φιλε κ εγω δεν ηξερα φετος διαβασα κ εκοψα μπουρδελα κ βιζιτες ευτυχως οι εξετασεισ μου ηταν καλες αλλα δεν μπορουν να ξερουν αν εχω ττον ιο για κονδυλωματα..
Τέσπα, σου εύχομαι ότι καλύτερο... κ προσοχή με όλες! ΟΧΙ στα ακάπωτα...
φιλε κ εγω δεν ηξερα φετος διαβασα κ εκοψα μπουρδελα κ βιζιτες ευτυχως οι εξετασεισ μου ηταν καλες αλλα δεν μπορουν να ξερουν αν εχω ττον ιο για κονδυλωματα..
Δύσκολο... Αλλά τι κάθεσαι και δεν πας σε γιατρό;pezi na exis kondilomata prin kan gamisis? giati afta ta exw prin kan gamiso
ναι καλα εγω πρωτη φορα μονη μου πηγα. αμα περιμενα απο την μαναΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Επρεπε από την στιγμή που είχε περιόδο, η ίδια της η μητέρα να την παίρνει μαζί στο γιατρό της τουλάχιστον 1 φορά το χρόνο για προληπτικούς λόγους...
η μάνα σου και γενικά οι μανάδες πορηγούμενων γενεών δε γαμιόσαντε σαν τα σκυλιά, άρα είχαν πολύ λιγότερες πιθανότητες έκθεσης σε ΣΜΝ.ναι καλα εγω πρωτη φορα μονη μου πηγα. αμα περιμενα απο την μανα
Ολες γαμιοντουσαν παντα το ιδιο και παλιοτερα χωρις προφυλαξεις .η μάνα σου και γενικά οι μανάδες πορηγούμενων γενεών δε γαμιόσαντε σαν τα σκυλιά, άρα είχαν πολύ λιγότερες πιθανότητες έκθεσης σε ΣΜΝ.
Σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει και όλοι πρέπει να ελέγχονται συχνά. Αντρες και γυναίκες.
Ολες γαμιοντουσαν παντα το ιδιο και παλιοτερα χωρις προφυλαξεις .
Αν υποψιαστώ ότι οι μανοθειές μου γαμιόσαντε σαν τις κωλομπαρούδες που συναναστρεφόμουνα θα πάω στο Αγιο Ορος.
Μαυρομάτα, γαμιόσαντε όχι γαμιόντουσαν. Κοίτα τον Ανεπιθύμητο να μαθαίνεις:Πάρτο αναλογικά το θέμα..άμα οι άντρες [size=12pt]γαμιόντουσαν [/size] το ίδιο κ τοτε κ τώρα,δεν μπορεί οι γυναίκες να γαμιόντουσαν λιγότερο..
Αν υποψιαστώ ότι οι μανοθειές μου [size=12pt]γαμιόσαντε [/size] σαν τις κωλομπαρούδες που συναναστρεφόμουνα θα πάω στο Αγιο Ορος.
Rallye, ξακώς το σκέφτεσαι. Είναι μόνο για γυναίκες και αφορά ελάχιστους τύπους του ιου που ενοχοποιούνται για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας.Εγω σκευτομαι να το κανω το εμβολιο,αυτες τις μερες θα παω να ρωτησω μια γιατρο που ξερω καλα αλλα σε περιπτωση που εχω τον ιο και δεν το ξερω και κανω το εμβολιο παθαινω τιποτα?
Ειναι μονο για γυναικες το εμβολιο?
Το εχει κανει κανενας αντρας απο εσας?
σωστός ο τρελλογιατρός.Μαυρομάτα, γαμιόσαντε όχι γαμιόντουσαν. Κοίτα τον Ανεπιθύμητο να μαθαίνεις:Rallye, ξακώς το σκέφτεσαι. Είναι μόνο για γυναίκες και αφορά ελάχιστους τύπους του ιου που ενοχοποιούνται για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας.
51 ποστ εκατσα και διαβασα.Στο τελος το διαλυσατε το τοπικ.Δυο χρονια τα εχω τα γαμιδια και ακομα τπτ.Η λυση ειναι να το κοψω και να βαλω καινουργιο.
Φιλε θελει τρομερη υπομονη και να μην σε παιρνει απο κατω γιατι ετσι δεν βοηθας το ανωσοποιητικο σου συστημα να τα αδρανοποιησει.Παντως να ξερεις οτι σε πολλες περιπτωσεις ο ιος μετα τα 2 χρονια αρχιζει αισθητα και εξασθενει!!!51 ποστ εκατσα και διαβασα.Στο τελος το διαλυσατε το τοπικ.Δυο χρονια τα εχω τα γαμιδια και ακομα τπτ.Η λυση ειναι να το κοψω και να βαλω καινουργιο.
Φιλαρακι μην αγχωνεσαι τιποτα δεν θα εχεις.Απλα αμα σου εχει κολλησει να μαθεις αν εχει αυτον τον υιο μπορεις να πασ σε εναν καλο γιατρο και να σε στειλει να κανεισ HPV DNA TEST για να σιγουρευτεις.Βεβαια θα πληρωσεις κατι παραπανω αλλα θα εισαι σιγουρος.Μη στεναχωπιεσαι εξαλου ολα αντιμετωπιζονται.φιλε μιλησα κ με πολυ γνωστο αφροδισιολογο μου ειπε πωσ τον ιο τον εχει το70 τισ εκατο να μην το σκεφτομαι δεν ειναι τιποτα απλα δεν ξερω τι να κανω για την κοπελα μου μην παθει κατι