Νέα

Κονδυλώματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 369K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μια και διάβασα όλες τις 14 σελίδες λοιπόν να σας πω κι εγώ μια κουβέντα.
1. Κατά βάση ακόμα δεν ξέρουν οι γιατροί αν και κατά πόσο κολλάς κονδυλώματα και με άλλους τρόπους (π.χ. τουαλέτα). Το σίγουρο μόνο είναι με δερματική επαφή.
2. Είναι επίπονη διαδικασία για τις γυναίκες και άμα είναι η γυναίκα σου που το βρίσκει....την έβαψες φυσιολογικά.
3. Να ήταν μόνο τα κονδυλώματα το πρόβλημα με τα ακάπωτα κλπ. Ήμαρτον ρε παιδιά, είπαμε να ευχαριστιόμαστε...αλλα τον εαυτούλη μας τον αγαπάμε...
4. Αυτές που είναι εδώ και πολύ καιρό στην Ελλάδα σε ρδέλλα έχουν μεγάλες πιθανότητες να κουβαλάνε κάτι, ειδικά αυτές που κάνουν "προγράμματα διάφορα". Αλλά κι αυτές που μόλις ήρθαν λόγω ελλείψεως ιατρικής παρακολούθησης στις χώρες τους είναι επικίνδυνες.
5. Αν καθήσετε να διαβάσετε πού πάει ο καθένας από εδώ μεσα και πόσοι επισκέπτονται μετά τους γιατρούς και τους βρίσκουνε κάτι, πρέπει να το κόψουμε το άθλημα και να αφοσιωθούμε στη μόνιμη σύντροφό μας.
5. Σύμφωνα με στατιστικές το 30% των γυναικών το έχει και δεν το ξέρει.

zouzis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
παιδιά εδω και δυο μερες απο την στιγμή που σας εκανα πιο πανω την ερωτηση ειμαι σε χαλια κατάσταση. Ψιλαφίζοντας την περιοχή γυρω απο το οργανο μου, δηλαδή στο μερος που ειναι οι τριχες, βρηκα μια μαλακία η οποία δεν μπορώ να καταλαβω τι ειναι. ειναι σαν ενα εξογκοματακι που δεν μοιαζει βέβαια με κονδύλωμα αλλα ειναι σαν μια ελιτσα αλλα οχι στρογγυλο. ουτε σαν το σχημα των κονδυλωματων.ειναι πολύ μικρο , μερικα χιλιοστα..αλλα μεχρι την στιγμή που θα παω στον δερματολογο νιωθω πως πως θα πεθανω..αν ειναι αυτο...
ρε πουστη μου ειναι δυνατον με 30 φορες που πηγα σε πουτανα παντα με προφυλαξεις και χωρις ακαποτα και τετοια να επαθα κατι...? ειναι τοσο ευκολο να βγαλεις κονδυλωμα τοσο μακρια απο το πεος??

επειδή ακριβώς αυτό είχα και εγώ και τελικά ήταν κονδυλωμα θα σου έλεγα να πας σε ένα δερματολόγο γιατί μπορεί να είναι και σε σένα. Μακάρι να είναι κάτι άσχετο αλλά εσύ να πας για να ησυχάσεις. Επίσης κάτι άλλο σημαντικό που πρέπει να κάνουμε άσχετα αν έχουμε κάτι η όχι είναι να προτρέπουμε τις κοπέλες μας να κάνουν τεστ παπ, πολύ σημαντικό παιδιά, πολύ σημαντικό...

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
και?? το ξαναεβγαλες επειτα? σε ταλεπωρεί συνέχεια? ειναι επιπονη η διαδικασία για να βγει??

zouzis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
όχι μέχρι στιγμής δεν το έχω ξαναβγάλει αλλά έχω μέλλον ακόμα διότι δεν έχει περάσει χρόνος. Η αφαίρεση γίνεται με καυτηριασμό με ένα μικρούλι ηλεκτρόδιο και είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, δεν ένιωσα τίποτα ούτε κατά τον καυτηριασμό ούτε και μετά. Μετά από 10 μέρες είχε κλείσει η πληγή και μετά από 3 μήνες μου είχε φύγει τελείως και το σημαδάκι που είχα. Από τότε έχω κόψει το πολύ ποτό,έχω μειώσει πολύ το τσιγάρο και τρώω πολλά φρούτα. Να πας να το δουν γρήγορα και μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπέρασμα, μπορεί να είναι κάτι άσχετο.

zouzis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Επίσης το άλλο που έχω να πω είναι ότι στη ζωή μου φορούσα πάντα προφηλακτικό, εγώ το κόλλησα από τα υγρά που βγάζει η γκόμενα όταν είναι από πάνω σου και τρέχουν πέρα από τη βάση του πούτσου. Δυστυχώς επειδή πήγαινα συγχρόνως και με πουτάνες και με γκόμενες δεν ξέρω από ποια κατηγορία ήρθε το παράσημο...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Επίσης το άλλο που έχω να πω είναι ότι στη ζωή μου φορούσα πάντα προφηλακτικό, εγώ το κόλλησα από τα υγρά που βγάζει η γκόμενα όταν είναι από πάνω σου και τρέχουν πέρα από τη βάση του πούτσου. Δυστυχώς επειδή πήγαινα συγχρόνως και με πουτάνες και με γκόμενες δεν ξέρω από ποια κατηγορία ήρθε το παράσημο...
μαλλον απο γκομενα φιλε ειναι πιο επικυνδυνες δυστυχως

Επισκέπτης
ακαποτη πιπα ειναι επικινδυνη να κολλησεις καποιο απο τα παρασημα? γιατι μια πουτανα μου ελεγε οτι << και εγω προσεχω τον ευατο μου, και ειμαι πολυ καθαρη και δεν το κανω με ολους>> χεζε ψηλα και αγναντευε

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ακαποτη πιπα ειναι επικινδυνη να κολλησεις καποιο απο τα παρασημα? γιατι μια πουτανα μου ελεγε οτι << και εγω προσεχω τον ευατο μου, και ειμαι πολυ καθαρη και δεν το κανω με ολους>> χεζε ψηλα και αγναντευε
αν μιλας για επαγγελματια δεν μας λες και το ονομα?

Επισκέπτης
ενα cg ηταν ονοματι τζεσικα. δεν ελεγε πολλα, αλλα μετα απο ενα καλο ξενυχτι ...

zouzis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
ακαποτη πιπα ειναι επικινδυνη να κολλησεις καποιο απο τα παρασημα?

Για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα: Τα κονδυλώματα βγαίνουν στις γυναίκες ενδοκολπικά, ενδοπρωκτικά, γύρω γύρω από τα γεννητικά όργανα ΚΑΙ στο μαλακό ιστό στο εσωτερικό μέρος του στόματος (το πίσω μέρος των μαγούλων κτλ κτλ). Εκεί όμως από όσα γνωρίζω κολλάει μόνο αν υπάρχει κάποιο κονδύλωμα δηλαδή σπυρί, οκ; δεν κολάει δηλαδή με το σάλιο παρά μόνο αν έχει εκδηλωθεί η νόσος με εμφανές κονδύλωμα. Αυτό σημαίνει ότι πρακτικά μπορεί να κολλήσει και το πέος αλλά και τους δικούς μας μαλακούς ιστούς στο στόμα ΑΛΛΑ είναι δύσκολο διότι πρώτον πρέπει να έχει εκδηλωθεί το κονδύλωμα και δεύτερον να ακουμπήσεις ακριβώς εκει. Αυτά τα λίγα... για πιο πολλές λεπτομέρειες ΡΩΤΗΣΕ τον δερματολόγο σου είναι ΠΟΛΥ σημαντικό, ειδικά όσοι έχουν παράλληλα μόνιμη σχέση. Τα ξέρω αυτά γιατί εγώ την πάτησα και έμαθα. 

view

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε με συγχωρείς αλλά αυτό δεν μου φαίνεται για κονδύλωμα, τουλάχιστον τα δικά μου που ήταν στη βουβωνική χώρα δεν ήταν έτσι. Και αν είναι πως σου βγήκε στο μπούτι;;;  εκτός και αν δεν είναι αφροδίσιο κονδύλωμα αλλά από τα άλλα τα δερματικα, το οποίο μπορεί να το είχε κάποια και να το κόλλησες.

Φίλε κονδυωμα είναι το επιβεβαίωσε η δερματολόγος, βρέθηκαν κι'άλλα στην περιοχή πάνω απο το πέος προφανώς τα κόλλησα απο άλλη. Υπάρχουν κονδυλώματα που δεν διακρίνοντε απο εμας που δεν γνωριζουμε. Μπορεί κάτι να είναι σαν σπυρί μικρό και να ειναι κονδυλωμα. Εχω αρχίσει κρυοθεραπεία το τεστ για hiv 1&2, σίφιλη, υπατίτηδες βγήκε αρνητικό αλλά θα ξανακάνω σε ενα εξάμηνο. Θα κάνω όμως κι αλλες εξετάσεις γιατι οι κοκκινίλες στην πλατη δεν ξέρω ακομή απο τι είναι. Σειρά τωρα έχει ο ουρολόγος. Το προφυλακτικό δεν προστατεύει απο τα πάντα..έχω κόψει τις ιερόδουλες δεν θα ξανασχοληθώ ποτέ μου, γιατι υπάρχουν ανθρωποι που με εχουν αναγκη και τους έχω δεν θέλω να χάσω την υγεία μου. έβαλα μυαλό αργά.

zouzis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Φίλε κονδυωμα είναι το επιβεβαίωσε η δερματολόγος, βρέθηκαν κι'άλλα στην περιοχή πάνω απο το πέος προφανώς τα κόλλησα απο άλλη. Υπάρχουν κονδυλώματα που δεν διακρίνοντε απο εμας που δεν γνωριζουμε. Μπορεί κάτι να είναι σαν σπυρί μικρό και να ειναι κονδυλωμα. Εχω αρχίσει κρυοθεραπεία το τεστ για hiv 1&2, σίφιλη, υπατίτηδες βγήκε αρνητικό αλλά θα ξανακάνω σε ενα εξάμηνο. Θα κάνω όμως κι αλλες εξετάσεις γιατι οι κοκκινίλες στην πλατη δεν ξέρω ακομή απο τι είναι. Σειρά τωρα έχει ο ουρολόγος. Το προφυλακτικό δεν προστατεύει απο τα πάντα..έχω κόψει τις ιερόδουλες δεν θα ξανασχοληθώ ποτέ μου, γιατι υπάρχουν ανθρωποι που με εχουν αναγκη και τους έχω δεν θέλω να χάσω την υγεία μου. έβαλα μυαλό αργά.

Φίλε σου εύχομαι πραγματικά να πάνε όλα καλά και να ξεμπερδέψεις γρήγορα,που έτσι θα γίνει είμαι σίγουρος. Άλλωστε το προφυλακτικό προστατέυει πολύ από τα άσχημα, μόνο τα κοδυλώματα του ξεφεύγουν αλλά δεν είναι και για να στεναχωριέσαι του θανατά, απλά αν έχεις γυναίκα ας κάνει τακτικά τεστ παπ και θα είστε οκ. Πάντως εμένα μου έκαναν στα τρία σημεία που είχα καυτηριασμό και όχι κρυοθεραπεία.

dimian06

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Για να μάθετε σε 20 ημέρες αν έχετε aids ή όχι επισκεφτείτε την Υγειονομική Σχολή Λεωφ. Αλεξάνδρας 196 για μία εξέταση PCR για HIV. θα πρέπει να έχουν περάσει 15 ημέρες από την ύποπτη επαφή και να έχετε εντολή από γιατρό. Το τηλ. είναι 2106467473. Το καλύτερο είναι ότι είναι 99,9% ακριβές και ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ :dancing:. Σε ιδιωτικά ιατρεία στοιχίζει 180 με 250 Εuros!!! :headbang:.Δεν γνωρίζω αν κάνουν PCR και για άλλα νοσήματα πχ για κονδυλώματα HPV.
Ελπίζω να βοήθησα.

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.245
Πόντοι
2.306
Καλημέρα,
Μπορεί να μου πει κάποιος που έχει κάνει κρυοθεραπεία αν χρειάστηκε παραπάνω από μια επέμβαση στο ίδιο σημείο για να φύγει ένα κονδύλωμα;
Επίσης, τα σημάδια μετά την κρυοθεραπεία και αφού φύγει το κάκαδο από το "κάψιμο" φεύγουν γρήγορα;

zouzis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Καλημέρα,
Μπορεί να μου πει κάποιος που έχει κάνει κρυοθεραπεία αν χρειάστηκε παραπάνω από μια επέμβαση στο ίδιο σημείο για να φύγει ένα κονδύλωμα;
Επίσης, τα σημάδια μετά την κρυοθεραπεία και αφού φύγει το κάκαδο από το "κάψιμο" φεύγουν γρήγορα;

Φίλε για κρυοθεραπεία δεν μπορώ να σου πω αλλά για καυτηριασμό που έκανα σου λέω ότι: 1) δεν ένιωσα τίποτα, 2) σε 2 βδομάδες έκλεισε η πληγή, 3) σε 3 βδομάδες έφυγε το κάκαδο και 4) σε 3 μήνες δεν φαίνεται τίποτα και όταν λέμε τίποτα εννοούμε τίποτα και όλα αυτά με μόνο μία επίσκεψη. Αν δεν είναι σε πολύ ευαίσθητο σημείο σκέψου και αυτή την επιλογή.

akalisal

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
5
Πόντοι
11
Πριν κάνα διμηνο ειχα επαφη με κοπελα (οχι ιεροδουλη) και την αμεσως επομενη μερα εβγαλα κατι κοκκινιλες στη βαλανο και ειχα εντονη φαγουρα. Ειναι αυτα συμπτωματα;; Επισκεφτηκα τον Γιατρο τοτε (ιδιωτ.δερματολόγος αφροδισιολόγος) και δεν μου ειπε τιποτα για κονδυλώματα. οταν τον ρωτησα τι ειναι μου ειπε απλα ερεθισμος.. Μου εδωσε μια κρεμα την Travocort και μια αλλη μετα την Daktodor (νιτρικη μικοναζολη+υδροκορτιζονη) συν ενα δερμοκαλλυντικο το Cleancare (κατι σαν αφρολουτρο με ph 4-5) εξαφανιστηκαν μετα απο 3-4 μερες κ δεν ξαναεμφανίστηκαν εκτοτε. Αν ήταν κονδυλώματα θα είχαν φυγει με αυτη τη θεραπεία; Η φαγούρα ειναι στα συμπτώματα;;; Please Reply!! ελπιζω να βοηθησα με το λινκ παρακατω

Πολυ χρήσιμες και αναλυτικές πληροφοριες. Θα βοηθήσει

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
λογικα δεν ειναι κονδυλωματα φιλε και ενας ειδικευμενος γιατρος , οπως αυτος που πηγες , τα αναγνοριζει αυτα για πλακα

zouzis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Πριν κάνα διμηνο ειχα επαφη με κοπελα (οχι ιεροδουλη) και την αμεσως επομενη μερα εβγαλα κατι κοκκινιλες στη βαλανο και ειχα εντονη φαγουρα. Ειναι αυτα συμπτωματα;; Επισκεφτηκα τον Γιατρο τοτε (ιδιωτ.δερματολόγος αφροδισιολόγος) και δεν μου ειπε τιποτα για κονδυλώματα. οταν τον ρωτησα τι ειναι μου ειπε απλα ερεθισμος.. Μου εδωσε μια κρεμα την Travocort και μια αλλη μετα την Daktodor (νιτρικη μικοναζολη+υδροκορτιζονη) συν ενα δερμοκαλλυντικο το Cleancare (κατι σαν αφρολουτρο με ph 4-5) εξαφανιστηκαν μετα απο 3-4 μερες κ δεν ξαναεμφανίστηκαν εκτοτε. Αν ήταν κονδυλώματα θα είχαν φυγει με αυτη τη θεραπεία; Η φαγούρα ειναι στα συμπτώματα;;; Please Reply!! ελπιζω να βοηθησα με το λινκ παρακατω

Πολυ χρήσιμες και αναλυτικές πληροφοριες. Θα βοηθήσει

Όχι φίλε καμία σχέση, δεν βγαίνουν σε μια μέρα. Ξέχασε το.

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.245
Πόντοι
2.306
Φίλε για κρυοθεραπεία δεν μπορώ να σου πω αλλά για καυτηριασμό που έκανα σου λέω ότι: 1) δεν ένιωσα τίποτα, 2) σε 2 βδομάδες έκλεισε η πληγή, 3) σε 3 βδομάδες έφυγε το κάκαδο και 4) σε 3 μήνες δεν φαίνεται τίποτα και όταν λέμε τίποτα εννοούμε τίποτα και όλα αυτά με μόνο μία επίσκεψη. Αν δεν είναι σε πολύ ευαίσθητο σημείο σκέψου και αυτή την επιλογή.
Ευχαριστώ φίλε. Όπως τα λες πηγαίνει η κατάσταση...
Ευτυχώς είναι στη βάση και όχι σε κάποιο ευαίσθητο σημείο. Η κρυοθεραπεία εμένα τουλάχιστον με έτσουξε λίγο αλλά μόνο εκείνη τη στιγμή. Μετά καμμία παρενέργεια.
Θα κάνω ακόμη μια επίσκεψη για να δούμε αν μας ξέφυγε κάτι που δεν είδαμε την πρώτη φορά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom