Νέα

Κονδυλώματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 369K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πες του ρε σι,και μη ξεχνατε οτι πετατε μεσα και χλορινες,αποριπαντικα,λαδια οτι μαλακια γουσταρης,και αμα πας σε καμια βιοτεχνια πετουνε μεσα χιμικα τα οπια απαγορεβετε να ριχνουν αλα πιο κρατος ελεγχι
καλινιχτα μαγκες το προι εχι εκενοσις !!!!!!!!
Περσονα ευχαριστο ξερης πολα πραματα,και δε με κοροδεβεις!!!!!!!εισε ξιγιμενο πεδι παρολο που σε βαζελοσ!!!!!!!!!
εγώ δεν κοροιδεύω κανέναν. Ολους τους σέβομαι εκτός από τα λαμόγια που κυβέρνησαν, κυβερνάνε τη χώρα.

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
εμβολιο δεν ιπαρχη???
Υπάρχει αλλά μόνο για γυναίκες και για ορισμένες παραλλαγές του ιου που ευθύνονται για το 70% των καρκίνων του τραχήλου της μήτρας (αυτό για το οποίο κάνουν τεστ ΠΑΠ οι γυναίκες).
Γενικώς διαβάστε εδώ (στα αγγλικά, δυστυχώς, αλλά είναι πολύ πιο έγκυρο από την ελληνική βικιπέδια):
Το εμβόλιο το κάνουν τώρα και στην Ελλάδα στα νεαρά κορίτσια (πριν την πρώτη σεξουαλική επαφή). Και μετά έχει νόημα, αλλά μπορεί και να είναι άχρηστο καθώς ενδέχεται η γυναίκα να είναι ήδη φορέας του ιού χωρίς να το ξέρουμε, οπότε το εμβόλιο δεν προστατεύει.
Γενικώς είναι μυστήρια ασθένεια. Ο ορθός όρος δεν είναι "κονδυλώματα" (τα κονδυλώματα είναι η συνήθης μορφή εκδήλωσης του ιού) αλλά HPV που είναι ο ιός που προκαλεί τα κονδυλώματα.
Στις ΗΠΑ λένε πως λένε πως περίπου το 25% του πληθυσμού πάσχει από HPV σε μια δεδομένη στιγμή και πως το 75%-80% θα κολλήσει HPV κάποια φορά στη ζωή του.

Ο ιός έχει περίπου 24 μου φαίνεται μεταλλαγές.
Οι παραλλαγές του ιού που έχουν μέχρι σήμερα ταυτοποιηθεί (!) (α, ρε 17Ν) ξεπερνούν τις 100, άλλες τελείως ανώδυνες (ούτε καν κονδυλώματα), άλλες (πολύ σπάνιες) ΓΑΜΑ ΤΑ...
Διαβάστε το λινκ.

τοτε καθε φορα που σου βαζουν εμα εινε μι σου κατση η στραβη,δικιο εχουν οι ιεχοβαδες που δε θελουν μεταγιση
Σε όλες τις προηγμένες χώρες (χμ, χμ...) κάνουν τεστς για HIV και άλλες ασθένειες πριν κάνουν μετάγγιση. Δεν έχετε διαβάσει στην Ελλάδα τις φασαρίες όταν ξεμένουν τα αιματολογικά κέντρα από αντιδραστήρες για HIV?
ΟΠΟΤΕ ΒΟΘΡΕ, ΣΟΥ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΝΕΟ:
ΑΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΥΧΝΑ ΑΙΜΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ, ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΓΙΑ ΕΙΤΖ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ!!!
[move]ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

aaarg

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλισπερα παιδες! και γω ειδα κατι ασπρες μικρες φουσκαλιτσες στο εσωτερικο δερμα του πεουσ πηγα στο συγγρου με παραπεπσανε στη καυτηριαση αλλα η υπεθυνη δερματολογοσ εκει μου ειπε οτι δεν ειναι κωνδυλωματα αλλα"εκζυμωσεις" ε" εκχυμωσεις" η κατι τετοιο δεν θυμαμαι ακριβωσ την ονομασια ,αφου μου ειπε κ οτι κυριε ειστε υγιεισ δεν εδωσα και σημασια

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Υπάρχει αλλά μόνο για γυναίκες και για ορισμένες παραλλαγές του ιου που ευθύνονται για το 70% των καρκίνων του τραχήλου της μήτρας (αυτό για το οποίο κάνουν τεστ ΠΑΠ οι γυναίκες).
Γενικώς διαβάστε εδώ (στα αγγλικά, δυστυχώς, αλλά είναι πολύ πιο έγκυρο από την ελληνική βικιπέδια):
Το εμβόλιο το κάνουν τώρα και στην Ελλάδα στα νεαρά κορίτσια (πριν την πρώτη σεξουαλική επαφή). Και μετά έχει νόημα, αλλά μπορεί και να είναι άχρηστο καθώς ενδέχεται η γυναίκα να είναι ήδη φορέας του ιού χωρίς να το ξέρουμε, οπότε το εμβόλιο δεν προστατεύει.
Γενικώς είναι μυστήρια ασθένεια. Ο ορθός όρος δεν είναι "κονδυλώματα" (τα κονδυλώματα είναι η συνήθης μορφή εκδήλωσης του ιού) αλλά HPV που είναι ο ιός που προκαλεί τα κονδυλώματα.
Στις ΗΠΑ λένε πως λένε πως περίπου το 25% του πληθυσμού πάσχει από HPV σε μια δεδομένη στιγμή και πως το 75%-80% θα κολλήσει HPV κάποια φορά στη ζωή του.
Οι παραλλαγές του ιού που έχουν μέχρι σήμερα ταυτοποιηθεί (!) (α, ρε 17Ν) ξεπερνούν τις 100, άλλες τελείως ανώδυνες (ούτε καν κονδυλώματα), άλλες (πολύ σπάνιες) ΓΑΜΑ ΤΑ...
Διαβάστε το λινκ.
Σε όλες τις προηγμένες χώρες (χμ, χμ...) κάνουν τεστς για HIV και άλλες ασθένειες πριν κάνουν μετάγγιση. Δεν έχετε διαβάσει στην Ελλάδα τις φασαρίες όταν ξεμένουν τα αιματολογικά κέντρα από αντιδραστήρες για HIV?
το εμβόλιο Σίγκμουντ δεν είναι για να μην κολλήσεις τον ιό αλλά για να μην πάθεις εξαιτίας του καρκίνο του τραχήλου.
Το εμβόλιο δεν έχει δοκιμαστεί χρόνια οπότε είναι δύσκολη η πρόβλεψη της επιτυχίας του.
Οι ιοί μεταλλάσσονται διαρκώς οπότε είναι δύσκολο να πεις ότι είσαι πλήρως καλυμμένος.
Μπορεί λ.χ. να γίνεις ο φορέας μιας νέας μη γνωστής μετάλλαξής του.
Μην ορκίζεσαι στην Ελλάδα ότι είσαι καλυμμένος στις μεταγγίσεις.... Τα περιστατικά ουκ ολίγα....
Ο βοθρούλης μου μόνο λίγο πίο έβγαλε στ πουλάκι του όταν ήταν κούτσικος....
Τώρα γαμεί ντούρος......

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
το εμβόλιο Σίγκμουντ δεν είναι για να μην κολλήσεις τον ιό αλλά για να μην πάθεις εξαιτίας του καρκίνο του τραχήλου.
Το εμβόλιο δεν έχει δοκιμαστεί χρόνια οπότε είναι δύσκολη η πρόβλεψη της επιτυχίας του.
Οι ιοί μεταλλάσσονται διαρκώς οπότε είναι δύσκολο να πεις ότι είσαι πλήρως καλυμμένος.
Μπορεί λ.χ. να γίνεις ο φορέας μιας νέας μη γνωστής μετάλλαξής του.
Ναι, και μένα λίγο γρήγορα μου φαίνεται πως διαδόθηκε αυτό το εμβόλιο. €€€€€€€€€€€€!
Ας μην παρασύρονται όποιες το έχουν κάνει.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Διαβάστε το λινκ.
Μη εισε ψεφτης και μη με διαφιμιζης,ο ΒΟΘΡΟΣ ηταν-ΕΙΝΕ-και θα ΕΙΝΕ παντα ΒΡΟΜΙΛΟΣ,καθαρι στο επαγελμα δεν ιπαρχουν,
παντος ευχαριστο ολους για τη γνοσι που εχετε και δε ντρεπεστε να τη μιρΑΖΕΣΤΕ ΜΕ αμαθις,και ιδιετερα τον Περσονα(εγκικλοπεδια εισε)

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μη εισε ψεφτης και μη με διαφιμιζης,ο ΒΟΘΡΟΣ ηταν-ΕΙΝΕ-και θα ΕΙΝΕ παντα ΒΡΟΜΙΛΟΣ,καθαρι στο επαγελμα δεν ιπαρχουν,
παντος ευχαριστο ολους για τη γνοσι που εχετε και δε ντρεπεστε να τη μιρΑΖΕΣΤΕ ΜΕ αμαθις,και ιδιετερα τον Περσονα(εγκικλοπεδια εισε)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αν ινε οι αμαθις σαν κε σαίνα, ι ρουσόπουλι τι ινε??

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ναι, και μένα λίγο γρήγορα μου φαίνεται πως διαδόθηκε αυτό το εμβόλιο. €€€€€€€€€€€€!
Ας μην παρασύρονται όποιες το έχουν κάνει.
μ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.....
βουρ για κυβερνητικό σχήμα......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ποιος δουλεύει ποιον με τα σικέ ορθογραφικά λάθη... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σικε εινε μονο το Γουεμλπει το πε και η κυρα Δεσποινα!!!!!!!
Απο βδομαδα τα λαθη θα μιοθουν,θα μου βαλουν παλι μπατς με λεξικο

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
πρέπει να κάνεις γενική αίματος και καλλιέργεια σπέρματος και να ζητήσεις όλα τα νοσήματα που ανιχνεύονται αντισώματα. Οι απλές αίματος γίνονται για άλλα ιατρικά που δεν έχουν σχέση μες ΣΜΝ... απλά κάποια στοιχεία μπορεί να πονηρέψουν για Ειντζ λ.χ.
εγω ρε περσονα εγκυκλοπαιδεια εκανα καλλιεργεια και μου δωσανε μετα απο μια βδομαδα αντι για απαντησεις κατι ντοματες
ηταν πολυ καλο το σπερμα λεει :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγω ρε περσονα εγκυκλοπαιδεια εκανα καλλιεργεια και μου δωσανε μετα απο μια βδομαδα αντι για απαντησεις κατι ντοματες

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΑΔΕΝΩΝ :
Χορηγούνται αφενός αντιβιοτικά, που μπορούν να δράσουν στους παραγεννητικούς αδένες αφετέρου αντιφλεγμονώδη φάρμακα.
Είναι απαραίτητο να εντοπισθεί η εστία και η αιτία της φλεγμονής (προστάτης, σπερματοδόχος κύστη, επιδιδυμίδα ή απλά ουρηθρίτιδα), διότι η διάρκεια της θεραπείας και το είδος του αντιβιοτικού που θα χρησιμοποιηθεί εξαρτώνται τόσο από τα απομονωθέντα μικρόβια, όσο και από τη δυνατότητα τους να εισέρχονται στους παραγεννητικούς αδένες. Η διαγνωστική προσέγγιση ξεκινάει με τα κλινικά ενοχλήματα, τα ευρήματα από την ουρολογική - ανδρολογική εξέταση και θα τεθεί σε συνδυασμό με την ανάλυση και καλλιέργεια του σπέρματος καθώς και από την κυτταρολογική και μικροβιολογική εξέτασή του εκκρίματος που λαμβάνεται μετά από μάλαξη του προστάτη. Η ανταπόκριση στη θεραπεία η οποία προκειμένου για τη χρόνια προστατίτιδα είναι πέραν του τριμήνου, πρέπει να ελέγχεται με τα ίδια κριτήρια που τέθηκε η διάγνωση.

Υ.Γ. Τις ντομάτες στις έδωσαν χωρίς αγγουράκι τουρσί;

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Η λύση για τα κονδυλώματα είναι μία: [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Απήγανος... [/size] [/size] [/size] [/size] Τέλος.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΑΔΕΝΩΝ :
Χορηγούνται αφενός αντιβιοτικά, που μπορούν να δράσουν στους παραγεννητικούς αδένες αφετέρου αντιφλεγμονώδη φάρμακα.
Είναι απαραίτητο να εντοπισθεί η εστία και η αιτία της φλεγμονής (προστάτης, σπερματοδόχος κύστη, επιδιδυμίδα ή απλά ουρηθρίτιδα), διότι η διάρκεια της θεραπείας και το είδος του αντιβιοτικού που θα χρησιμοποιηθεί εξαρτώνται τόσο από τα απομονωθέντα μικρόβια, όσο και από τη δυνατότητα τους να εισέρχονται στους παραγεννητικούς αδένες. Η διαγνωστική προσέγγιση ξεκινάει με τα κλινικά ενοχλήματα, τα ευρήματα από την ουρολογική - ανδρολογική εξέταση και θα τεθεί σε συνδυασμό με την ανάλυση και καλλιέργεια του σπέρματος καθώς και από την κυτταρολογική και μικροβιολογική εξέτασή του εκκρίματος που λαμβάνεται μετά από μάλαξη του προστάτη. Η ανταπόκριση στη θεραπεία η οποία προκειμένου για τη χρόνια προστατίτιδα είναι πέραν του τριμήνου, πρέπει να ελέγχεται με τα ίδια κριτήρια που τέθηκε η διάγνωση.

Υ.Γ. Τις ντομάτες στις έδωσαν χωρίς αγγουράκι τουρσί;
οπως βολευεσαι εγω προτιμω να βαρεσω μια μαλακια παντως :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom