Νέα

Κονδυλώματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 369K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Παιδιά, ΕΠΙΜΕΝΩ!

Το εμβόλιο χορηγείται σε μικρή ηλικία, πριν την έναρξη των σεξουαλικών επαφών (προτού τα κορίτσια να έλθουν σε επαφή με τον ιό), ώστε να μπορέσουν να αποκομίσουν τη μέγιστη δυνατή προστασία. Στο στάδιο αυτό της ζωής τους, το εμβόλιο μπορεί να προφυλάξει σχεδόν μέχρι 100% από τους 4 συγκεκριμένους τύπους του ιού, ενώ σε μεγαλύτερες ηλικίες η αποτελεσματικότητά του είναι μικρότερη, αφού η γυναίκα ενδέχεται να έχει ήδη μολυνθεί από τον ιό. Η ιδανικότερη ηλικία θεωρείται ότι είναι μεταξύ 11 και 12 ετών, οπότε υπάρχει άριστη ανοσογονικότητα, δηλαδή ικανοποιητική δημιουργία αντισωμάτων, ενώ γενικότερα το εύρος των ηλικιών που προστατεύει αποδεδειγμένα είναι από τα 9 έως τα 26 έτη (σύμφωνα με την άδεια κυκλοφορίας του).  Η χρησιμότητά του σε μεγαλύτερες ηλικίες δεν είναι γνωστή, αφού οι ανάλογες μελέτες δεν έχουν ολοκληρωθεί και δεν έχουν πάρει την έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Το εμβόλιο χορηγείται σε 3 δόσεις, μέσα σε διάστημα 6 μηνών.

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Πόσο χρονών είναι η φίλη σου DIMP ? Είναι παρθένα ?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
...μπορεί και να γίνει και σε ποιο λίγο μεγαλύτερες ηλικίες το εμβόλιο .

Η ιδανικότερη ηλικία θεωρείται ότι είναι μεταξύ 11 και 12 ετών, οπότε υπάρχει άριστη ανοσογονικότητα, δηλαδή ικανοποιητική δημιουργία αντισωμάτων, αλλά γενικότερα το εύρος των ηλικιών που προστατεύει αποδεδειγμένα είναι από τα 9 έως τα 26 έτη (σύμφωνα με την άδεια κυκλοφορίας του). Η χρησιμότητά του σε μεγαλύτερες ηλικίες δεν είναι γνωστή, αφού οι ανάλογες μελέτες δεν έχουν ολοκληρωθεί και δεν έχουν πάρει την έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

DIMP

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
Πόσο χρονών είναι η φίλη σου DIMP ? Είναι παρθένα ?

φιλε ειναι 18 κ δεν ειναι παρθενα κ επειδη εγω στο παρελθον εχω παει με αλλεσ κ δεν ξερω αν εχω καποιον ιο για κονδυλωματα θελω να δω αν μπορει να προστατευτει κ να κανει το εμβολιο

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
φιλε ειναι 18 κ δεν ειναι παρθενα κ επειδη εγω στο παρελθον εχω παει με αλλεσ κ δεν ξερω αν εχω καποιον ιο για κονδυλωματα θελω να δω αν μπορει να προστατευτει κ να κανει το εμβολιο
κάνεται σεξ με προφυλακτικό η χωρίς ? να κάνετε και οι δυο εξετάσεις καλύτερα και η φίλη οπωςδήποτε να κάνει το εμβόλιο για να μην έχετε τρεχάματα μετά .

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Εφόσον κ οι 2 είστε σεξουαλικά ενεργητικοί, 99% κάποιος θα έχει έρθει στο παρελθόν σ' επαφή με τον ιό, ο οπόιος και μεταδίδεται άσχετα με την χρήση προφυλακτικού... οπότε νομίζω ότι το καλύτερο είναι να συμβουλευτεί η κοπέλα τον γυναικολόγο της!

DIMP

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
Εφόσον κ οι 2 είστε σεξουαλικά ενεργητικοί, 99% κάποιος θα έχει έρθει στο παρελθόν σ' επαφή με τον ιό, ο οπόιος και μεταδίδεται άσχετα με την χρήση προφυλακτικού... οπότε νομίζω ότι το καλύτερο είναι να συμβουλευτεί η κοπέλα τον γυναικολόγο της!

αυτη ηταν παρθενα φιλε εγω ημουν ο μαλακασ που πηγα με ποσες....εκανα ολες τισ εξετασεις ολα καλα αλλα αυτο δεν ανιχνευεται κ θελω να την προστατευσω

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
αυτη ηταν παρθενα φιλε εγω ημουν ο μαλακασ που πηγα με ποσες....εκανα ολες τισ εξετασεις ολα καλα αλλα αυτο δεν ανιχνευεται κ θελω να την προστατευσω
οπωσδήποτε να πάει σε γυναικολόγο .

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Eπρεπε να το σκεφτεις ΠΡΙΝ την ξεπαρθενιάσεις... τώρα κι εφ' όσον έχεις πάει με πολλές (κ πουτάνες) 99% θα το έχεις το παράσημο... :headbang:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
και εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά με καπότα έστω δεν πήγαινες με την πουτάνες ?

DIMP

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
Eπρεπε να το σκεφτεις ΠΡΙΝ την ξεπαρθενιάσεις... τώρα κι εφ' όσον έχεις πάει με πολλές (κ πουτάνες) ΣΙΓΟΥΡΑ θα το έχεις το παράσημο....

φιλε μιλησα κ με πολυ γνωστο αφροδισιολογο μου ειπε πωσ τον ιο τον εχει το70 τισ εκατο να μην το σκεφτομαι δεν ειναι τιποτα απλα δεν ξερω τι να κανω για την κοπελα μου μην παθει κατι

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
ντούρα καλύτερα μην το ανγχώνουμε το παιδί . πήγαινε στον γυναικολόγο την κοπέλα σου και ο θεός βοηθώς .

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Τέσπα, τώρα ότι κ να λέμε... απλά κουβέντα κάνουμε! Μακάρι να μην έχεις κολλήσει τίποτα με την κάθε μια από δω κι απο κει για να είναι κ η κοπέλα σου υγιής!

DIMP

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
μα ρε παιδια αν τον ιο τον εχει 7 στα 10 ατομα ενταξει δεν ειναι κ για τρελα υπαρχει λυση..ο γιατρος μου ειπε γαματη κ σημερα μην τα σκεφτεσαι αυτα δεν ειναι τιποτα..να δω τωρα που θα βρω καλο γυναικολογο...

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
μα ρε παιδια αν τον ιο τον εχει 7 στα 10 ατομα ενταξει δεν ειναι κ για τρελα υπαρχει λυση..ο γιατρος μου ειπε γαματη κ σημερα μην τα σκεφτεσαι αυτα δεν ειναι τιποτα..να δω τωρα που θα βρω καλο γυναικολογο...
ξέρω εγώ έναν θέλεις να έρθεις πμ ?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
...δεν εχει ξαναπαει 18 χρονων ειναι

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Επρεπε από την στιγμή που είχε περιόδο, η ίδια της η μητέρα να την παίρνει μαζί στο γιατρό της τουλάχιστον 1 φορά το χρόνο για προληπτικούς λόγους...

DIMP

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Επρεπε από την στιγμή που είχε περιόδο, η ίδια της η μητέρα να την παίρνει μαζί στο γιατρό της τουλάχιστον 1 φορά το χρόνο για προληπτικούς λόγους...

φιλε κ εγω δεν ηξερα φετος διαβασα κ εκοψα μπουρδελα κ βιζιτες ευτυχως οι εξετασεισ μου ηταν καλες αλλα δεν μπορουν να ξερουν αν εχω ττον ιο για κονδυλωματα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom