Νέα

Κονδυλώματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 370K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Σύμφωνα με τη Wikipedia:

Αυτά που σου ανέφερα τα έγραφαν σε ημερίδα για την ευαισθητοποίηση των γυναικών απέναντι στον ιό. Δυστυχώς δεν έχω κρατήσει το σχετικό υλικό, γιατί δεν με ενδιέφερε άμεσα. Πάντως ρητά το ανέφεραν ότι δεν είναι ποτέ αργά να κάνεις το εμβόλιο - εκτός και αν αποφασίσεις να κόψεις το γαμήσι.

Τις γυναίκες τις ενδιαφέρει πιο άμεσα το θέμα πάντως γιατί ο ιός είναι υπεύθυνος για νεοπλασίες του τραχήλου και μπορεί να αποβεί μοιραίος αν δεν προσεχθεί. Ίσως όχι από μόνος του βέβαια, το έχω συζητήσει με γιατρούς και φαίνεται ότι πρέπει να έχει συντρέχουσα συμβολή ο ιός του έρπη που επίσης έχει μεγάλη διασπορά στον σεξουαλικά ενεργό πληθυσμό.

Να σημειώσω πάντως ότι γενικά ο ιός των κοδυλωμάτων έχει πολλά στελέχη, μερικά από τα οποία μεταδίδονται πολύ εύκολα χωρίς την ανάγκη σεξουαλικής επαφής, ακόμα και από μητέρες σε βρέφη.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αυτά που σου ανέφερα τα έγραφαν σε ημερίδα για την ευαισθητοποίηση των γυναικών απέναντι στον ιό. Δυστυχώς δεν έχω κρατήσει το σχετικό υλικό, γιατί δεν με ενδιέφερε άμεσα. Πάντως ρητά το ανέφεραν ότι δεν είναι ποτέ αργά να κάνεις το εμβόλιο - εκτός και αν αποφασίσεις να κόψεις το γαμήσι.

Τις γυναίκες τις ενδιαφέρει πιο άμεσα το θέμα πάντως γιατί ο ιός είναι υπεύθυνος για νεοπλασίες του τραχήλου και μπορεί να αποβεί μοιραίος αν δεν προσεχθεί. Ίσως όχι από μόνος του βέβαια, το έχω συζητήσει με γιατρούς και φαίνεται ότι πρέπει να έχει συντρέχουσα συμβολή ο ιός του έρπη που επίσης έχει μεγάλη διασπορά στον σεξουαλικά ενεργό πληθυσμό.

Να σημειώσω πάντως ότι γενικά ο ιός των κοδυλωμάτων έχει πολλά στελέχη, μερικά από τα οποία μεταδίδονται πολύ εύκολα χωρίς την ανάγκη σεξουαλικής επαφής, ακόμα και από μητέρες σε βρέφη.
ετσι.
επισης ένας ιός που μεταλλάσσεται δε μπορεί να έχει εμβόλιο ίασης.
απλά προστατεύει απο όλες τις γνωστές μεταλλάξεις για τις οποιες υπάρχει εμβόλιο.

da_cappo13

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
και εγω εχθες γαμησα με καποτα κια μετα μοθ ειπε οτι κανει θεραπεια για κονδυλωματα

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Emergency-Call-Sign.gif

Australian-Ambulance.jpg

19-12-thumb-large.jpg

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
και εγω εχθες γαμησα με καποτα κια μετα μοθ ειπε οτι κανει θεραπεια για κονδυλωματα
αν πηγες με καποτα κανενα προβλημα.το νου σου ομως δεν κολας μονο με σεξουαλικη επαφη :knockinb:

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
παιδες, στα μασατζιδικα, που πανω στον παγκο εχει μια χαρτοπετσετα για προφυλαξη, η οποια κατα τη συνεδρια παντα φευγει... υπαρχει περιπτωση μεταδοσης κονδυλωματων?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom