Επισκέπτης
πσσσσσσσσσσσ!!!!!τα σεβοι μου εξοχοτατε ιπουργε τον ατακτον πολιτιστικον!!Παιδες επιβεβεαιωνω και εγω μετα απο επισκεψη σε διακεκριμενο δερματολογο των Αθηνων τ. Ιατρο του Νοσοκομειου Ανδρεα Συγγρου οτι αυτα τα ασπρακια στο πεος ειναι μαργαριτοειδης βλατιδες και ειναι ακινδυνες / και για του λογου το αληθες ποσταρω και φοτο με το πεος μου η οποια δεν ειναι καθολου καλης ποιοτητας αλλα μπορειτε να διακρινειτε κατι ασπρα ( 4 στιγματα ) στην ακρη του κατω μερους του βαλανου / αυτα ειναι οι φιλοι μας οι μαργαριτοειδης βλατιδες / στη φοτο φαινονται καπως μεγαλα αλλα ειναι πολυ μικρα και ισα ισα που φαινονται / οποτε φιλοι μου ελευθερα ακαποτα τσιμπουκια αλλα με φοβο και παθος ομως .....
τορα πιστευο πος γνοριζο πλεον, ποσ δικαιολογουνται οι πονιρες ονιροξεις καθε ανιθικις και ξετσιποτις ξεβρακοκεφαλις πορνις!!!!
ιπουργε μου με αυτο το παραφισικο, τεραστιο και ιπερκαυλο επεξεργαστι αχαλινοτου ποθους και σπερματος δινις ζοι και ζοντανια στα ατιθασα αιδια τον απανταχου πουτανιδιον!!!
οι ατιθασες πορνες σαγινευονται απο το μαγικο peojuice σου και λαχταρουν ενα χαδι απο το ουρανιο πουτσοκεφαλο σου στο ατακτο και ζομοδες κλιτοριδιο τουσ....!!!
τορα καταλαβαινο πος οι καυλοειδεσ πορνο-χορευτριες λατρευουν να χορευουν για παρτι του μεγαλου αρχοντικου πουτσου σου!!!!
ολες οι ξεβρακοκεφαλες πορνοστριπερ λισμονουν τιν αυστιρι τιμορια απο το χαλκινο πιρκαυλο ραβδι σου!!!!
πλατιταριε ιπουργε μου τα φεουδα σου ειναι ιπο τις διαταγασ σου!!!!
εμπρος στο δρομο τισ παλιδρομικις ιδονις και του ασισορευτου φραπε!!!!
παρακαλο πολι τουσ φιλατατους admin να χαρισουν σε αυτο το ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ τιν τιμιτικι του πλεον ιπαρξι σε αυτο το foroum!!!!ειναι το κατι αλο ο ξεβρακοκεφαλος ιπουργος μας!!!!θεος λεμεεε!!!!