Νέα

Κονδυλώματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 370K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Επισης ξερω ατομα με κονδυλωματα και δεν τρεχει τιποτα. το λενε κιολας.

και γω.
επίσης ξέρω και άτομα με αναπηρία εγκεφαλική. δεν το λενε αλλά φαίνεται.
δεν έχω πρόβλημα με αυτούς που έχουν.
έχω πρόβλημα με τους μαλάκες που έχουν, ή δεν έχουν και λένε ότι δεν τρέχει τίποτα.

bosikos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
εξετάσεις για κονδυλώματα και γενικά για ΣΜΝ μπορούν να γίνουν και σε ιδιωτικά μικροβιολογικά κέντρα πέρα από το Συγγρός???

alithias

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
ξέρεις μήπως αν οι τιμές είναι ιδιαίτερα τσιμπιμένες????
Oταν θα πας για "δωρεαν" θα περιμενεις πολυ ωρα στην ουρα και οοοταν θα ερθει η σειρα σου θα σου πουν ελα ξανα...διπλα ακριβως με 70Ε θα εχεις αιρ κοντισιον, περιμενεις λιγοτερο και καθαρισες.

bosikos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Oταν θα πας για "δωρεαν" θα περιμενεις πολυ ωρα στην ουρα και οοοταν θα ερθει η σειρα σου θα σου πουν ελα ξανα...διπλα ακριβως με 70Ε θα εχεις αιρ κοντισιον, περιμενεις λιγοτερο και καθαρισες.

μάλιστα..ευχαριστώ για τις πληροφορίες !!!

spi8oxyshs

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
help   :'( :'( περα απο το Συγγρός ξέρει κανείς κανέναν ΚΑΛΟ αφροδισιολόγο στην  Αθήνα ?
Αν γνωριζει καποιος κανεναν ας μου στειλει pm , ειναι επειγον!!

spi8oxyshs

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
:rockon:
Σήμερα τα αφαίρεσα .. Κάτι τσιμπηματάκια ήταν..
Προσοχή συναγωνιστές μόλις δείτε τίποτα ύποπτο κατευθείαν δερματολόγο και μη ξυριστείτε για θα εξαπλωθούν..  :rockon:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
help   :'( :'( περα απο το Συγγρός ξέρει κανείς κανέναν ΚΑΛΟ αφροδισιολόγο στην  Αθήνα ?
Αν γνωριζει καποιος κανεναν ας μου στειλει pm , ειναι επειγον!!
ξερω εγω ενα καλο φυλε αθηνα κεντρο,στα βγαζει με λεηζερ σε 20-30 λεπτα
δεν σου ξαναβγαινουν ποτε!
το κοστος ομως ειναι υψηλο! 500 ευρω αλλα αξιζει γιατι δεν θα σου ξαναβγουν ΠΟΤΕ!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το εμβόλιο κυκλοφορεί ήδη και προστατεύει από τα στελέχη του ιού που προκαλούν καρκίνο του τραχήλου της μήτρας ή του ορθού. [size=18pt]Δεν προστατεύει από τα υπόλοιπα στελέχη που προκαλούν τις τυπικές δερματικές αλλοιώσεις των κονδυλωμάτων[/size]. Προς το παρόν χορηγείται (δωρεάν) σε κορίτσια προεφηβικής ηλικίας. Δηλαδή το εμβόλιο δεν μας απαλλάσσει από την χρήση του προφυλακτικού.
[size=18pt]
Ωστόσο, το ότι κόλλησες μια φορά δεν σημαίνει ότι δεν θα κολλήσεις δεύτερη[/size]

για να καταλαβαίνουν όσοι έχουν απορία.
τα στελέχη του ιού είναι πολλά. ότι κόλλησες το ένα δε σημαίνει ότι δε θα κολλήσεις το άλλο....
κάτι σαν τον ιό της γρίπης δλδ.
απλα δεν το λένε για να μην πιάσει το κόσμο πανικό.

γενικά όσοι έχουν πολλαπλούς ερωτικούς συντρόφους είναι σα να έχουν κερδίσει το τζόκερ εάν δεν έχουν κολλήσει κάποιο ΣΜΝ, ιάσιμο ή μη.

gero-bisbikis

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
για τον φιλο που εχει μολυσματικη τερμινθο, και επειδη πριν 3-4 χρονια ετρεχα κι εγω με το ιδιο προβλημα θα του πω τα εξησ αν θελει να σταματησει το προβλημα:
1.ψαξου με ποια γκομενα πηδηχτηκεσ την τελευταια φοραπριν κανα τετραμηνο περιπου. αυτη σε κολησε.
2.σε καμμια περιπτωση δεν ξυριζεισ την περιοχη.... αν το εκανεσ την πουτσησεσ... θα ταλαιπωρηθεισ περισσοτερο... καθε σπυρακι που βλεπεισ αποτελειται απο πολλα σπυρακια μαζι, κατι σαν το ροδι. αν το πειραξεισ το σπυρακι γεμισεσ περισσοτερα για αυτο και δεν τα ξυνεισ ποτε και δεν φορασ στενα παντελονια ποτε και διατηρεισ την περιοχη παντα στεγνη.
3.ξεχνασ για κανα-εξαμηνο μετα την ιαση να κανεισ σχεση και σεξ με γκομενα.χρειαζεται παρακολουθηση της περιοχησ
4.μια ειναι η λυση για να γιατρευτεισ: επισκευψη ανα βδομαδα σε δερματολογο για καυτηριασμο οσων βγαινουν και ταυτοχρονα χρηση τησ κρεμασ aldara 3 φορεσ την εβδομαδα για 4 μηνεσ. μονο ετσι θα απαλλαγεισ. οχι μονο καυτηριασμο. οι δερματολογοι λενε μονο καυτηριασμο για να πασ καμμια 15 φορεσ επισκεψη τουλαχιστον απο 100 ευρο η επισκεψη.... χρημα ατελειωτο. υποχρεωτικα την κρεμα aldara η οποια ομωσ ειναι ακριβη περι τα 65 ευρω (αλλα μπορει να την συνταγογραφησει ο γιατροσ οποτε πληρωνεισ μονο συμμετοχη 25%).
5.δεν θελει καθολου αγχοσ το θεμα, διοτι πρεπει το ανοσοποιητικο σου συστημα να ειναι δυνατο... προτεινω να παρεισ βασιλικο πολτο για την ενδυναμωση του. 
6 και χειροτερο. μην αν αγχωθεισ με αυτο που θα σου πω αλλα να πασ να κανεισ ενα τεστ aids (hiv), που στο ευχομαι να ειναι αρνητικο φυσικα.

οτι αλλεσ παπαριεσ γραφουν εδω μεσα για την μολυσματικη τερμινθο, μην τα λαμβανεισ υπ οψιν. κανε οτι σου λεω και θα με θυμηθεισ. οτι θεσ εγω ειμαι εδω.

ενασ ταλαιπωρημενοσ ομοιπαθησ με σενα στο παρελθον.

spi8oxyshs

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
για τον φιλο που εχει μολυσματικη τερμινθο, και επειδη πριν 3-4 χρονια ετρεχα κι εγω με το ιδιο προβλημα θα του πω τα εξησ αν θελει να σταματησει το προβλημα:
1.ψαξου με ποια γκομενα πηδηχτηκεσ την τελευταια φοραπριν κανα τετραμηνο περιπου. αυτη σε κολησε.
2.σε καμμια περιπτωση δεν ξυριζεισ την περιοχη.... αν το εκανεσ την πουτσησεσ... θα ταλαιπωρηθεισ περισσοτερο... καθε σπυρακι που βλεπεισ αποτελειται απο πολλα σπυρακια μαζι, κατι σαν το ροδι. αν το πειραξεισ το σπυρακι γεμισεσ περισσοτερα για αυτο και δεν τα ξυνεισ ποτε και δεν φορασ στενα παντελονια ποτε και διατηρεισ την περιοχη παντα στεγνη.
3.ξεχνασ για κανα-εξαμηνο μετα την ιαση να κανεισ σχεση και σεξ με γκομενα.χρειαζεται παρακολουθηση της περιοχησ
4.μια ειναι η λυση για να γιατρευτεισ: επισκευψη ανα βδομαδα σε δερματολογο για καυτηριασμο οσων βγαινουν και ταυτοχρονα χρηση τησ κρεμασ aldara 3 φορεσ την εβδομαδα για 4 μηνεσ. μονο ετσι θα απαλλαγεισ. οχι μονο καυτηριασμο. οι δερματολογοι λενε μονο καυτηριασμο για να πασ καμμια 15 φορεσ επισκεψη τουλαχιστον απο 100 ευρο η επισκεψη.... χρημα ατελειωτο. υποχρεωτικα την κρεμα aldara η οποια ομωσ ειναι ακριβη περι τα 65 ευρω (αλλα μπορει να την συνταγογραφησει ο γιατροσ οποτε πληρωνεισ μονο συμμετοχη 25%).
5.δεν θελει καθολου αγχοσ το θεμα, διοτι πρεπει το ανοσοποιητικο σου συστημα να ειναι δυνατο... προτεινω να παρεισ βασιλικο πολτο για την ενδυναμωση του. 
6 και χειροτερο. μην αν αγχωθεισ με αυτο που θα σου πω αλλα να πασ να κανεισ ενα τεστ aids (hiv), που στο ευχομαι να ειναι αρνητικο φυσικα.

οτι αλλεσ παπαριεσ γραφουν εδω μεσα για την μολυσματικη τερμινθο, μην τα λαμβανεισ υπ οψιν. κανε οτι σου λεω και θα με θυμηθεισ. οτι θεσ εγω ειμαι εδω.

ενασ ταλαιπωρημενοσ ομοιπαθησ με σενα στο παρελθον.

Τhanks να σαι καλά..
Αν θέλεις στείλε μου με pm το γιατρό που πήγενες..

Mikros

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Και εγώ και η δικιά μου κάνουμε καυτηριασμούς / κρυοπηξίες.
Η γυναικολόγος της λέει ότι δεν πρέπει να κάνουμε σεξ για κάποιο διάστημα ώστε να μη τα μεταδίδει ο ένας στον άλλο και γίνεται αυτή η δουλειά.
Ο δερματολόγος μου λέει ότι από τη στιγμή που το έχουμε και οι δυο δεν παίζει ρόλο αν κάνουμε σεξ και είναι θέμα οργανισμού... Να σημειώσω ότι λαμβάνουμε προφυλάξεις τουλάχιστον από τότε που εμφανίστηκαν.

Ποιός έχει δίκιο?

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Η γυναικολογος εχει δικιο για να μην μεταδιδετε τα κονδυλωματα που ειναι η εμφανιση του ιου. Οταν θα ξεμπερδεψεται με καυτηριασμους κτλ ισχυει αυτο που λεει ο δερματολογος, δηλαδη εχετε και οι 2 τον ιο HPV, αρα δεν υπαρχει θεμα. Ομως πρεπει πρωτα να ηρεμησετε απο τα κονδυλωματα.
O ιος ειναι ο HPV και τα κονδυλωματα ειναι ενας τροπος εμφανισης του. Με τους καυτηριασμους καταπολεμας μονο τα κονδυλωματα.

labrada

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Και εγώ και η δικιά μου κάνουμε καυτηριασμούς / κρυοπηξίες.
Η γυναικολόγος της λέει ότι δεν πρέπει να κάνουμε σεξ για κάποιο διάστημα ώστε να μη τα μεταδίδει ο ένας στον άλλο και γίνεται αυτή η δουλειά.
Ο δερματολόγος μου λέει ότι από τη στιγμή που το έχουμε και οι δυο δεν παίζει ρόλο αν κάνουμε σεξ και είναι θέμα οργανισμού... Να σημειώσω ότι λαμβάνουμε προφυλάξεις τουλάχιστον από τότε που εμφανίστηκαν.

Ποιός έχει δίκιο?
o δερματολογος εχει δικιο τα κονδυλωματα θα βγαινουν για 2 χρονια τουλαχιστον και στουσ 2σας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom