χμ...Ωραία τα λένε κάποιοι, αλλά θέλω να κάνω μια ερώτηση σε όλους εσάς που κάνετε στοματικό χωρίς προφύλαξη και φυσικά το δέχεστε κι όλας... Οι περισσότεροι εδώ συμφωνούν ότι με στοματικό έρωτα σε γυναίκα κολλάς ΣΜΝ...Ρωτάω λοιπόν, που τα κολλάς??? Μήπως στο λαιμό? Στη συνέχεια λενε οι fans του στοματικού χωρίς προφύλαξη, ότι δεν κολλάς αν σου κάνει γυναίκα στοματικό...Πως γίνεται αυτό??? Αφού ο άντρας κολλάει στο λαιμό ΣΜΝ, δεν τα μεταδίδει μετά με στοματικό έρωτα σε άλλη γυναίκα? Το ίδιο δεν ισχύει και για τις γυναίκες???
Κάτι ακόμα...Προκαλώ τους τουλάχιστον 150 από εδώ μέσα που μου έχουν στείλει πμ να πουν στον κύριο Π αν ήμουν καθυσηχαστικός και αν τους ξεάγχωσα με αυτά που τους είπα, και φυσικά, αν βγήκα αληθινός σε ότι τους είπα και σε ότι τους συμβούλεψα (στους περισσότερους φυσικά είπα να πάνε σε ανδρολόγο γιατί μέσω νετ δεν γίνεται διάγνωση, αλλά οι ανδρολόγοι ΟΛΟΙ τους είπαν ότι τους είχα πει και εγώ)...Η διαφορά είναι ότι κάποιοι εδώ είωαι επικίνδυνοι με αυτά που λενε, ενώ εγώ τους λέω την αλήθεια (και όπως έχω ξαναπεί όσο σπάνιο και αν είναι κάτι, δεν παίζεις με πιθανότητες τη ζωή σου)...Αρχίζω να πιστεύω ότι το κάνουν επίτηδες για εκδίκηση ή για κάποιο άλλο λόγο, γιατί μάλλον κόλλησαμ κάτι με την επικίνδυνη πρακτική τους...Δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω, πέρα από την στοιχειώδη έλλειψη παιδείας και άγνοιας κινδύνου...Για όσους διαθέτουν στοιχειώδη λογική, λέω να ΜΗΝ διαβάζουν το νετ για ΣΜΝ (τα περισσότερα είναι υπερβολές και ανακρίβειες), αλλά να ρωτούν γιατρούς ΕΙΔΙΚΟΥΣ...Παραέγινε το κακό με τα ΣΜΝ στην Ελλάδα αλλά και σε όλο το δυτικό κόσμο(όπως διάβασα σε ένα έγκριτο επιστημονικό περιοδικό) και δεν αξίζει να ταλαιπωρείται κανείς μια ζωή ίσως για μια βλακεία της στιγμής. Τα ΣΜΝ μεταδίδονται με τον στοματικό έρωτα και δυστυχώς σχετικά εύκολα (αν έχει βέβαια η κοπέλα κάποιο), και πάλι δυστυχώς, λόγω της μη εμφάνισης συμπτωμάτων (πόλλες φορές) ή του χρόνου επώασης (που στις ουρολοιμώξεις στη σύφιλη και στον έρπη μπορεί να φτάσει τον 1 μήνα, αν και το σύνηθες είναι εώς 2εβδομάδες, στα κονδυλώματα είναι τουλάχιστον 1 μήνα, με μέσο όρο τους 4 και στους ιούς ποικίλουν από 14-16εβδομάδες εώς και χρόνια) δεν τα καταλαβαίνουμε εγκαίρως και τα μεταδίδουμε παράλληλα εν αγνοία μας...
ΥΓ. Στον κύριο Π απάντησα όπως αρμόζει σε τέτοια άτομα, όταν έριξε πάλι το επίπεδο προσβάλοντας με λέγοντας ουσιαστικά ότι δεν έχω όρχεις...Οι φίλοι που βοήθησα εδώ καθώς και άλλοι σχετικοί με το θέμα ή οι έχοντες κοινή λογική καταλαβαίνουν ότι απλά αναφέρονταν στον εαυτό του._ Δεν θα συνεχίσω την κόντρα, την οποία και προφανώς δεν την ξεκίνησα εγω...Απλά δεν μπορώ τις αντιφάσεις από δήθεν σχετικούς και ξερόλες...Ευχαριστώ και συγγνώμη για την έκταση της δημοσίευσης αυτής...Ξέρετε καλά ότι εδώ και 1χρόνο περίπου δεν γράφω τίποτα σχετικό με την υγεία και ΣΜΝ, παρά μόνο απαντώ σε άτομα που στέλνουν πμ με πρόβλημα κατά 99% από στοματικό χωρίς προφυλάξεις...Lucent51 thanks για το σχόλιό σου...