thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
παντως το καλυτερο σε τετιες περιπτωσεις ειναι να επιφτεστε κατευθειαν εναν γιατρο!! τετιες καταστασεις δεν ειναι να της αφηνεις γιατι χειροτερευουν!!
εμενα μου χει τυχει απο σχεση μεγαλη που εχω να μου παρουσιαστει μια ευσθησια και μια μικρη φαγουρα! την αλη μερα πηγα στον γιατρο και με ρωτησε φυσικα αν υπηρχε επαφη η ξενη τουαλετα!!με εξετασε και με ρωτησε αν ειχα σταθερη σχεση κλπ κλπ!!
τελικα με ειχε πειραξει μια αντιβιωση που επαιρνε η κοπελια μου εκεινο το χρονικο διαστημα!!
το συζητησα μαζι της,πηγε σε γυναικολογο και ολα κυριλε!!!
καμια φορα πανικοβαλομαστε χωρις να υπαρχει λογος!!!
αλλα καλυτερα γιατι με τετια θεματα δεν ρισκαρουμε ΠΟΤΕ!
απλα με ταλαιπωρησε ενα μικρο χρονικο διαστημα που βαριουνα για 20 μερουλες να βαζω πρωι-βραδυ αλοιφη!
εμενα μου χει τυχει απο σχεση μεγαλη που εχω να μου παρουσιαστει μια ευσθησια και μια μικρη φαγουρα! την αλη μερα πηγα στον γιατρο και με ρωτησε φυσικα αν υπηρχε επαφη η ξενη τουαλετα!!με εξετασε και με ρωτησε αν ειχα σταθερη σχεση κλπ κλπ!!
τελικα με ειχε πειραξει μια αντιβιωση που επαιρνε η κοπελια μου εκεινο το χρονικο διαστημα!!
το συζητησα μαζι της,πηγε σε γυναικολογο και ολα κυριλε!!!
καμια φορα πανικοβαλομαστε χωρις να υπαρχει λογος!!!
αλλα καλυτερα γιατι με τετια θεματα δεν ρισκαρουμε ΠΟΤΕ!
απλα με ταλαιπωρησε ενα μικρο χρονικο διαστημα που βαριουνα για 20 μερουλες να βαζω πρωι-βραδυ αλοιφη!