Επιλογή μου είναι να βοηθώ ακόμα και από τόσο μακρυά άτομα που έχουν ανάγκη από πραγματική πληροφόρηση και όχι χαζομάρες...Λυπάμαι που τόσο καιρό όχι απλά δεν άλλαξες, αλλά από ότι βλέπω έγινες και χειρότερος...Είσαι πραγματικά απίστευτος εγωιστής και δεν πρόκειται να σου απαντήσω σε ότι άλλο και αν γράψεις για μένα...Οι περισσότεροι εδώ ξέρουν ποιος είσαι και ποιος είμαι και αυτό μου φτάνει (και αναφέρομαι και στους όρχεις που δυστυχώς δεν έχεις για να λες αυτά που λες)._
Υ.Γ. Επιλογή μου ήταν τόσο καιρό να απαντάω σε πμ ατόμων που είχαν ανάγκη και να μη ποστάρω ότι να'ναι στο φόρουμ και να προσπαθώ να αποφεύγω άτομα σαν και εσένα.Δυστυχώς είναι στη φύση μου να ερεθίζομαι από ηλίθιους, να πέφτω στο επίπεδό τους και να χάνω και το δίκιο μου στο τέλος...Πραγματικά συγγνώμη...
Και παλι επιλογη σου ηταν που απαντησες, παρολο που ειπες οτι δεν θα ξανασχοληθεις. Ανεκαθεν, το προβλημα με τους διαλογους ηταν οτι γινοντουσαν μονολογοι. Δεν αρνουμαι οτι ειμαι εγωιστης, αλλα οπως βλεπεις απο αυτα που γραφω, προσπαθω να ειμαι αμεροληπτος και κυριως να ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΖΩ τους αλλους που δεν εχουν επιλεξει επαγγελματα υγειας και συνεπως δεν πληροφορουνται σφαιρικα.
Θεωρω οτι ο εκφοβισμος και η απολυτη σταση οσον αφορα τον τροπο μεταδωσης ΣΜΝ (στη συγκεκριμενη περιπτωση) κανει αρκετο κακο και δημιουργει ρατσιστικες διαθεσεις ειτε απο φοβο, ειτε απο φθονο κλπ. Εχουμε ενα δημοκρατικο μπλογκ, και ομως εχω δεχτει αρκετες φορες επιθετικα σχολια, και ουτε μια φορα (καλα, ισως μια) δεν εχω επιτεθει σε προσωπικο επιπεδο, διοτι δεν ανηκει εκει.
Δυστυχως, εκεινος/οι που το πανε εκει, μεσα σε αυτους εισαι και εσυ, το μονο που πετυχαινεις ειναι να χωλαινεις το ολο μπλογκ, τιποτε αλλο. Δεν με αγγιζεις σε προσωπικο επιπεδο. Ειναι ο κλασσικος τροπος του να διαλυεις τα παντα αν δε σε βολευουν. Ανουσιο!
Π