Νέα

Κονδυλώματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 369K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

KRITIKOS25

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
παιδια ειναι σατανικο πραγμα τα κονδυλωματα. απο τα 16 μου ως τα 19 μου, εκανα καυτηριασμους στο συγγρου κι ολο βγαινανε, σε διαφορετικα σημεια. εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο, αν ξερει να μου πει καποιος. Τελικα η πιπα χωρις προφυλακτικο ειναι επικινδυνη, ή οχι, γιατι νομιζω οτι οι αποψεις των γιατρων διιστανται. :think:

Enaeritis

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
... θελω να ρωτησω κατι αλλο, αν ξερει να μου πει καποιος. Τελικα η πιπα χωρις προφυλακτικο ειναι επικινδυνη, ή οχι, γιατι νομιζω οτι οι αποψεις των γιατρων διιστανται.

Εξαρταται απο το αν αυτος που του παιρνεις πιπα ειναι μολυσμενος η οχι

KRITIKOS25

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εξαρταται απο το αν αυτος που του παιρνεις πιπα ειναι μολυσμενος η οχι

enaeriti μου φαινεται οτι εισαι λιγο καραγκιοζης. εκανα μια ερωτηση, αν δε ξερεις να απαντησεις, βουλεσε το και ασε αλλουσ που ξερουν. για να μη ξυπνησεις μια μερα με καμια πουτσα στο κωλο, παλιομαλακα.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
enaeriti μου φαινεται οτι εισαι λιγο καραγκιοζης. εκανα μια ερωτηση, αν δε ξερεις να απαντησεις, βουλεσε το και ασε αλλουσ που ξερουν. για να μη ξυπνησεις μια μερα με καμια πουτσα στο κωλο, παλιομαλακα.
συν του οτι θα εχει κολλησει και κονδυλωματα  :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

KRITIKOS25

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
E
παιδια ειναι σατανικο πραγμα τα κονδυλωματα. απο τα 16 μου ως τα 19 μου, εκανα καυτηριασμους στο συγγρου κι ολο βγαινανε, σε διαφορετικα σημεια. εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο, αν ξερει να μου πει καποιος. Τελικα η πιπα χωρις προφυλακτικο ειναι επικινδυνη, ή οχι, γιατι νομιζω οτι οι αποψεις των γιατρων διιστανται. :think:

Εξακολουθειτε ομως να μη μου απαντατε!!! γνωριζει κανεις να πει συγκεκριμενα και οχι υποθετικα???

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
kritike οπου υπαρχουν υγρα(σαλιο) και βλενογονος(βαλανος πεους) σ επαφη παντα υπαρχει καποιος κινδυνος,τωρα σε ποια ποσοστα , ποιες ασθενειες,αυτα ολα ειναι καπου ε γενικα και αφηρημενα,τα κονδυλωματα,ο ερπης,ηπατιτιδα Α ειναι μεσα

SAIDA

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε Κριτικε..

Ναι υπαρχει κινδυνος.... σπανιο μεν αλλά υπαρχει.κονδυλώματα εμφανιζονται και στο φαρυγγα, και στο λάρυγγα αλλά και στην ρινική κοιλότητα. κολλάει και η γυναίκα από τον άντρα αλλά και πιο ΕΥΚΟΛΑ το αντίθετο... τα υγρά της γυναίκας βλέπεις....
Υπάρχει και σχετική διεθνείς βιβλιογραφία...
Ελπίζω να σε βοήθησα... ότι άλλο χρειαστείς στείλε pm

Enaeritis

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
E
Εξακολουθειτε ομως να μη μου απαντατε!!! γνωριζει κανεις να πει συγκεκριμενα και οχι υποθετικα???

Εγω σου απαντησα  αλλα δε σου αρεσε η απαντηση μου.

Βρες τα μονος σου τοτε.

KRITIKOS25

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Απλα ρε παιδες τον εδωσα τη δευτερα το βραδυ πιπα σε μια καριολα και δε γουσταρω να κουβαλησω τιποτα στο σπιτι. Οικογενειαρχες ανθρωποι ειμαστε!!! :uglystupid:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Απλα ρε παιδες τον εδωσα τη δευτερα το βραδυ πιπα σε μια καριολα και δε γουσταρω να κουβαλησω τιποτα στο σπιτι. Οικογενειαρχες ανθρωποι ειμαστε!!! :uglystupid:
μάστα...
σε αυτή που τον έδωσες είναι καριόλα ενω εσύ που τον πήρες είσαι οικογενειάρχης.....

do the crime, do the time πάτερ Φαμίλια...........
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τώρα θα τα πιάσουμε και από κοινωνιολογική άποψη τα κονδυλώματα?
όχι. όταν κάνουμε μαλακία δεν είναι ο άλλος μαλάκας.
Δεν υποχρεώνει κανείς κανέναν να βάζει το πουλί του όπου θέλει.
Μετά να αναλαμβάνει τις συνέπειες
εάν έχεις μια φορά ευθύνη για τον εαυτό σου,
έχεις δέκα όταν έχεις οικογένεια.
Και δεν κατάλαβα δλδ, τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα δεν είναι κοινωνικό ζήτημα;
Η μόνο τα θανατηφόρα ανήκουν σ αυτή την κατηγορία;
:knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

djvasilis25

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα και απο εμενα.
Δυστυχως εχω κολλησει και εγω κονδυλωματα.

Πριν απο 3 εβδομαδες εκανα θεραπεια Κρυοπηξιας και ολα ηταν οκ.
Σημερα παρατηρησα παλι οτι ξαναβγηκαν τα ασπρα μικρα σπυρακια και μαλιστα ιδιο σημειο και σε ενα αλλο πιο κατω.
Πως ειναι δυνατον μεσα σε 3 βδομαδες να ξαναεμφανιστουν?

Την θεραπεια την εκανα στο Δερματολογικο Και Αφροδισιο Νοσοκομειο Θεσσαλονικης.(Με Πληρωμη Βεβαια)
Οι γιατροι εκει περα ειναι οτι να ναι...
Κατα τη διαρκεια τις κρυοπηξιας ο γιατρος εβλεπε να τελειωνει γρηγορα για να παρει και τους αλλους ασθενεις.

Σκεφτομαι να παω σε ιδιωτη δεν ξερω τι αλλο να κανω
Οποιος μπορει ας βοηθησει!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Καλησπερα και απο εμενα.
Δυστυχως εχω κολλησει και εγω κονδυλωματα.

Πριν απο 3 εβδομαδες εκανα θεραπεια Κρυοπηξιας και ολα ηταν οκ.
Σημερα παρατηρησα παλι οτι ξαναβγηκαν τα ασπρα μικρα σπυρακια και μαλιστα ιδιο σημειο και σε ενα αλλο πιο κατω.
Πως ειναι δυνατον μεσα σε 3 βδομαδες να ξαναεμφανιστουν?

Την θεραπεια την εκανα στο Δερματολογικο Και Αφροδισιο Νοσοκομειο Θεσσαλονικης.(Με Πληρωμη Βεβαια)
Οι γιατροι εκει περα ειναι οτι να ναι...
Κατα τη διαρκεια τις κρυοπηξιας ο γιατρος εβλεπε να τελειωνει γρηγορα για να παρει και τους αλλους ασθενεις.

Σκεφτομαι να παω σε ιδιωτη δεν ξερω τι αλλο να κανω
Οποιος μπορει ας βοηθησει!

Για να πάμε στη πουτάνα πληρώνουμε ευχαρίστως.
Για να προσέξουμε την υγεία μας και τον εαυτό μας μας πιάνουν τσιγκουνιές όμως ...

Πήγαινε βρε φίλε μου σε ένα ιατρό ιδιωτικά και μην παίζεις με την υγεία σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom