Νέα

Κονδυλώματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 369K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
παντως το καλυτερο σε τετιες περιπτωσεις ειναι να επιφτεστε κατευθειαν εναν γιατρο!! τετιες καταστασεις δεν ειναι να της αφηνεις γιατι χειροτερευουν!!
εμενα μου χει τυχει απο σχεση μεγαλη που εχω να μου παρουσιαστει μια ευσθησια και μια μικρη φαγουρα! την αλη μερα πηγα στον γιατρο και με ρωτησε φυσικα αν υπηρχε επαφη η ξενη τουαλετα!!με εξετασε και με ρωτησε αν ειχα σταθερη σχεση κλπ κλπ!!
τελικα με ειχε πειραξει μια αντιβιωση που επαιρνε η κοπελια μου εκεινο το χρονικο διαστημα!!
το συζητησα μαζι της,πηγε σε γυναικολογο και ολα κυριλε!!!
καμια φορα πανικοβαλομαστε χωρις να υπαρχει λογος!!!
αλλα καλυτερα γιατι με τετια θεματα δεν ρισκαρουμε ΠΟΤΕ!
απλα με ταλαιπωρησε ενα μικρο χρονικο διαστημα που βαριουνα για 20 μερουλες να βαζω πρωι-βραδυ αλοιφη!

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Ηθικό δίδαγμα ??? <<Κόψτε τα ελεύθερα στοματικά>> για να έχετε <<ελεύθερο>> τον πούτσο σας ;) ;) ;) ;)

sexydark28

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
στις μερες μας κονδυλωματα παρουσιαζουν 4 στους 5 σε καποιες περιπτωσεις μοιαζουν σαν ελιτσες..ενημερωτικα το καλυτερο ιατρικο κεντρο με τον καλυτερο αφροδισιολογο δερματολογο κο κασιματη ειναι τσεκαρισμενα το ελπιζω η πληροφορια μου να σας φανει χρησιμη  :)

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
γαμημενα κονδυλωματα μπορεις να κολλησεις απο ρουχα, πισινα,  η σεντονια ξενοδοχειου γαμιστρωνα....

προσεχτε παιδια . ειναι σοβαρη ιστορια κει θελει φροντιδα και ενημερωση

pappios

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
0
Επειδή είμαι από αυτούς που πρόλαβαν και την εποχή πριν το aids παιδιά προσέξτε πολύ.
Κόλλησα κονδυλώματα πριν από πολλα χρόνια και τότε δεν υπήρχε laser αλλα κολητήρι ηλεκτρονικού. Φρίκη μιλάμε και μετά από αυτό προφυλακτικό και άγιος ο θεός.
Καλύτερα λιγότερη ευχαρίστηση παρά ολα αυτα. Αξίζει να ξέρετε ότι τα κονδυλώματα (όπως και άλλα αφροδίσια) καθώς και το aids κολλάνε και με το στοματικό.
Όχι δεν κολλάς κονδυλώματα από τουαλέτα μόνο από επαφή.

Χαααααααχχααααααααχααα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Τι λες ρε φίλε  είσαι πολύ πρωτος  :rockon: :rockon: :rockon:  Πεσ τα να μαθαίνουν οι νέοι.  Άκου κολλητηρι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: 
Να σου πω; Σολδερίνη έβαλε ή στο έκανε στεγνά ;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
17
Πόντοι
1
Κυριοι Καλιμερα.
Πραγματικα μια απο τις πολυ συχνες σεξουαλικες ασθενειες ειναι τα κονδυλωματα.
Ο γραφων ειναι παθων, Θεραπευθηκα μετα απο μεγαλη ταλαιπωρια και εξοδα.
Τα κολισα απο μια ελληνιδα παντρεμενη που γνωρισα μεσα απο το ζοο.
Το 2005 εμπαινε με το νικ νειμ κατερινα η σαν ελαφινα και εδινε ονομα Μελινα.
Ηταν παθιασμενη για σεχ και εκανε γνωριμιες παντα μεσο ιντερνετ διοτι εργαζοταν σε ετερια στον Πειραια
και ειχε την ευχερια να ειναι πολλες ωρες στπν υπολογιστη.
Το θεμα ειναι οτι εκανε και σε παρακαλουσε για αυτο σεχ χωρισ προφυλακτικο.
Αποτελεσμα ηταν αυτα που εγραψα πριν.
Προσφατα εμαθα οτι ο συζυγος της εχει μεγαλο προβλημα με κονδυλωματα τα οποια μετατραπηκαν σε ογκουσ και γεμισαν την ουροδοχο κυστη.
Συμπερασμα, παντα με προφυλακτικο, εστω και εαν η συντροφος δεν ειναι πορνη.'
Αυτα απο εναν πολυπαθω. 

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Πριν κάνα διμηνο ειχα επαφη με κοπελα (οχι ιεροδουλη) και την αμεσως επομενη μερα εβγαλα κατι κοκκινιλες στη βαλανο και ειχα εντονη φαγουρα. Ειναι αυτα συμπτωματα;; Επισκεφτηκα τον Γιατρο τοτε (ιδιωτ.δερματολόγος αφροδισιολόγος) και δεν μου ειπε τιποτα για κονδυλώματα. οταν τον ρωτησα τι ειναι μου ειπε απλα ερεθισμος.. Μου εδωσε μια κρεμα την Travocort και μια αλλη μετα την Daktodor (νιτρικη μικοναζολη+υδροκορτιζονη) συν ενα δερμοκαλλυντικο το Cleancare (κατι σαν αφρολουτρο με ph 4-5) εξαφανιστηκαν μετα απο 3-4 μερες κ δεν ξαναεμφανίστηκαν εκτοτε. Αν ήταν κονδυλώματα θα είχαν φυγει με αυτη τη θεραπεία; Η φαγούρα ειναι στα συμπτώματα;;; Please Reply!! ελπιζω να βοηθησα με το λινκ παρακατω

Πολυ χρήσιμες και αναλυτικές πληροφοριες. Θα βοηθήσει

Όχι κονδυλώματα. Είχες μυκητίαση.

argentinos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
θα ελεγα οτι το θεμα,ειναι ακρως επικαιρο και οτι θα επρεπε να μετονομαστει σε.. :o :o :o
προς γνωση κ συμμορφωση

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
θα έλεγα καλύτερα να απαιτούμε χαρτί υγειονομικού ελέγχου για όλες τις κορασίδες πριν μπούμε μέσα.
λλά δεν φταίν μόνο αυτές ρε σεις... οι ίδιοι οι μπάσταρδοι που ζητάν τα σιχαμένα που βλέπουν και ονειρεύονται στις τσόντες τα κάνουν. Είπαμε...αυτά τα κάνουμε εκεί που γνωρίζουμε....στα σκοτεινά δωμάτια που μπαίνουν οι 300 και ο Λεωνίδας κάθε βράδυ...δεν μπορείς να ζητάς ακάποτες και μαλακίες...πού ξέρεις ο γλίτσης ο βρωμόγερος που μπήκε πιο πριν τι σκατά κουβαλάει;
Θα πω και κάτι άλλο. Όταν ήμουνα φοιτητής και έπαιρνα το τρένο για τις μετακινήσεις μου, έμπαινε μέσα ένας τύπος που είχε ένα εξόγκωμα στην περιοχή της κοιλιάς, αηδιαστικό σαν θέαμα.
Ό,τι του δίνανε τα χάλαγε σε πουτάνες, τον είχα δει 3 φορές να μπαίνει σε στούντιο ο κιαρατάς. Γλίτσης, βρωμιάρης κλπ...θυμάμαι που λέγαμε μεταξύ μας τότε πως κάποια σπίτια ήταν μαύρα κιόχι κόκκινα, λόγω του θανάτου που σπέρνανε. Ευτυχώς τώρα έχουν κλείσει...

Necro78

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Όταν γλύφεις η φιλάς στο στήθος και σε διάφορα μέρη του σώματος μια πουτάνα δεν υπάχει περίπτωση να κολήσεις κάτι?Κονδυλώματα η κάτι?

Ακόμα και που ξαπλώνουμε οι περισσότεροι στα βρωμοσέντονα των μπουρδέλων που τα αλλάζουν μια φορα στις 2 βδομάδες δεν κολάς τίποτα και απο εκεί?

cfmav

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Like
1
Πόντοι
0
Αν σου κάτσει σου κατσε είναι η αλήθεια.. Το θεμα είναι να αποφεύγουμε όσο μπορούμε την σαβουρογαμία.. αν και δύσκολο σήμερα. Προσοχή καθαριότητα προφύλαξη και ενημέρωση..
Όταν γλύφεις η φιλάς στο στήθος και σε διάφορα μέρη του σώματος μια πουτάνα υπάρχει σοβαρή περίπτωση να κολλήσεις πολλά!

sexydark28

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
:2funny: ρε παιδιά είχα κονδυλώματα πήγα στο και μου τα κάναν με laser και μου είπαν ότι υπάρχει μικρή περίπτωση ξαναβγούν ξέρετε κάτι?

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Πρώτων τα Greeklish απαγορεύονται.

Δεύτερον υπάρχει ακριβώς ίδιο θρεντ με το ίδιο ακριβώς όνομα αλλά στα Ελληνικά. Διάβασέ το και αν έχεις ακόμα απορίες πόσταρε σε εκείνο.

edit_antisthenis: Σωστά. Το thread συγχωνεύτηκε.

pink violet

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2008
Like
1
Πόντοι
0
                                              ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ ΜΕ LASER

Ειναι  πραγματικοτητα οτι απο την συγκεκριμενη ασθενεια νοσουν πολλοι ανθρωποι επισης  πολλοι απο αυτους δεν το γνωριζουν καν.. μεσα σε αυτο το συνολο ημουν κ εγω .. το θεμα ειναι οτι δεν το καταλαβαινεις αν δεν μπεις στη διαδικασια να ενημερωθεις και να κανεις μια επισκεψη σε καποιο ιατρικο κεντρο για μια απλη εξεταση που διαρκει μολις 10 λεπτα και ειναι απολυτως ανωδυνη.
Αξιζει τον κοπο λοιπον να δραστηριοποιηθεις για μην φτασει η κατασταση στο απροχωρητο.  Διοτι ειναι παθηση που οφειλεται σε ιο ο οποιος ειναι ογκογονος ( δλδ δημιουργει δικο του DNA) και αν αφεθει αθεραπευτος μπορει μετα απο καποιο χρονικο διαστημα να επεκταθει δημιουργωντας ακομα και κακοηθεια. Η θεραπεια με laser ειναι ενας τροπος ωστε να εχουμε αμεσα αποτελεσμα και να μην κανει ευκολα υποτροπη ο ιος HPV.  Μην ξεχναμε λοιπον οτι η παθηση αυτη ειναι σεξουαλικως μεταδιδομενη και αφορα ολους μας. Η ενημερωση εστω και προληπτικα ειναι κατα το ημιση και η θεραπεια αρα  ριχνοντας λοιπον μια ματια στο kondylomata.gr θα καταλαβετε το μεγεθος του προβληματος. Αυτα απο μενα.. καλη υγεια παιδια σε ολους!

hotguy37

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Είχα και εγώ κονδυλώματα ένας γρήγορος και ανωδυνος τρόπος ειναι η θεραπεία με laser Ένα καλό site είναι το έχει και φωτογραφίες και πολλές πληροφορίες.

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Σύντροφοι,
Τα κονδυλώματα δεν είναι καρκίνος.
Οφείλονται σε ιο, τον HPV.
Ο HPV έχει πάνω από 200 στελέχη.
Μόνο τα 15 προκαλούν καρκίνο.
Κινδυνεύουν για καρκίνο οι γυναίκες στο τράχηλο και τα πουστράκια στο φάρυγγα και και το πρωκτό.
Τα κονδυλώματα προκαλούνται από μη ογκογόνα στελέχη.
Κάνουν το κύκλο τους και υποστρέφουν.
Σε λίγα περιστατικά χρειάζεται επέμβαση για την αφαίρεση τους.
Αντιμετωπίζονται χωρις να υπάρχει πρόβλημα και αν δεν εκτεθείτε (δεν γαμήσετε το μουνί από το οποίο τα κολλήσατε) δεν ξαναεμφανίζονται.
Εκτός αν την έχετε παντρευτεί.
Στον ίδιο ιό οφείλονται και οι μυρμιγκές που βγάζουμε στα χέρια. Δεν θα πάθει καρκίνο όποιος βγάλει μυρμιγκια.

hotguy37

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια προχθές συζήταγα με την παρέα μου και κάτι άλλους για τον ιο HIV η αλλιώς τα κονδυλώματα,και οι περισσότεροι στο τραπέζι δεν είχαν ιδέα.Το θέμα το ξεκίνησα εγώ με ένα κολλητό που πριν λίγο καιρό ένας αφροδισιολόγος μας διέγνωσε κονδυλώματα,και το ξήτημα δεν είναι αυτό,αλλά το πόσο άσχετοι είναι οι περισσότεροι σε ότι αφορά τα κονδυλώματα και τα σεξουαλικά νοσήματα. :jerking: έλεος!!!! Είναι κάτι πολύ συχνό, και εγώ οταν είχα κάποια δειγματα έψαξα στο διαδίκτυο βρήκα το kondylomata.gr και έμαθα ότι χρειαζόμουν...... Ευτυχώς η θεραπεία με laser είναι ανώδυνη..... :rockon: Ψαχτείτε λίγο...η πρόληψη είναι το παν...!!!

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Παιδια προχθές συζήταγα με την παρέα μου και κάτι άλλους για τον ιο HIV η αλλιώς τα κονδυλώματα,και οι περισσότεροι στο τραπέζι δεν είχαν ιδέα.Το θέμα το ξεκίνησα εγώ με ένα κολλητό που πριν λίγο καιρό ένας αφροδισιολόγος μας διέγνωσε κονδυλώματα,και το ξήτημα δεν είναι αυτό,αλλά το πόσο άσχετοι είναι οι περισσότεροι σε ότι αφορά τα κονδυλώματα και τα σεξουαλικά νοσήματα. :jerking: έλεος!!!! Είναι κάτι πολύ συχνό, και εγώ οταν είχα κάποια δειγματα έψαξα στο διαδίκτυο βρήκα το kondylomata.gr και έμαθα ότι χρειαζόμουν...... Ευτυχώς η θεραπεία με laser είναι ανώδυνη..... :rockon: Ψαχτείτε λίγο...η πρόληψη είναι το παν...!!!

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

Παντως HIV και κονδυλωματα δεν ειναι το ιδιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom