Νέα

Κονδυλώματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 373K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
λετε μαλακιες ρε το προφυλακτικο προστατευει απο ολα τα σμν.
αντε πια,κομπλεξικοι ολοι εδω περα.

:2funny:

kokos99

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν παίδες να σας πω και εγώ την ιστορία για βοηθήσω λίγο  εάν μπορω….Λοιπον  πάω που λέτε να κατουρήσω μια μέρα βλέπω κάτι κοκκινίλες πάνω στο πουλάκι μου σαν μικρά σπυρακια…..δεν  έδωσα ιδιαίτερη σημασία όμως. Μετά από από καμία 10αρα μέρες τα σπυράκι  δεν είχαν φυγει…αλα ακόμα όλα ήρεμα… όμως διαβάζοντας τυχαία  το ποστ για τα κονδυλώματα άρχισα να το γοογλαρω κλπ  Οι φόβοι μου πήγαν κατευθείαν κονδυλώματα αφού το καλοκαιράκι είχα σφάξει 2 γκομενακια στο πόρτο ράπτη με ακαποτο στοματικό(καπότα για όλα τα αλά εννοείτε).Οι φωτογραφίες από τα συμπτώματα του hpv έμοιαζαν παρά πολύ με τα δικά μου είχα φρικαρι…εντο’ μεταξύ έκανα το τεστ με το ξύδι και τα σπυράκια αυτά πεταχτήκαν λίγο πάνω και άσπρισε το πάνω μερος….εκει είχα τρομοκρατηθεί. να μην σαν κουράζω τρομοκρατημένος πήγα στο γιατρό..και τελικά είχα ήπια βαλανιαση τίποτα το σημαντικό. Γιατί θέλω να βοηθήσω τα παιδιά λέγοντας τα εξής.

1.Για να σας φεύγει η επιθυμία του ακαποτου μην σκέπτεστε τις πολύ λίγες πιθανότητες να κολησετε…….οποτε το παίρνετε χαλαρά αλλά σκεφτείτε τις συνέπειες εάν κολησετε…..δεν μου φταίει σε τίποτα η κοπέλα μου που γαμαω ακαποτα…όπως επίσης το χρηματικό κόστος η ταλαιπωρία και  αλλά πράγματα πχ. Δεν μπορείς να ξανά δώσεις αίμα κλπ…..ΓΙΑΤΟ ΕΓΩ ΛΕΩ ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΝΑ ΣΚΕΠΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ HPV ΘΑ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ ΕΜΕΣΩΣ Η ΚΑΒΛΑ.
2.Επιδη είδα ότι το τεστ με το ξύδι είναι λίγο διαδεδομένο….(δηλαδή ρίχνεις λίγο ξύδι στο πουλάκι σου και εάν δεις ότι τα σπυράκια πετάγονται πάνω και ασπρίζουν είναι δείγμα HPV) να ξέρετε ότι αυτή η μέθοδος θα δείξει ότι υπάρχει κάποιου είδους πρόβλημα όχι το είδος δηλαδή εάν είναι κονδυλώματα ,βαλανιαση και ένα καρό άλλες αρρώστιες ήπιες που υπάρχουν και έχουν παραπλήσια συμπτώματα όλα αυτά θα ερεθιστούν και θα φάνουν με το ξύδι όποτε χαλαρώστε και πηγαίνετε σε γιατρό μην φρικάρετε.
3.Μην εμπιστεύεστε τις φωτογράφει από ΝΕΤ εδικά όταν τα συμπτώματα είναι ήπια …τα δικά μου σπυράκια έμοιαζαν παρά πολύ(τα είχα βγάλει πάνω στο βάλανο και διπλά στην ουρήθρα) με φωτογραφίες νετ….αλλα ευτυχώς απλή βαλανιαση.Με λίγα λόγια υπάρχουν τόσες πολλές ε αρρώστιες με παραπλήσια συμπτώματα όπου η αυτοδιαγνωση είναι αδύνατη. κατευθείαν παίδες γιατρο…για σιγουριά.
4.Τελος να ξέρετε ότι πολύ άνδρες έχουμε κάτι σαν σπυράκια με κάτι σαν ποιον μέσα περιμετρικά στο δακτυλίδι του πέους κάτω από το βαλανο…αυτά δεν είναι τίποτε τα έχουν πολοι και είναι τέλειος ακυνδυνα….μην σας πάει ο νους σας στο κακό…………

agapoulas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
10
Λοιπόν παίδες να σας πω και εγώ την ιστορία για βοηθήσω λίγο  εάν μπορω….Λοιπον   πάω που λέτε να κατουρήσω μια μέρα βλέπω κάτι κοκκινίλες πάνω στο πουλάκι μου σαν μικρά σπυρακια…..δεν  έδωσα ιδιαίτερη σημασία όμως. Μετά από από καμία 10αρα μέρες τα σπυράκι  δεν είχαν φυγει…αλα ακόμα όλα ήρεμα… όμως διαβάζοντας τυχαία  το ποστ για τα κονδυλώματα άρχισα να το γοογλαρω κλπ  Οι φόβοι μου πήγαν κατευθείαν κονδυλώματα αφού το καλοκαιράκι είχα σφάξει 2 γκομενακια στο πόρτο ράπτη με ακαποτο στοματικό(καπότα για όλα τα αλά εννοείτε).Οι φωτογραφίες από τα συμπτώματα του hpv έμοιαζαν παρά πολύ με τα δικά μου είχα φρικαρι…εντο’ μεταξύ έκανα το τεστ με το ξύδι και τα σπυράκια αυτά πεταχτήκαν λίγο πάνω και άσπρισε το πάνω μερος….εκει είχα τρομοκρατηθεί. να μην σαν κουράζω τρομοκρατημένος πήγα στο γιατρό..και τελικά είχα ήπια βαλανιαση τίποτα το σημαντικό. Γιατί θέλω να βοηθήσω τα παιδιά λέγοντας τα εξής.

1.Για να σας φεύγει η επιθυμία του ακαποτου μην σκέπτεστε τις πολύ λίγες πιθανότητες να κολησετε…….οποτε το παίρνετε χαλαρά αλλά σκεφτείτε τις συνέπειες εάν κολησετε…..δεν μου φταίει σε τίποτα η κοπέλα μου που γαμαω ακαποτα…όπως επίσης το χρηματικό κόστος η ταλαιπωρία και  αλλά πράγματα πχ. Δεν μπορείς να ξανά δώσεις αίμα κλπ…..ΓΙΑΤΟ ΕΓΩ ΛΕΩ ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΝΑ ΣΚΕΠΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ HPV ΘΑ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ ΕΜΕΣΩΣ Η ΚΑΒΛΑ.
2.Επιδη είδα ότι το τεστ με το ξύδι είναι λίγο διαδεδομένο….(δηλαδή ρίχνεις λίγο ξύδι στο πουλάκι σου και εάν δεις ότι τα σπυράκια πετάγονται πάνω και ασπρίζουν είναι δείγμα HPV) να ξέρετε ότι αυτή η μέθοδος θα δείξει ότι υπάρχει κάποιου είδους πρόβλημα όχι το είδος δηλαδή εάν είναι κονδυλώματα ,βαλανιαση και ένα καρό άλλες αρρώστιες ήπιες που υπάρχουν και έχουν παραπλήσια συμπτώματα όλα αυτά θα ερεθιστούν και θα φάνουν με το ξύδι όποτε χαλαρώστε και πηγαίνετε σε γιατρό μην φρικάρετε.
3.Μην εμπιστεύεστε τις φωτογράφει από ΝΕΤ εδικά όταν τα συμπτώματα είναι ήπια …τα δικά μου σπυράκια έμοιαζαν παρά πολύ(τα είχα βγάλει πάνω στο βάλανο και διπλά στην ουρήθρα) με φωτογραφίες νετ….αλλα ευτυχώς απλή βαλανιαση.Με λίγα λόγια υπάρχουν τόσες πολλές ε αρρώστιες με παραπλήσια συμπτώματα όπου η αυτοδιαγνωση είναι αδύνατη. κατευθείαν παίδες γιατρο…για σιγουριά.
4.Τελος να ξέρετε ότι πολύ άνδρες έχουμε κάτι σαν σπυράκια με κάτι σαν ποιον μέσα περιμετρικά στο δακτυλίδι του πέους κάτω από το βαλανο…αυτά δεν είναι τίποτε τα έχουν πολοι και είναι τέλειος ακυνδυνα….μην σας πάει ο νους σας στο κακό…………

Νομίζω πως με αυτά που έγραψες κάλυψες αρκετά και θα συμφωνήσω. Ποτέ ακάποτη πίπα ή ό,τι άλλο με τάνες ή ακόμα και με άγνωστες που δεν ξέρουμε το ιστορικό τους ή δεν εμπιστευόμαστε αρκετά, για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο και πάντα την συμβουλή κάποιου γιατρού αν διαπιστώσουμε κάποιο πρόβλημα στο πέος που δεν το είχαμε από πριν. Εξάλλου για τους άνδρες ο HPV είναι πιο εύκολα διαγνώσιμος σε σχέση με τις γυναίκες αλλά και πιο εύκολα αντιμετωπίσιμος από τις γυναίκες. Είναι ΣΜΝ αλλά μπορεί να μεταδοθεί και με τον ιδρώτα ή την δερματική επαφή με χαμηλότερα ποσοστά βέβαια. Όπως και να έχει πάντως λίγη προσοχή δεν βλάπτει ώστε να περνάμε όλοι καλά και να κοιμόμαστε ήρεμοι τα βράδια  :grin:

john1970

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα εδώ και ένα μήνα έκανα μια σχέση πριν προχωρήσουμε σεξουαλικά
το έφερε η συζήτηση και της είπα ότι έχω κάνει εξετάσεις για σεξουαλικά νοσήματα
και βγήκα καθαρός. Η κοπέλα είναι 25 χρονών και χάρηκε για μένα.
Αφού προχωρήσαμε σεξουαλικά ήταν άνετη και μου λέει ότι πέρασε μια περιπέτεια
πριν 2 χρόνια  από ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ που είχε και ότι θεραπεύτηκε έκανε επέμβαση
με λέιζερ και διαδοχικά τεστ παπ και ότι τώρα είναι πολύ καλά.
Φοβάμαι μήπως κώλυσα κάτι δεν έχω δει τίποτε περίεργο στο πέος μου
και λέγετε αν δεν εμφανιστεί κάτι στον άνδρα δεν γίνεται διάγνωση.

Λέω να τη στείλω στο διάολο γιατί δεν μου το είπε πριν κάνουμε κάτι αφού κάναμε
  Sex μετά μου το είπε
Η απορία μου είναι εγώ τι κάνω τώρα.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Καλησπέρα εδώ και ένα μήνα έκανα μια σχέση πριν προχωρήσουμε σεξουαλικά
το έφερε η συζήτηση και της είπα ότι έχω κάνει εξετάσεις για σεξουαλικά νοσήματα
και βγήκα καθαρός. Η κοπέλα είναι 25 χρονών και χάρηκε για μένα.
Αφού προχωρήσαμε σεξουαλικά ήταν άνετη και μου λέει ότι πέρασε μια περιπέτεια
πριν 2 χρόνια  από ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ που είχε και ότι θεραπεύτηκε έκανε επέμβαση
με λέιζερ και διαδοχικά τεστ παπ και ότι τώρα είναι πολύ καλά.
Φοβάμαι μήπως κώλυσα κάτι δεν έχω δει τίποτε περίεργο στο πέος μου
και λέγετε αν δεν εμφανιστεί κάτι στον άνδρα δεν γίνεται διάγνωση.

Λέω να τη στείλω στο διάολο γιατί δεν μου το είπε πριν κάνουμε κάτι αφού κάναμε
  Sex μετά μου το είπε
Η απορία μου είναι εγώ τι κάνω τώρα.
Γιατι να  την διωξεις; :huh:

john1970

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
θελω να δημιουργισω οικογενεια αλλα δεν το βλεπω μαζι της εχει τα μυαλα πανω απο το κεφαλι. δεν ειναι κριμα να κολησω  καποια αλλη? εαν κολησα και να εχουμε τραβηγματα

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.895
Πόντοι
4.655
θελω να δημιουργισω οικογενεια αλλα δεν το βλεπω μαζι της εχει τα μυαλα πανω απο το κεφαλι. δεν ειναι κριμα να κολησω  καποια αλλη? εαν κολησα και να εχουμε τραβηγματα

αμα η κοπελα δεν εχει κονδυλωματα τη στιγμη που κανετε σεξ και κανει συχνα τεστ παπ, που εχουν δειξει οτι δεν εχει εξαρση, τοτε δεν εχεις φοβο να κολλησεις.

Βεβαια, κακως που δε σου το ειπε απο την αρχη,να το συζητουσατε, μιας και δε γνωριζεις τι παιζει. Μιλησε μαζι της, να πατε σε εναν γυναικολογο ΜΑΖΙ και να δειτε τι επιλογες εχετε.

Π

john1970

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω καπως με καθησυχασες ομως αυτη δεν θελει ακομα οικογεννεια ε και δεν ειμαστε
και ερωτευμενοι απλος καναμε μια σχεση γνωριστηκαμε απο φιλικα προσωπα

ΠΙΡΙΝΙΚΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Like
4
Πόντοι
1
ενα μηνα δν εχετε σχεση?
κ θελεις να κανεις οικογενεια μαζι της?
βιαστικος δν εισαι??
λεω εγω τωρα..δν ξερω κιολας.
δν περιμενεις να περασει κ η κριση?

john1970

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
δεν λεω μαζι της γενικως μοιλαω, αν συνεχισω και μετα κολησω κατι η αν κολησα τι θα πω στην επομενη θελω να ειμε μαζι σου αλλα εχω κονδυλοματα

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.895
Πόντοι
4.655
α, μιλας γενικα λοιπον, Κοιτα, και να κολλησεις κονδυλωματα, οικογενεια μπορεις να κανεις. Χαλαρωσε!

Π

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Τα κονδυλώματα έχουν τέτοιο ποσοστό διασποράς στον σεξουαλικά ενεργό πληθυσμό, που αν της πεις ότι έχεις κονδυλώματα, το πιο πιθανό είναι να σου απαντήσει ότι έχει και αυτή. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει εμβόλιο για τους πιο επικίνδυνους τύπους.

Επισκέπτης
Το εμβόλιο γίνεται μόνο σε γυναίκες μέχρι 26 ετών και εφόσον δεν έχουν κονδυλώματα.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Το εμβόλιο γίνεται μόνο σε γυναίκες μέχρι 26 ετών και εφόσον δεν έχουν κονδυλώματα.

Το εμβόλιο μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε στιγμή της ζωή τους, ακόμα και αν έχουν προσβληθεί από τον ιό (προστατεύει από άλλα στελέχη), ενώ πλέον μπορεί να γίνει και σε άντρες.

Επισκέπτης
Το εμβόλιο μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε στιγμή της ζωή τους, ακόμα και αν έχουν προσβληθεί από τον ιό (προστατεύει από άλλα στελέχη), ενώ πλέον μπορεί να γίνει και σε άντρες.
Σύμφωνα με τη Wikipedia:
Υπάρχουν δύο εμβόλια εναντίων των κονδυλωμάτων (HPV) αυτή τη στιγμή, το Cervarix και το Gardasil.
To Gardasil προστατεύει από περισσότερα στελέχη του ιού απ' ότι το Cervarix.

Cervarix: Στην Αυστραλία, είναι νόμιμη η χορήγησή του σε γυναίκες ηλικίας 10-45.
Στη Βρετανία, εμβολιάζονται τα κορίτσια ηλικίας 12-13 και 17-18.
Δεν λέει πολλές λεπτομέρειες και δεν αναφέρει κάτι για άντρες.

Gardasil: To Gardasil λειτουργεί και σε άντρες.
Στις ΗΠΑ νομιμοποιήθηκε η χρήση του σε άντρες 9-26 ετών.
Στη Βρετανία σε άντρες 9-15 και σε γυναίκες 9-26.

Απ' ό,τι καταλαβαίνω και τα δυο εμβόλια είναι κάπως καινούρια, οπότε η ιατρική κοινότητα διχάζεται για τη γενικότερη χρήση τους.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
το καλυτερο εμβολιο το χει βρει ενας κινέζος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom