Νέα

Κονδυλώματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 370K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
φίλε μου, χωρίς να θέλω να φανώ αγενής ή οτιδήποτε, πως άλλαξες γνώμη? Αν δεις σε παλαιότερά σου ποστ, αναφέρεις ότι είναι σχεδόν ΑΔΥΝΑΤΟ να κολλήσεις το οτιδήποτε από στοματικό χωρίς προφυλάξεις...Μόνο για τον έρπη είχες αφήσει ένα παραθυράκι ότι μεταδίδεται έτσι...Ελπίζω πραγματικά να μη κόλλησες τπτ και άλλαξες γνώμη και ότι απλά ενημερώθηκες σχετικώς από ειδικούς. Φιλικά, Γιάννης

μα, δεν μιλαω για ελευθερο στοματικο μιλαω για ακαποτο μουνακι.

Π

yannisrock

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μα, δεν μιλαω για ελευθερο στοματικο μιλαω για ακαποτο μουνακι.

Π

ok sorry! Παρεξήγησα...Αν και καταλήγω σε άτοπο με την απλή μου σκέψη, δε θέλω να το συνεχίσω...Άλλωστε γι'αυτό το λόγο σταμάτησα να γράφω και στο site και απλά μιλάω μόνο με όσους μου στέλνουν πμ. Anyway, καλή συνέχεια

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
ok sorry! Παρεξήγησα...Αν και καταλήγω σε άτοπο με την απλή μου σκέψη, δε θέλω να το συνεχίσω...Άλλωστε γι'αυτό το λόγο σταμάτησα να γράφω και στο site και απλά μιλάω μόνο με όσους μου στέλνουν πμ. Anyway, καλή συνέχεια

Επιλογη σου φιλε μου....η σωστη πληροφορηση θελει αρχιδια. Ο απολυτος εκφοβισμος σχεδον παντοτε οδηγει σε λαθος συμπερασματα

Π

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.089
Πόντοι
22.785
Σεμινάρια αυτοπεποίθησης και κοινωνικής ψυχολογίας, άν το θελήσεις, ή μέρα που θα έρθεις να παρακολουθήσεις τά σεμινάρια ή ιδιαίτερα έάν θελήσης , θα είναι ή μέρα που ό σημερινός σου έαυτός θα πεθάνει για να άναγεννηθεί.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
:uglystupid: :2funny:
http://[URL unfurl="true"]www.onalert.gr/files/Image/NewOnAlert/KOSMOS/generalskorea.JPG[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.dimiourgies.gr/images/parasima/medals_02.jpg[/img[/URL]]

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
Σεμινάρια αυτοπεποίθησης και κοινωνικής ψυχολογίας, άν το θελήσεις, ή μέρα που θα έρθεις να παρακολουθήσεις τά σεμινάρια ή ιδιαίτερα έάν θελήσης , θα είναι ή μέρα που ό σημερινός σου έαυτός θα πεθάνει για να άναγεννηθεί.

οκ, ευχαριστω για τις πληροφοριες. Σε λιγο θα μου πεις και για τον Osho. Ολη την ασχημια που εχουμε μεσα μας, πρεπει να την δεχτουμε και να την κοιταξουμε καταμουτρα και τοτε θα εξαφανιστει

Αρκετους μπαμπαδες και μαμαδες εχουμε εδω μεσα. Η ουσια της πληροφορησης ειναι να μην ειναι απολυτη αλλα αντικειμενικη, εστω και αν καποια στοιχεια της δεν μας αρεσουν η' δεν κολλανε με τη λογικη μας η' για 500 αλλους λογους δεν μας συμφερουν.

Π

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ολη την ασχημια που εχουμε μεσα μας, πρεπει να την δεχτουμε και να την κοιταξουμε καταμουτρα και τοτε θα εξαφανιστει

Π
με την εξωτερική τι γίνεται;
για παράδειγμα εάν παρακουθείς την μικρή ψωλή σου διαρκώς θα μεγαλώσει;
ή εάν κάνεις κατοπτροθεραπεία στην κυτταρίτιδά σου θα εξαφανιστεί;

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
με την εξωτερική τι γίνεται;
για παράδειγμα εάν παρακουθείς την μικρή ψωλή σου διαρκώς θα μεγαλώσει;

λες?  :birdman:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:uglystupid: :2funny:
http://[URL unfurl="true"]www.onalert.gr/files/Image/NewOnAlert/KOSMOS/generalskorea.JPG[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.dimiourgies.gr/images/parasima/medals_02.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα

yannisrock

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Επιλογη σου φιλε μου....η σωστη πληροφορηση θελει αρχιδια. Ο απολυτος εκφοβισμος σχεδον παντοτε οδηγει σε λαθος συμπερασματα

Π

Επιλογή μου είναι να βοηθώ ακόμα και από τόσο μακρυά άτομα που έχουν ανάγκη από πραγματική πληροφόρηση και όχι χαζομάρες...Λυπάμαι που τόσο καιρό όχι απλά δεν άλλαξες, αλλά από ότι βλέπω έγινες και χειρότερος...Είσαι πραγματικά απίστευτος εγωιστής και δεν πρόκειται να σου απαντήσω σε ότι άλλο και αν γράψεις για μένα...Οι περισσότεροι εδώ ξέρουν ποιος είσαι και ποιος είμαι και αυτό μου φτάνει (και αναφέρομαι και στους όρχεις που δυστυχώς δεν έχεις για να λες αυτά που λες)._

Υ.Γ. Επιλογή μου ήταν τόσο καιρό να απαντάω σε πμ ατόμων που είχαν ανάγκη και να μη ποστάρω ότι να'ναι στο φόρουμ και να προσπαθώ να αποφεύγω άτομα σαν και εσένα.Δυστυχώς είναι στη φύση μου να ερεθίζομαι από ηλίθιους, να πέφτω στο επίπεδό τους και να χάνω και το δίκιο μου στο τέλος...Πραγματικά συγγνώμη...

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
Επιλογή μου είναι να βοηθώ ακόμα και από τόσο μακρυά άτομα που έχουν ανάγκη από πραγματική πληροφόρηση και όχι χαζομάρες...Λυπάμαι που τόσο καιρό όχι απλά δεν άλλαξες, αλλά από ότι βλέπω έγινες και χειρότερος...Είσαι πραγματικά απίστευτος εγωιστής και δεν πρόκειται να σου απαντήσω σε ότι άλλο και αν γράψεις για μένα...Οι περισσότεροι εδώ ξέρουν ποιος είσαι και ποιος είμαι και αυτό μου φτάνει (και αναφέρομαι και στους όρχεις που δυστυχώς δεν έχεις για να λες αυτά που λες)._

Υ.Γ. Επιλογή μου ήταν τόσο καιρό να απαντάω σε πμ ατόμων που είχαν ανάγκη και να μη ποστάρω ότι να'ναι στο φόρουμ και να προσπαθώ να αποφεύγω άτομα σαν και εσένα.Δυστυχώς είναι στη φύση μου να ερεθίζομαι από ηλίθιους, να πέφτω στο επίπεδό τους και να χάνω και το δίκιο μου στο τέλος...Πραγματικά συγγνώμη...

Και παλι επιλογη σου ηταν που απαντησες, παρολο που ειπες οτι δεν θα ξανασχοληθεις. Ανεκαθεν, το προβλημα με τους διαλογους ηταν οτι γινοντουσαν μονολογοι. Δεν αρνουμαι οτι ειμαι εγωιστης, αλλα οπως βλεπεις απο αυτα που γραφω, προσπαθω να ειμαι αμεροληπτος και κυριως να ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΖΩ τους αλλους που δεν εχουν επιλεξει επαγγελματα υγειας και συνεπως δεν πληροφορουνται σφαιρικα.

Θεωρω οτι ο εκφοβισμος και η απολυτη σταση οσον αφορα τον τροπο μεταδωσης ΣΜΝ (στη συγκεκριμενη περιπτωση) κανει αρκετο κακο και δημιουργει ρατσιστικες διαθεσεις ειτε απο φοβο, ειτε απο φθονο κλπ. Εχουμε ενα δημοκρατικο μπλογκ, και ομως εχω δεχτει αρκετες φορες επιθετικα σχολια, και ουτε μια φορα (καλα, ισως μια) δεν εχω επιτεθει σε προσωπικο επιπεδο, διοτι δεν ανηκει εκει.

Δυστυχως, εκεινος/οι που το πανε εκει, μεσα σε αυτους εισαι και εσυ, το μονο που πετυχαινεις ειναι να χωλαινεις το ολο μπλογκ, τιποτε αλλο. Δεν με αγγιζεις σε προσωπικο επιπεδο. Ειναι ο κλασσικος τροπος του να διαλυεις τα παντα αν δε σε βολευουν. Ανουσιο!

Π     

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Αν δεν την κοιτάς, δεν υπάρχει!
URL]]

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Βρε Γιαννη μην δινεις σημασια, γιατι ο ανθρωπος εχει Phd σε βλακεια! Τα λογια σου χαλας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom