Βεβαια στην περιπτωση σου δεν ξερω τι ακριβως παιζει .Ψαξτο αν σε κανει να νιωσεις καλυετρα αλλα αυτα που ανναφερεις τα χουμε ολοι απο μικρα παιδια.
Ακριβώς θυμάμαι να τα έχω απο μικρό παιδί αυτά.
Μπορεί να είχα κολήσει από μικρό παιδί?
Βεβαια στην περιπτωση σου δεν ξερω τι ακριβως παιζει .Ψαξτο αν σε κανει να νιωσεις καλυετρα αλλα αυτα που ανναφερεις τα χουμε ολοι απο μικρα παιδια.
Οπότε υπάρχει περίπτωση να έχω κολήσει και εγώ απο μικρός?o giatros mou mou eipe oti pane syxna paidakia 3-4 xrwnwn me kondylwmata...
ayta proerxontai apo mamades me myrmigies sto xeri...
pou otan ta plainoun kai ta katharizoun, ta kollane
λοιπον να μην ζηταω μονο βοηθεια...
να σας πω τη εμαθα κ απ την σημερινη μου επισκεψη στον γιατρο
μου πε οτι ειναι κονδυλωματα..αλλα ειμαι αρκετα οκ απ αυτα που μου ειπε μετα
μου πε λοιπον οτι αν εχεις μηρμυγκιες στο χερι (που ειχα 2 στο δαχτυλο πριν κανα χρονο) ειναι πολυ πιθανο να βγαλεις και κονδυλωματα...
μου πε επισης οτι στην περιπτωση μου, που ειναι στην βαση του πεους κ οχι ψηλα ο καυτηριασμος ειναι πολυ πιο ανοδυνος απ αυτο που περνουσα στο χερι..που βεβαια πονουσε αλλα οχι σε τραγικα επιπεδα...
του ειπα οτι δεν νοιωθω καλα με την ιδεα του ηλεκτροδιου στην πουτσα μου και μου εδωσε ενα διαλυμα (wartec) ..μου πε οτι επειδη ειναι μικρα πολυ πιθανον να φυγουν σε μερικες μερες...
μου πε επισης οτι πολλοι αντρες φοβουνται πολυ τα κονδυλωματα γιατι ακουν διαφορα απο γυναικες..στις οποιες γυναικες τα πραγματα ειναι δραματικα πιο δυσκολα
οταν τελειωσε η θεραπεια με το υγρο θα σας πω τα αποτελεσματα
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ Π.Μ.
τα κονδυλωματα δεν μεταδιδονται μονο με ακαπωτο αλλα και με σκουφακιΈχεις κάνει τίποτα ακάποτο ώστε να έχει μολυνθεί το πουτσοκέφαλο;
Μετα απο ποσο καιρο αρχιζουν να εμφανιζονται τα πρωτα σημαδακια?εχθες ειχα μια ακαποτη στοματικη επαφη και σημερα βλεπω κατι σαν σπυρακια παρα πολυ μικρα.αυριο θα κλεισω ραντεβου σε μια δερματολογο.
Συνήθως ο χρόνος επώασης του HPV είναι 6-8 εβδομάδες.
Τα σπυράκια που βλέπεις πως είναι ? άσπρα μικρά ή έχουν σχήμα και όψη φακής ?
τα κονδυλωματα δεν μεταδιδονται μονο με ακαπωτο αλλα και με σκουφακι
Δηλαδή πιο μικρά από κεφαλάκι καρφίτσας και είναι σα να έχουν πυον ???
Τότε μάλλον πρόκειται για "μαργαριταροειδη βλατίδες" . Είναι εντελώς ακίνδυνες και ένα μεγάλο ποσοστό του ανδρικού πληθυσμού (συμπεριλαμβανομένου και εμού) έχει από αυτές!!!
Μου είχε πει ο δερματολόγος ότι βοηθούν και στην αίσθηση κατά τη διάρκεια του σεξ και κάτι τέτοια. Πάντως δεν φεύγουν αλλά είναι ακίνδυνες και δεν μεταδίδονται.
Οπότε μάλλον πρέπει να χαλαρώσεις, τουλάχιστον μέχρι αύριο. Αλλά για κάθε ενδεχόμενο (που σχεδόν το αποκλείω) κάνε αύριο την επίσκεψή σου σε δερματολόγο να σε δει.
Δηλαδή πιο μικρά από κεφαλάκι καρφίτσας και είναι σα να έχουν πυον ???
Τότε μάλλον πρόκειται για "μαργαριταροειδη βλατίδες" . Είναι εντελώς ακίνδυνες και ένα μεγάλο ποσοστό του ανδρικού πληθυσμού (συμπεριλαμβανομένου και εμού) έχει από αυτές!!!
Μου είχε πει ο δερματολόγος ότι βοηθούν και στην αίσθηση κατά τη διάρκεια του σεξ και κάτι τέτοια. Πάντως δεν φεύγουν αλλά είναι ακίνδυνες και δεν μεταδίδονται.
Οπότε μάλλον πρέπει να χαλαρώσεις, τουλάχιστον μέχρι αύριο. Αλλά για κάθε ενδεχόμενο (που σχεδόν το αποκλείω) κάνε αύριο την επίσκεψή σου σε δερματολόγο να σε δει.