γυναίκα έχει τον ιό απλά πρέπει κάθε 6μήνες να κάνει τεστ παπ και όταν/αν εμφανιστούν κονδυλώματα να τα καυτηριάζει το γρηγορότερο δυνατό
ακομα καλυτερα τοτε

kammenos13

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2007
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
ευχαριστω πολυ παιδες!! ακαποτα ουτε να το σκεφτω ε?

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
ευχαριστω πολυ παιδες!! ακαποτα ουτε να το σκεφτω ε?

Κοιτα, δεν ειναι καλη ιδεα να κανεις ακαποτο. Φυσικα, δε σημαινει οτι αν κανεις μια φορα ακαποτο, τελειωσε κατι κολλησες, αλλα αμα το κανεις συχνα, κατι θα αρπαξεις αν αλλαζεις ερωτικους συντροφους συχνακις.

Π

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Κοιτα, δεν ειναι καλη ιδεα να κανεις ακαποτο. Φυσικα, δε σημαινει οτι αν κανεις μια φορα ακαποτο, τελειωσε κατι κολλησες, αλλα αμα το κανεις συχνα, κατι θα αρπαξεις αν αλλαζεις ερωτικους συντροφους συχνακις.

Π

Τι εγινε βρε Ποκοχαντα, αλλαξες τροπαρι?  :grin:

yannisrock

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1

φίλε μου, χωρίς να θέλω να φανώ αγενής ή οτιδήποτε, πως άλλαξες γνώμη? Αν δεις σε παλαιότερά σου ποστ, αναφέρεις ότι είναι σχεδόν ΑΔΥΝΑΤΟ να κολλήσεις το οτιδήποτε από στοματικό χωρίς προφυλάξεις...Μόνο για τον έρπη είχες αφήσει ένα παραθυράκι ότι μεταδίδεται έτσι...Ελπίζω πραγματικά να μη κόλλησες τπτ και άλλαξες γνώμη και ότι απλά ενημερώθηκες σχετικώς από ειδικούς. Φιλικά, Γιάννης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom