1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
οπως βολευεσαι εγω προτιμω να βαρεσω μια μαλακια παντως
να μαζέψεις και τις κουτσουλιές μετά
οπως βολευεσαι εγω προτιμω να βαρεσω μια μαλακια παντως
κουκουτσια θες να πεις,εχει μαζευτει σκουριανα μαζέψεις και τις κουτσουλιές μετά
ναι πιτσουνάκι μου....κουκουτσια θες να πεις,εχει μαζευτει σκουρια
Τι ειναι αυτο?Η λύση για τα κονδυλώματα είναι μία: [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Απήγανος... [/size] [/size] [/size] [/size] Τέλος.
ξόρκια......Τι ειναι αυτο?
Η λύση για τα κονδυλώματα είναι μία: [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Απήγανος... [/size] [/size] [/size] [/size] Τέλος.
εχω διαβασει οτι μερικα αφροδισια νοσηματα, κυριως βακτηρια η ιοι, αν υπαρχουν σε χρονια βαση προκαλουν στειρωτητα σε αντρες η και γυναικες. Γι αυτο που ειμαι σιγουρη ειναι οτι τα κονδυλωματα αν και ακινδυνα σχετικα για τους αντρες (καθως λειτουργουν ως φορεις), στις γυναικες ειναι εξαιρετικα επιβλαβη καθως προκαλουν καρκινο του τραχηλου, αν δεν το παρουμε χαμπαρι. Γενικοτερα να ξερετε οτι οι ιοι, επειδη προκαλουν μεταλλαξεις στο DNA, δημιουργουν μεγαλη ευαισθησια για εμφανιση καρκινου.
με κρυοχειρουργική ή laser . δίαβασε και μερικά ποστ πριν .Να ρωτήσω, αυτές οι μαργαριταροειδείς βλατιδες παιζει να φύγουν κάπως? γιατι μου φαινονται άσχημα
παιδια το εμβολιο για τον καρκινο τησ μητρας γινεται μονο σε παρθενες η σε ολες τις γυναικες??? ενδιαφερομαι για την κοπελα μου...
σε όλες ρε φίλε .παιδια το εμβολιο για τον καρκινο τησ μητρας γινεται μονο σε παρθενες η σε ολες τις γυναικες???ενδιαφερομαι για την κοπελα μου...
φίλε ντουρα όχι μόνο σε παρθένες και σε ξεπαρθενιασμένες .Σε παρθένες, για να μην έχουν έρθει σ' επαφή με τον ιό...
σε όλες ρε φίλε .
σε γυναικολόγο .σοβαρα???γιατι σε αυτη ειπαν πως γινεται μονο σε παρθενεσ...που να ρωτησω φιλε να το κανει σε τι γιατρο??
σε γυναικολόγο .
δερματολόγο - αφροδιοσιολόγο ή γυναικολόγο . ναι ρε φίλε θα την εξετάσει και καλύτερα να το κάνει το εμβόλιο για μην τρέχει μετά . λέμε τώρα .ευχαριστω φιλε...αυτος θα την εξετασει αν εχει ερθει σε επαφη κ με τον ιο η δερματολογοσ??