Νέα

Κονδυλώματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 369K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tolis 7

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια βοηθεια....
κολησα κονδυλοματα,εχω κλεισει ραντεβου με γιατρο για αυριο.εμαθα οτι θα μου τα βγαλει ο γιατρος αλλα θα τοχω για παντα σαν ενας ιος,ετσι?
αυτο σημαινει οτι για παντα θα πρεπει να φοραω καποτα γιατι αλλιως θα κολησω την αλλη,ε???
μα για παντα θα ειμαι επικυνδινος να το μεταδοσω?
δλδ κ με την μελλουσα γυναικα μου(οταν ερθει η ωρα)θα φοραω καπο???
fuck men εχω χεστει πανο μου,μεχει πιασει πολυ αγχος.ρε μαγκες σοβαρα ετσι ειναι?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645
Δε ξερω να σε ενημερωσω,παντως αμα κολλησες απο πουτανα καλο ειναι να αναφερεις ποια ειναι..αν κολλησες απο κοπελα μην αναφερεις δε χρειαζεται  :)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697
ρε παιδια βοηθεια....
κολησα κονδυλοματα,εχω κλεισει ραντεβου με γιατρο για αυριο.εμαθα οτι θα μου τα βγαλει ο γιατρος αλλα θα τοχω για παντα σαν ενας ιος,ετσι?
αυτο σημαινει οτι για παντα θα πρεπει να φοραω καποτα γιατι αλλιως θα κολησω την αλλη,ε???
fuck men εχω χεστει πανο μου,μεχει πιασει πολυ αγχος.ρε μαγκες σοβαρα ετσι ειναι?

δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα.
Ηρέμησε θα στα εξηγήσει αυριο και ο γιατρός.
και παιδια θα κάνεις και θα γαμας και χωρίς καποτα την αγαπημενη σου στο μελλον.
αρκει να κάνεις σωστη θεραπεια

tolis 7

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
οχι δεν ειναι απο πουτανα.
thanks zerotolerance ψιλοηρεμισα

tolis 7

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα...ξερει κανεις για την κρεμα aldara,αν την βαζουμε μονο στις πληγες?η τιμη τις ειναι 95ευρο,με το ικα παει 23.παλι καλα...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
ρε παιδια βοηθεια....

Ναι, ο ιός λέγεται HPV και δυστηχώς μεταδίδεται και με την επαφή του δέρματος (άρα το προφυλακτικό δεν σε καλύπτει)... Αλλά μην ανησυχείς για την μέλλουσα γυναίκα σου... πιθανότατα θα έχει επίσης τον ιό (οι περισσότερες κάποια στιγμή της σεξουαλικής τους ζωής κολλάνε κονδυλώματα)...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ναι, ο ιός λέγεται HPV και δυστηχώς μεταδίδεται και με την επαφή του δέρματος (άρα το προφυλακτικό δεν σε καλύπτει)... Αλλά μην ανησυχείς για την μέλλουσα γυναίκα σου... πιθανότατα θα έχει επίσης τον ιό (οι περισσότερες κάποια στιγμή της σεξουαλικής τους ζωής κολλάνε κονδυλώματα)...

αυτο μου το εχει και γιατρος οτι το προφυλακτικο σε γλυτωνει απο ειτζ αλλα απο κονδυλωματα οχι και τοσο  :S :S :S

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
O Duracell ειναι σωστος,ετσι ειναι..
ρε παιδια εχω μια απορια,με στοματικο παλι κολλας κονδυλωμα στο στομα..
εκει τι γινεται?κ αν εχει hpv μορφης που οδηγει σε καρκινο κ κανεις στοματικο κ κολλησεις?
τι να πω,οσο τα σκεφτομαι,τοσο μπερδευομαι

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
O Duracell ειναι σωστος,ετσι ειναι..
ρε παιδια εχω μια απορια,με στοματικο παλι κολλας κονδυλωμα στο στομα..
εκει τι γινεται?κ αν εχει hpv μορφης που οδηγει σε καρκινο κ κανεις στοματικο κ κολλησεις?
τι να πω,οσο τα σκεφτομαι,τοσο μπερδευομαι

εσυ θα κανεις ολα τα μελη να εχουν εφιαλτες σημερα  :S :S :S :S :S :S :S :S :S

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
εσυ θα κανεις ολα τα μελη να εχουν εφιαλτες σημερα  :S :S :S :S :S :S :S :S :S

αληθεια ειναι απορια μου αυτο,..
πες οτι μια κοπελα εχει Hpv  απο αυτον που οδηγει σε μορφες καρκινου,με το στοματικο,εσυ μπροει ΑΝ ΣΟΥ ΒΓΟΥΝ να αναπτυξεις καρκινο στοματος,φαρυγγα κλπ?

μπορει να ειναι μαλακια απορια,απλα ετσι μουρθε :(

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
αληθεια ειναι απορια μου αυτο,..
πες οτι μια κοπελα εχει Hpv  απο αυτον που οδηγει σε μορφες καρκινου,με το στοματικο,εσυ μπροει ΑΝ ΣΟΥ ΒΓΟΥΝ να αναπτυξεις καρκινο στοματος,φαρυγγα κλπ?

μπορει να ειναι μαλακια απορια,απλα ετσι μουρθε :(

τι να σου πω. παντως μου εχει πει καποιος οτι κολλησε κονδυλωματα και του ειχαν βγει σπυρακια στο μπουτι! γτ ο ανθρωπος με καποτα εκανε οτι εκανε... και η ιστορια του τραβηξε 3 χρονια ολο υποτροπιαζε!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
τι να σου πω. παντως μου εχει πει καποιος οτι κολλησε κονδυλωματα και του ειχαν βγει σπυρακια στο μπουτι! γτ ο ανθρωπος με καποτα εκανε οτι εκανε... και η ιστορια του τραβηξε 3 χρονια ολο υποτροπιαζε!

γαμησε τα ευακι..αστα να πανε

giannis900

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
οποιος γνωριζει ας απαντησει....
εβγαλα κονδυλωματα πηγα στον γιατρο και μου δωσε ενα υγρο διαλλυμα(κατι σαν οξυ μου φαινετε) για να βαζω πανω σε καθε κονδυλωμα.
μετα την 3 μερα που το χρησιμοποιησα αρχισαν σιγα σιγα να φευγουν ολα...μεχρι εδω καλως.επειδη ομως μερικα φυγαν κατα την διαρκεια του μπανιο (αφου επλενα καλα εκεινη την περιοχη!!!!!οπως λεει και η συνταγη) και αλλα κατα την διαρκεια της μερας(με την τριβη κυριος απο το τζιν), εχουν αφησει ανοικτη πληγη και ερεθισμενη και να τσουζει λιγο...αυτο να υποθεσω ειναι ανυσηχητικο ή ετσι πρεπει να γινει...υπαρχει κινδυνος να ξαναεμφανιστει κονδυλωμα στη πληγη....αναφερω οτι τα εβγαλα στην βαση του πεος...αν εχω απαντηση θα μαι βοηθησει πολυ

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.927
Πόντοι
6.925

Τον HPV τον "κουβαλάς" επάνω σου διαβίου - είναι πιθανόν να τον έχει και η μέλλουσα γυναίκα σου αλλά αν δεν τον έχει γ... τα γιατί θα της τον κολλήσεις - εκτός και αν το κάνετε με καπότα και τα παιδιά με σπερματεγχυση και θα την κάνεις υποψήφια για πιθανά καρκινώματα στην μητρα. Νομίζω ότι οι γυναίκες τον κολλάνε πιο ευκολα απο τους άνδρες, για το στοματικό δεν ξέρω αν μπορείς να βγάλεις κονδυλώματα στην γλώσσα ?!
Γιαυτό λένε κάτι για προσοχή για το που βάζεις την υπογραφή σου και ...

xaris29

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
φιλε μπορεισ να μου σε μνμ το φαρμακο που σου εδοσε?

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
...εχουν αφησει ανοικτη πληγη και ερεθισμενη και να τσουζει λιγο... αυτο να υποθεσω ειναι ανυσηχητικο ή ετσι πρεπει να γινει...
Χωρίς να είμαι γιατρός, και χωρίς να είμαι βέβαιος για ότι θα σου πω, νομίζω τα εξής:

Η απομάκρυνση του ιστού "κονδύλωμα" από τον υγιή ιστό του δέρματος, αφήνει (αναγκαστικά) μια ανοιχτή πληγίτσα στο σημείο που βρισκόταν το κονδύλωμα.

Λογικά, αυτή θα κλείσει σύντομα και εύκολα, σαν μια οποιαδήποτε αμυχή σε υγιές δέρμα.
Λογικά, τα κονδυλώματα θα "πεθάνουν" (ή πέθαναν ήδη) με τη θεραπεία που σου έδωσαν.

Άρα για ένα σύντομο διάστημα δε χρειάζεται να ανησυχείς, πέρα από το ότι θα πρέπει να είσαι σχολαστικός σε θέματα καθαριότητας γιατί μια ανοιχτή πληγίτσα (λύση της συνέχειας του δέρματος) αποτελεί πύλη εισόδου μικροβίων.

Αν κρατήσει πάνω από 2-3-4 μέρες, ξαναρώτα το γιατρό σου...

SAIDA

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καταρχήν περαστικα.

Από ότι καταλαβαίνω έχεις οξυτενή κονδυλωματα. έναν από τους διαφορετικές μορφές του HPV. Λοιπόν άκου προσεχτικά... οι πληγές θα κλείσουν, αλλά για να το επισπεύσεις και για να μην έχεις παρατράγουδα πήγαινε σε ένα φαρμακείο κια πες στο φραμακοποιό να σου δώσει μία κρέμα, υπάρχουν 2-3 διαφορετικές.(θα έπρεπε ο παπαρας ο γιατρός να στην γράψει!!!) Λες ότι τα έχεις στην βάση, αυτό συμαίνει ότι και προφυλακτίκό μπορεί να φόραγες και κόλλησες από τα υγρά τις γκόμενας (κολλάει και έτσι!!!) Αν με καλό και σχολάστικό καθαρισμός για τουλάχιστον 3 εξάμηνα δεν ξαναεμφανίσεις τότε αυτό σημάινει ότι έχεις πλέον αντισώματα. Για το ίδιο διαστημα η γυναίκες καλούνται να κάνουν συνέχεια Τεστ Παπ. Αν καπνίζεις... ΚΟΨΤΟ. Οι 9 στους 10 καπνιστες που κολλάνε κονδυλώματα υποτροπιάζουν, αντιθέτως ανάλογα είναι τα αποτελέσματα για τους μη καπνιστές. Αν θέλεις στου στέλνω και τις σχετικές ερευνες για να το δεις. Εννοείται ότι αν δεν θέλεις να κολλήσεις σίγουρα την γκόμενα σου μέσα στον επόμενο 1 1/5 χρόνο δεν γαμάς χωρίς καπότα. Μετά η πιθανότητες μειώνονται στο μισο.
φιλαρακι όλα θα πάνε καλά, μόνο ένα πράγμα να προσέξεις.... αυτός ο γαμημένος ιός γουστάρει τι ζέστη και τη μη καθαριότητα. αν τυχόν παρατηρήσεις να εμφανίζονται στην περιοχή γύρω ή κοντά στον πρωκτό σου τρέχα στο Συγγρού. είναι η καλύτεροι.
ελπίζω να σε βοήθησα. ότι αλλό χρειαστείς κανε post

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom