για τον φιλο που εχει μολυσματικη τερμινθο, και επειδη πριν 3-4 χρονια ετρεχα κι εγω με το ιδιο προβλημα θα του πω τα εξησ αν θελει να σταματησει το προβλημα:
1.ψαξου με ποια γκομενα πηδηχτηκεσ την τελευταια φοραπριν κανα τετραμηνο περιπου. αυτη σε κολησε.
2.σε καμμια περιπτωση δεν ξυριζεισ την περιοχη.... αν το εκανεσ την πουτσησεσ... θα ταλαιπωρηθεισ περισσοτερο... καθε σπυρακι που βλεπεισ αποτελειται απο πολλα σπυρακια μαζι, κατι σαν το ροδι. αν το πειραξεισ το σπυρακι γεμισεσ περισσοτερα για αυτο και δεν τα ξυνεισ ποτε και δεν φορασ στενα παντελονια ποτε και διατηρεισ την περιοχη παντα στεγνη.
3.ξεχνασ για κανα-εξαμηνο μετα την ιαση να κανεισ σχεση και σεξ με γκομενα.χρειαζεται παρακολουθηση της περιοχησ
4.μια ειναι η λυση για να γιατρευτεισ: επισκευψη ανα βδομαδα σε δερματολογο για καυτηριασμο οσων βγαινουν και ταυτοχρονα χρηση τησ κρεμασ aldara 3 φορεσ την εβδομαδα για 4 μηνεσ. μονο ετσι θα απαλλαγεισ. οχι μονο καυτηριασμο. οι δερματολογοι λενε μονο καυτηριασμο για να πασ καμμια 15 φορεσ επισκεψη τουλαχιστον απο 100 ευρο η επισκεψη.... χρημα ατελειωτο. υποχρεωτικα την κρεμα aldara η οποια ομωσ ειναι ακριβη περι τα 65 ευρω (αλλα μπορει να την συνταγογραφησει ο γιατροσ οποτε πληρωνεισ μονο συμμετοχη 25%).
5.δεν θελει καθολου αγχοσ το θεμα, διοτι πρεπει το ανοσοποιητικο σου συστημα να ειναι δυνατο... προτεινω να παρεισ βασιλικο πολτο για την ενδυναμωση του.
6 και χειροτερο. μην αν αγχωθεισ με αυτο που θα σου πω αλλα να πασ να κανεισ ενα τεστ aids (hiv), που στο ευχομαι να ειναι αρνητικο φυσικα.
οτι αλλεσ παπαριεσ γραφουν εδω μεσα για την μολυσματικη τερμινθο, μην τα λαμβανεισ υπ οψιν. κανε οτι σου λεω και θα με θυμηθεισ. οτι θεσ εγω ειμαι εδω.
ενασ ταλαιπωρημενοσ ομοιπαθησ με σενα στο παρελθον.