Νέα

Κονδυλώματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 369K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Παιδες επιβεβεαιωνω και εγω μετα απο επισκεψη σε διακεκριμενο δερματολογο των Αθηνων τ. Ιατρο του Νοσοκομειου Ανδρεα Συγγρου οτι αυτα τα ασπρακια στο πεος ειναι μαργαριτοειδης βλατιδες και ειναι ακινδυνες / και για του λογου το αληθες ποσταρω και φοτο με το πεος μου η οποια δεν ειναι καθολου καλης ποιοτητας αλλα μπορειτε να διακρινειτε κατι ασπρα ( 4 στιγματα ) στην ακρη του κατω μερους του βαλανου / αυτα ειναι οι φιλοι μας οι μαργαριτοειδης βλατιδες / στη φοτο φαινονται καπως μεγαλα αλλα ειναι πολυ μικρα και ισα ισα που φαινονται / οποτε φιλοι μου ελευθερα ακαποτα τσιμπουκια αλλα με φοβο και παθος ομως ..... 
πσσσσσσσσσσσ!!!!!τα σεβοι μου εξοχοτατε ιπουργε τον ατακτον πολιτιστικον!!
τορα πιστευο πος γνοριζο πλεον, ποσ δικαιολογουνται οι πονιρες ονιροξεις καθε ανιθικις και ξετσιποτις ξεβρακοκεφαλις πορνις!!!!
ιπουργε μου με αυτο το παραφισικο, τεραστιο και ιπερκαυλο επεξεργαστι αχαλινοτου ποθους και σπερματος δινις ζοι και ζοντανια στα ατιθασα αιδια τον απανταχου πουτανιδιον!!!
οι ατιθασες πορνες σαγινευονται απο το μαγικο peojuice σου και λαχταρουν ενα χαδι απο το ουρανιο πουτσοκεφαλο σου στο ατακτο και ζομοδες κλιτοριδιο τουσ....!!!
τορα καταλαβαινο πος οι καυλοειδεσ πορνο-χορευτριες λατρευουν να χορευουν για παρτι του μεγαλου αρχοντικου πουτσου σου!!!!
ολες οι ξεβρακοκεφαλες πορνοστριπερ λισμονουν τιν αυστιρι τιμορια απο το χαλκινο πιρκαυλο ραβδι σου!!!!

πλατιταριε ιπουργε μου τα φεουδα σου ειναι ιπο τις διαταγασ σου!!!!
εμπρος στο δρομο τισ παλιδρομικις ιδονις και του ασισορευτου φραπε!!!!

παρακαλο πολι τουσ φιλατατους admin να χαρισουν σε αυτο το ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ τιν τιμιτικι του πλεον ιπαρξι σε αυτο το foroum!!!!ειναι το κατι αλο ο ξεβρακοκεφαλος ιπουργος μας!!!!θεος λεμεεε!!!!

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
επεσα απο την καρεκλα απο το ποστ του pitsilistis  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: το μελος Υπουργος πρεπει να γινει τιμημενος για την φωτογραφια του <<φιλου>> του  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
επεσα απο την καρεκλα απο το ποστ του pitsilistis  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: το μελος Υπουργος πρεπει να γινει τιμημενος για την φωτογραφια του <<φιλου>> του  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
moi γκαυλιαρι μου μολις γιρισα απο κιψελι για καφε...και ετιχε και ειδα πορνιδια να μπενουν σε ενα ταξι απο το μασαζ! το πορνο αινστικτο μου τισ αναγνορισε....
τι καυλες που ιταν!!!!!
ποτε θα παμε να τις ξεροχισουμε παικτι μου???χεχε!!!!δεν εχο ξαναδει πιο καυλιαρικα πορνιδια σε μασαζ!!!!καυλοσα βραδιατικα παλιο ξεβρακοκεφαλες πορνες!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
καλα βρε υπουργε μου,που ξεπεσες?τί κεφαλι ειναι αυτο που εχεις?αλλα τί ρωταω?αφου γνωριζω την απαντηση...οι πολλοι φραπεδες δημιουργουν "κλισεις βαλανου προς μια συγκεκριμενη κατευθυνση".Εσενα ομως πηρε την κατιουσα διευθυνση κατι εξαιρετικα σπανιο για την συγχρονη πεοβιβλιογραφια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υ.γ. το υπουργειο υγειας προειδοποιει:ο φραπες δεν πειραζει μονο το στομαχι,πειραζει και αλλα οργανα αναλογως της συχνοτητας χρησης του! :dancing: :dancing:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Θελω να ζητησω συγγνωμη τουλαχιστον απο οσους με εχουν δει απο κοντα για τη φοτο γιατι σιγουρα θα αηδιασαν / αλλα επειδη εχω δωσει ορκο στον Ιπποκρατη πρεπει να προαγουμαι και να προστατευουμαι τη δημοσια υγεια / ευχαριστω το πιτσι-πιτσι με το μητσι για τη νουβελα του και οσο για σενα Βασο με σε προκαλεσω να μας δειξεις το φραπε σου γιατι θα τον αναγνωρισουν οι μισες στριπερ αμεσως και πρωτη και καλυτερη η sexyzaika ....

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
Καλαμακια φραπε

Συνημμένα

• 1144059688-b-21310.jpg
    1144059688-b-21310.jpg
    18,6 KB · Εμφανίσεις: 39

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
To Sipping Straws ξερω τι σημαινει αλλα το Dicky gobr τι σημαινει ????

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
Πουτσες μπλε.
Πριν 2 μερες μου σερβιραν φραπε με τετοιο και λιωσαμε στο γελιο.
Τι βγαζουν οι πουστηδες.

anos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
ειναι για πουτσες καφε.. και αρχιδια καλαμακι.. :jerking: :jerking: :jerking:

nafpan

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
wartec???δεν θέλω να θυμηθώ τις φρίκες που έφαγε ο φίλος μου όταν το xrisimopoihse.to "βαρτεκ" κάνει σαν έγκαυμα όταν φυσικά βρίσκει κάτι.αυτό βεβαια δεν ήταν τίποτα με ότι πέρασα εγώ για 2 χρονια.ευτυχώς που το βρήκα με το test παρ .καυτηριασμοί, λέιζερ , ,βιοψίες,ταυτοποίηση να δω τον τύπο του ιου.ήμουν στο στάδιο κοιν2.ένα μπέρδεμα με τους διαφορετικούς γιατρούς από ιασώ,λητώ,μητέρα.άλλοι έλεγαν για κωνοειδή εκτομή με λέιζερ.τελικά δεν το ekana.o γιατρός που έχω τα τελευταία χρονια μου είπε να χαλαρώσω και να 
πιο καμια βιταμίνη e και να το παρακολουθώ ανά "σμηνο".είμαι 2 χρονια τώρα που όλα τα test μου βγαίνουν πεντακάθαρα παρόλο που είχα τον πιο δυνατό τύπο ιου. εννοείτε πως η εξέταση δεν γίνετε με γυμνό μάτι.θέλει οπωσδήποτε οξύ γιατί του φίλου μου δεν φαινόντουσαν με γυμνό μάτι!!όσο για το εμβόλιο ακόμα και αν έχεις τον ιο προφυλάσσει από τους υπολοιπους τύπους και το ανώτερο που μπορείς να το κανεις είναι μέχρι τα 26.δυστυχώς εγώ δεν το πρόλαβα γιατί τώρα είμαι ήδη 28.

edit panosboss:Επειδή είναι το πρώτο σου μήνυμα στο forum την μετατροπή απο greeklish σε ελληνικούς χαρακτήρες σου την έκανα εγώ.Την επόμενη φορά όμως να γράφεις με μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες.Ευχαριστώ.

view

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Επειγον!!!
πόσο κοστίζει μια επισκεψη στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Συγγρός; Και πόσο κοστίζει ένα πληρες τεστ για ΣΜΝ; Τι ώρες δέχοντε;

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Επειγον!!!
πόσο κοστίζει μια επισκεψη στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Συγγρός; Και πόσο κοστίζει ένα πληρες τεστ για ΣΜΝ; Τι ώρες δέχοντε;

Tsamba φίλε. Κρατικό νοσοκομείο είναι.
Αν κόβουν εισητήριο για τα πρωϊνά ιατρεία, είναι 3 ευρώ.

Καλό να είσαι εκεί 07:00 το πρωϊ. ΕΙΝΑΙ τσάμπα, αλλά έχει ουρές.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
[quote author=kainourios  link=topic=1749.msg24019#msg24019 date=1161559302]
και πως φευγουν τα κονδυλώματα?
[/quote]παλια τα καιγανε με πυρωμενη λαμπα.τωρα με ξηρο παγο -274 βαθμους παγο απο αζωτο που αχναει.ακουμπαει τον παγο στα σπυρακια και τα καιει.μετα 5-6 μερες εχεις ενα μικρο εκκαυμα που σιγα σιγα φευγει.παντος μπωρει να ξαναβγουνε παλι μετα απο καποιο διαστημα.οποτε ξαναπας στο γιατρο.δεν ποναει πολυ!

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Παιδιά χάρι σε κάποιους "γιατρούς" εδώ πέρα μου μπήκαν ιδέες ότι μπορεί να έχω κονδυλώματα αφου΄με βάση τις περιγραφές και φωτογραφίες από site τα "κονδυλώματα" ήταν περίπου ίδια με μερικά πολύ μικρά σπιθουράκια που έχω στη βάση της βαλάνου.Σήμερα που πήγα σε νοσοκομείο στο Manchester που μένω που βάζει το "Ανδρέας Συγγρός" κάτω μου είπε η γιατρός ότι δεν είναι τίποτα και είναι συνηθισμένο σε πολλούς άνδρες.Με συμβούλεψε να μην βλέπω φωτογραφίες από site για συγκρίσεις καθώς και να μην συζητιούνται σε forum καθώς οδηγούν σε παραπληροφόρηση και πανικό.Γι'αυτό όποιος νομίζει ότι μπορεί να έχει κάτι ας πάει στο γιατρό.

view

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Tsamba φίλε. Κρατικό νοσοκομείο είναι.
Αν κόβουν εισητήριο για τα πρωϊνά ιατρεία, είναι 3 ευρώ.

Καλό να είσαι εκεί 07:00 το πρωϊ. ΕΙΝΑΙ τσάμπα, αλλά έχει ουρές.

Πήγα χθές στο Συγγρός μετα τήν δουλειά, μου είπαν ό,τι η επίσκεψη κοστιζει 3 ευρώ οπως ακριβός είπες και να είμαι εκεί απο της 7:30 το πρωί. Μαζεύει πολύ κόσμο; Για πλήρες εξέταση ΣΜΝ (hiv,ερπητας,κονδυλωματα, ηπατίτιδα,σύφιλη) δεν πληρώνω τίποτε; Ειναι δωρεάν;
Εξω σε ιδιωτικό εργαστήριο ποσο κοστίζει; Ξέρετε κάποιο καλό;
Ευχαριστω

Αυτο που εμφανήσθει είναι ένα μεγαλο σπυρί στον δεξί μηρό το οποιο κοκκινησε και εσπασε βγαζοντας υγρο και αιμα, μετα μικρηνε αλλά δεν εξαφανήσθηκε είναι εκεί. Στην ίδια περιοχή εμφανίσθησαν και μικές φουσκάλες με διάφανο υγρό. Στην δεξιά μεριά των όρχεων εμφανίσθηκε κοκκινήλα, εντονη φαγούρα και το δέρμα σκλήρηνε.  :headbang: καλά την έπαθα...πάντα φοβόμουν ό,τι κάτι θα κολλήσω απο ιερόδουλο.  :headbang: Κομμένα αυτα τα πράγματα αν δεν μου αφήσει κάποιο κουσούρι. :headbang:

view

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
έχει πάθει κανείς κάτι ανάλογο...να έχω μια ιδέα μέχρι μεθαύριο που θα παω στον γιατρό.. :headbang:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Πήγα χθές στο Συγγρός μετα τήν δουλειά, μου είπαν ό,τι η επίσκεψη κοστιζει 3 ευρώ οπως ακριβός είπες και να είμαι εκεί απο της 7:30 το πρωί. Μαζεύει πολύ κόσμο; Για πλήρες εξέταση ΣΜΝ (hiv,ερπητας,κονδυλωματα, ηπατίτιδα,σύφιλη) δεν πληρώνω τίποτε; Ειναι δωρεάν;
Εξω σε ιδιωτικό εργαστήριο ποσο κοστίζει; Ξέρετε κάποιο καλό;
Ευχαριστω

Αυτο που εμφανήσθει είναι ένα μεγαλο σπυρί στον δεξί μηρό το οποιο κοκκινησε και εσπασε βγαζοντας υγρο και αιμα, μετα μικρηνε αλλά δεν εξαφανήσθηκε είναι εκεί. Στην ίδια περιοχή εμφανίσθησαν και μικές φουσκάλες με διάφανο υγρό. Στην δεξιά μεριά των όρχεων εμφανίσθηκε κοκκινήλα, εντονη φαγούρα και το δέρμα σκλήρηνε.  :headbang: καλά την έπαθα...πάντα φοβόμουν ό,τι κάτι θα κολλήσω απο ιερόδουλο.  :headbang: Κομμένα αυτα τα πράγματα αν δεν μου αφήσει κάποιο κουσούρι. :headbang:

Μεγάλε,

Αυτά που ήξερα στα είπα, και όπως είδες ήταν σωστά.
Γιατρός δεν είμαι.
Αλλά και να ήμουν, τηλεδιάγνωση δε θα μπορούσα να κάνω.

Η άποψή μου είναι ότι στο "Συγγρός" (όπως και σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία) κάνουν καλή δουλειά, γιατί θέλουν να ξεμπερδεύουν με τους ασθενείς, και δεν τους ενδιαφέρει να προκαλούν αλυσίδα επισκέψεων για να κονομάνε.
Άρα για ότι σου παρουσιάστηκε, εκεί.

Τώρα άμα σε ενοχλεί η μπίχλα, και θες να τα χώσεις στον "ιδιωτικό τομέα", σίγουρα κάτι θα βρεις, αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που θα σε στείλει.

Πάντως ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ μην το αφήνεις το θέμα, δώσε του προτεραιότητα και τελείωνέ το.

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Υποψιν πως εαν μεταδωσετε κονδυλωματα σε κοπελα,τις αυξανετε 40% το ενδεχομενο να παρουσιαση καρκινο του τραχηλου!
Αυτο να το εχουν στο μυαλο τους οσα καθαρματα που ενω εχουν γκομενα η'γυναικα πηδανε πορνες η'τρανς(μπλιαχ!) η'κανενα κωλομπαρα( :uglystupid:) στα κρουφα.Θα καειτε στη κολαση χαχαχαχαχααααα :boobies: :boobies: :boobies:

view

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
τελικα είναι κονδύλωμα. Κοίταξε και το πέος αλλά το βρήκε καθαρό. Δεν χρησιμοποίησε κάποιο υγρό εκανε οπτικό έλεγχο με την βοήθεια μεγενθυτικου φακού. Η κοκκινιλα έχει υποχωρήσει και έτσι δεν είναι σίγουρο τι την προκάλεσε έρπητας ή μυκητιαση. Εδωσα και αίμα για ΣΜΝ..είδομεν. Στο μεταξύ θα αρχίσω κρυοθεραπεία...ωραία συγχαρητήρια καλα τα κατάφερα  :headbang: συγχαρητήρια σε εμένα και στις ιερόδουλες που "περνάνε απο έλεγχο" αυτό να γίνει μάθημα σε όλους τους νέους που έχουν αρχίσει να ασχολούντε με τον αγοραίο έρωτα ή που κάνουν άστατη ζωή. ΜΑΚΡΙΑ!!! εαν δεν θέλετε να έχετε τραβήγματα με την υγεία σας ή να μολύνετε την συντροφό σας η οποία δεν θα φταίει σε τιποτε. Ας βάλουμε λίγο μυαλο. Το προφυλακτικό απο μόνο του δεν προστατεύει απο τα πάντα διαλέγετε τους συντρόφους σας. :headbang:

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Περίμενε να βγουν οι εξετάσεις πριν τα βάψεις μαύρα πάντως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom