Νέα

Κονδυλώματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 369K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
αυτο που πρεπει να εχεις CIM ειναι μαργαριταροειδείς βλατίδες και οχι κονδυλωματα. οι συναδερφοι 2 σελιδες πριν δινουν και διαφορα link γι'αυτά.ειναι οντως ακινδυνα και εχει σσχεδον το 40% των αντρων τετοια.δεν τιθεται θεμα ανυσηχιας η υγειας παρα μονο ας πουμε αισθητικης.δες και αυτο απο την Βικι που ειχαν βαλει και τα παιδια πιο πριν.

Ας ελπισουμε οτι θα ειναι ετσι.σ'ευχαριστω και εσενα.θα ενημερωσω τις επομενες μερες που θα παω δερματολογο.

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Σημερα εκανα μια επισκεψη στο δερματολογο,τελικα ηταν οπως τα λεγανε οι συναδερφοι  :rockon: god_gr και moi .δηλ.
ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΟΕΙΔΕΙΣ ΒΛΑΤΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΕΟΥΣ,ο γιατρος μου εδειξε και φωτογραφιες απο ενα ιατρικο βιβλιο και ηταν οπως τις δειχνει και εδω

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Και τι σου ειπε CIM ????  / ειναι ακινδυνες ????

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
είδες φίλε μου ? τσάμπα ανησύχησες!!! αντε, τώρα που είδες και επίσημα ότι δεν είναι κάτι, πήγαινε να ρίξεις μια τσα-που να την ευχαριστηθεί η ψυχή και η ψωλή σου !!!!!

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
είδες φίλε μου ? τσάμπα ανησύχησες!!! αντε, τώρα που είδες και επίσημα ότι δεν είναι κάτι, πήγαινε να ρίξεις μια τσα-που να την ευχαριστηθεί η ψυχή και η ψωλή σου !!!!!

:2funny: :2funny:,γεια σου ρε god_gr, τελικα εισαι ο δερματολογος του φορουμ. :rockon:

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
:2funny: :2funny:,γεια σου ρε god_gr, τελικα εισαι ο δερματολογος του φορουμ. :rockon:

ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αν θα προτιμούσα την τιμητικη διάκριση του αιδιο-λαρυγγο-πρωκτολόγου από  αυτή του δερματολόγου !!!

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αν θα προτιμούσα την τιμητικη διάκριση του αιδιο-λαρυγγο-πρωκτολόγου από  αυτή του δερματολόγου !!!

:2funny: :2funny: :2funny:,την καλυτερη ειδικοτητα διαλεξες,αν χρειαστεις βοηθο πες μου  :dancing:

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
ΟΚ συνοδοιπόρε !!! ή μήπως συν-αιδιο-πάρε ??? !!!

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.245
Πόντοι
2.306
Μαγκες το καλυτερο φαρμακο για τα κονδυλοματα,χωρις να τρεχεις σε γιατρους κτλ.
διαλυεις μια ασπιρινη σε 2-3 σταγονες νερο,οταν γινει σαν κρεμα την βαζεις επανω στο κονδυλομα,την αλλη μερα εισαι τζαμι.

Η παραπάνω συνταγή μου μοιάζει περισσότερο με γιατροσόφι παρά με επιστημονική συνταγή...
Έχει δοκιμαστεί από κανένα πάσχοντα με επιτυχία;

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Σημερα εκανα μια επισκεψη στο δερματολογο,τελικα ηταν οπως τα λεγανε οι συναδερφοι  :rockon: god_gr και moi .δηλ.
ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΟΕΙΔΕΙΣ ΒΛΑΤΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΕΟΥΣ,ο γιατρος μου εδειξε και φωτογραφιες απο ενα ιατρικο βιβλιο και ηταν οπως τις δειχνει και εδω
τελος καλο, ολα καλα φιλε μου.ο γιατρος ηταν απλως η επιβεβαιωση.

dom

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Τελικά τα κονδυλώματα γίνονται πάντα μεγάλα, εξώγκονωνται η μπορεί να είναι μικρισκοπικά για πάντα?

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Τα κονδυλώματα φίλε μου πολλαπλασιάζονται και διογκώνονται οπότε δυσκολεύει και η θεραπεία του έτσι. Πάντως εαν δεις κάτι περίεργο επάνω στον "γύπαετό" σου, σπεύσε αμέσως σε έναν δερματολόγο και μην περιμένεις τα χειρότερα!

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Δεν είναι μόνο αυτά που βλέπεις είναι και αυτά που δεν βλέπεις π.χ στην ουρήθρα..και αυτά καυτηριάζονται...ένας καλός αφροδισιολόγος θα πρέπει να κάνει ολοκληρωμένη εξέταση. Αν έχουν προχωρήσει ένα σύμπτωμα είναι και η αιματοουρία...αυτά και προσοχή....

Agent

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
1
Πόντοι
0
Απλα τελιωνοντας να διαβαζω το φορουμ ηρεμησα. Ειχα και εγω κατι σημαδια εδω και καιρο αλλα ουτε μεγαλοναν ουτε πολλαπλασιαζονταν. Και οταν λεμε για καιρο μιλαμε για χρονια σε φαση απο 16 χρονον που ακομα δεν ειχα γαμησει (τωρα ειμαι 23) και λογο μαλακιας και φοβου μου δεν ειχα παει να τα δω. Τωρα που ενιωσα πω; δεν ειναι κατα 99% κονδυλοματα, γιατι ειναι ακριβως ιδια με αυτα που εχουν στην φωτο των μαργαριταροειδων μπλα μπλα, θα παω να τα τσεκαρω κιολας για 100% σιγουρια. Απλα θα κοιμηθω πιο ηρεμα.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Παιδες επιβεβεαιωνω και εγω μετα απο επισκεψη σε διακεκριμενο δερματολογο των Αθηνων τ. Ιατρο του Νοσοκομειου Ανδρεα Συγγρου οτι αυτα τα ασπρακια στο πεος ειναι μαργαριτοειδης βλατιδες και ειναι ακινδυνες / και για του λογου το αληθες ποσταρω και φοτο με το πεος μου η οποια δεν ειναι καθολου καλης ποιοτητας αλλα μπορειτε να διακρινειτε κατι ασπρα ( 4 στιγματα ) στην ακρη του κατω μερους του βαλανου / αυτα ειναι οι φιλοι μας οι μαργαριτοειδης βλατιδες / στη φοτο φαινονται καπως μεγαλα αλλα ειναι πολυ μικρα και ισα ισα που φαινονται / οποτε φιλοι μου ελευθερα ακαποτα τσιμπουκια αλλα με φοβο και παθος ομως ..... 

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
υπουργε τα ιδια ειχα και τα ειχα χρειατει μετα απο επισκεψη σε μαυρουλα..ασε που με ειχαν ζωσει και τα φιδια μηπως με κερατωνε και η δικια μου και κολλησα απο κανα πουστη τιποτα...για αυτο της λεω παντα κανε οτι θες αλλα παντα με προφυλαξη :headbang: το κερατο τρωγεται κατι ασθενειες οχι :rockon:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
beavis ο Ιατρος μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα ..... / προσοχη στο εργαλειο μας γιατι χωρις αυτο ουτε φραπες,ουτε cg,ουτε γαμοhotel κ.τ.λ. 

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
beavis ο Ιατρος μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα ..... / προσοχη στο εργαλειο μας γιατι χωρις αυτο ουτε φραπες,ουτε cg,ουτε γαμοhotel κ.τ.λ. 
ακριβως δεν ειναι τιποτα..μεγαλη προσοχη..ολα αντεχονται..εκτος απο την ελλειψη  :knockinb:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom