Νέα

Κονδυλώματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 369K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Η λύση για τα κονδυλώματα είναι μία: [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Απήγανος... [/size] [/size] [/size] [/size] Τέλος.

Λοιπόν... αντιγράφω από βιβλίο με βότανα. Προσοχή :sunglasses:

[...] να πάρουμε μια χούφτα απήγανο, να το βράσουμε σε λίγο νερό και αφού το αφήσουμε και γίνει χλιαρό να τρίψουμε τα πονεμένα μέρη με τα φύλλα και τον πολτο.
Προσοχή: Εαν ληφθεί αφέψημα του απήγανου εσωτερικά επειδή διεγείρει τη συσταλτικότητα της μήτρας προκαλεί έκτρωση.
Ο απήγανος έχει βαρειά μυρωδιά κατ' άλλους άσχημη και κατ' άλλους ωραία (ντόινγκ!!!!!!) :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :o :o :o :o :o :o :o :o :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

Το σχόλιό μου:
Όποιος αποφασίσει να κάνει τη θεραπεία με τον απήγανο και το βάλει να βράζει, να βγει απ' το σπίτι, να το κλειδαμπαρώσει, να το σφραγίσει για 1 εβδομάδα και μπορεί να λέω και λίγο. :2funny: :2funny: :2funny:
Μην πείτε ότι δε σας προειδοποίησα για το εξαίσιο άρωμά του :2funny: :2funny: :2funny:
Για τα αποτελέσματα της ματσακονιάς αυτής, δε γνωρίζω. Εγώ ούτε να πλησιάσω τη μύτη μου δεν μπορώ, σ' αυτό το φυτό :2funny: :2funny: :2funny:

Ιδού ο απήγανος:
URL]]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγώ όταν κλάνω μπαίνω κάτω από τα σκεπάσματα για να απολαύσω τη μυρωδιά....

έτσι μυρίζει ο απήγανος; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

gsgfds

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Να ρωτήσω, αυτές οι μαργαριταροειδείς βλατιδες παιζει να φύγουν κάπως? γιατι μου φαινονται άσχημα

nikid

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εχω διαβασει οτι μερικα αφροδισια νοσηματα, κυριως βακτηρια η ιοι , αν υπαρχουν σε χρονια βαση προκαλουν στειρωτητα σε αντρες η και γυναικες. Γι αυτο που ειμαι σιγουρη ειναι οτι τα κονδυλωματα αν και ακινδυνα σχετικα για τους αντρες( καθως λειτουργουν ως φορεις) , στις γυναικες ειναι εξαιρετικα επιβλαβη καθως προκαλουν καρκινο του τραχηλου, αν δεν το παρουμε χαμπαρι.Γενικοτερα να ξερετε οτι οι ιοι, επειδη προκαλουν μεταλλαξεις στο DNA , δημιουργουν μεγαλη ευαισθησια για εμφανιση καρκινου.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
εχω διαβασει οτι μερικα αφροδισια νοσηματα, κυριως βακτηρια η ιοι, αν υπαρχουν σε χρονια βαση προκαλουν στειρωτητα σε αντρες η και γυναικες. Γι αυτο που ειμαι σιγουρη ειναι οτι τα κονδυλωματα αν και ακινδυνα σχετικα για τους αντρες (καθως λειτουργουν ως φορεις), στις γυναικες ειναι εξαιρετικα επιβλαβη καθως προκαλουν καρκινο του τραχηλου, αν δεν το παρουμε χαμπαρι. Γενικοτερα να ξερετε οτι οι ιοι, επειδη προκαλουν μεταλλαξεις στο DNA, δημιουργουν μεγαλη ευαισθησια για εμφανιση καρκινου.

EΤΣΙ είναι... αυτός άλλωστε είναι ο σκοπός του νέου εμβολίου που κυκλοφόρησε πρόσφατα...

Εχουμε κάνει και σε άλλα thread πολλές συζητήσεις για το θέμα... απ' ότι φαίνεται το HPV  θερίζει! :headbang:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Να ρωτήσω, αυτές οι μαργαριταροειδείς βλατιδες παιζει να φύγουν κάπως? γιατι μου φαινονται άσχημα
με κρυοχειρουργική ή laser . δίαβασε και μερικά ποστ πριν .

DIMP

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
παιδια το εμβολιο για τον καρκινο τησ μητρας γινεται μονο σε παρθενες η σε ολες τις γυναικες???ενδιαφερομαι για την κοπελα μου...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
παιδια το εμβολιο για τον καρκινο τησ μητρας γινεται μονο σε παρθενες η σε ολες τις γυναικες??? ενδιαφερομαι για την κοπελα μου...

Σε παρθένες, για να μην έχουν έρθει σ' επαφή με τον ιό...

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
ευχαριστω φιλε...αυτος θα την εξετασει αν εχει ερθει σε επαφη κ με τον ιο η δερματολογοσ??
δερματολόγο - αφροδιοσιολόγο ή γυναικολόγο . ναι ρε φίλε θα την εξετάσει και καλύτερα να το κάνει το εμβόλιο για μην τρέχει μετά . λέμε τώρα .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom