ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
το καλυτερο εμβολιο το χει βρει ενας κινέζος.
το καλυτερο εμβολιο τοχει ο αβραμης. εχει καθαρη παλαμη
το καλυτερο εμβολιο το χει βρει ενας κινέζος.
το καλυτερο εμβολιο τοχει ο αβραμης. εχει καθαρη παλαμη
εσύ βρήκες το εμβόλιο της μαλακίας;Βρισκεις?
Σύμφωνα με τη Wikipedia:
ετσι.Αυτά που σου ανέφερα τα έγραφαν σε ημερίδα για την ευαισθητοποίηση των γυναικών απέναντι στον ιό. Δυστυχώς δεν έχω κρατήσει το σχετικό υλικό, γιατί δεν με ενδιέφερε άμεσα. Πάντως ρητά το ανέφεραν ότι δεν είναι ποτέ αργά να κάνεις το εμβόλιο - εκτός και αν αποφασίσεις να κόψεις το γαμήσι.
Τις γυναίκες τις ενδιαφέρει πιο άμεσα το θέμα πάντως γιατί ο ιός είναι υπεύθυνος για νεοπλασίες του τραχήλου και μπορεί να αποβεί μοιραίος αν δεν προσεχθεί. Ίσως όχι από μόνος του βέβαια, το έχω συζητήσει με γιατρούς και φαίνεται ότι πρέπει να έχει συντρέχουσα συμβολή ο ιός του έρπη που επίσης έχει μεγάλη διασπορά στον σεξουαλικά ενεργό πληθυσμό.
Να σημειώσω πάντως ότι γενικά ο ιός των κοδυλωμάτων έχει πολλά στελέχη, μερικά από τα οποία μεταδίδονται πολύ εύκολα χωρίς την ανάγκη σεξουαλικής επαφής, ακόμα και από μητέρες σε βρέφη.
και τωρα τι κανουμε??
τραβα σε αφροδισιολογο...και εγω εχθες γαμησα με καποτα κια μετα μοθ ειπε οτι κανει θεραπεια για κονδυλωματα
και τωρα τι κανουμε??
τραβα σε αφροδισιολογο...
Ευχέλαιο
σωστα μονο το ευχελαιο με σωζειΕυχέλαιο
σωστα μονο το ευχελαιο με σωζει
Εδω εισαι...και τωρα τι κανουμε??
αν πηγες με καποτα κανενα προβλημα.το νου σου ομως δεν κολας μονο με σεξουαλικη επαφηκαι εγω εχθες γαμησα με καποτα κια μετα μοθ ειπε οτι κανει θεραπεια για κονδυλωματα
αν πηγες με καποτα κανενα προβλημα.
αααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαναι γιατρε φορεσε ολοσωμη καποτα
και το ένα αρχίδι αμα σου κόψουν πάλι οικογένεια κάνεις.